20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Gijs Nillessen - Dagvoorzitter & interviewer

Gijs Nillessen als spreker boeken

Geef Gijs Nillessen een zaal, publiek en opdracht en uw event kan niet meer stuk. Deze veelgevraagde en scherpzinnige dagvoorzitter koppelt een journalistieke achtergrond aan een passie voor improvisatie en stand-up comedy. Hierdoor weet hij elk evenement moeiteloos in goede banen te leiden en het maximale uit de dag te halen. Regelmatig boeken aansprekende bedrijven en organisaties hem voor een maatwerk dagvoorzitterschap op hun congres of seminar.

Gijs Nillessen

Dagvoorzitter & interviewer

Gijs Nillessen wordt geboren in 1983 en blijkt al op jonge leeftijd affiniteit te hebben met communicatie. Als kind bewondert hij vaardige presentatoren op televisie en zijn studiekeuze komt dan ook niet geheel als een verrassing; hij gaat communicatie- en informatiewetenschappen studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens zijn studie volgt Gijs een master in gespreksvoering en studeert hij af op het onderwerp conversatie-analyse. Hij leert hier hoe je een boodschap op effectieve wijze overbrengt voor een maximaal effect op de ontvanger. Daarnaast ontpopt hij zich al snel tot een ware expert in het starten, aan de gang houden en afronden van gesprekken.

Intussen zit de geboren spreker ook buiten de schoolbanken niet stil. Hij ontwikkelt een gezonde fascinatie voor stand-up comedy en blijkt ook zelf een verdienstelijk comedian. Zo maakt hij indruk op het Leids Cabaret Festival en toert hij enige tijd met een stand-up comedycollectief door Nederland. Hierdoor zijn humor en improvisatie inmiddels zijn tweede natuur.

+ lees meer

Gijs Nillessen boeken als dagvoorzitter voor congres of seminar

Alle opgesomde vaardigheden kan Gijs uitstekend gebruiken bij zijn huidige werkzaamheden. Tegenwoordig is hij namelijk een gewild dagvoorzitter, die bedrijven en organisaties inhuren omwille van zijn dynamische maar tegelijkertijd spitsvondige presentatiestijl. Stijlvol, respectvol en beleefd. Maar ook scherp waar nodig en wars van wollige taal.

Als dagvoorzitter koppelt Gijs oprechte betrokkenheid aan een neus voor waar het wringt. Gedreven door nieuwsgierigheid zoekt hij verbanden en zet hij de zaken helder op een rij. Eigenschappen die ervoor zorgen dat veel opdrachtgevers hem boeken in een rol als discussieleider of interviewer.

Zij roemen onder meer zijn luchtige stevigheid en vermogen om een belangrijke boodschap te verpakken in een boeiend verhaal. Want dat verhaal zit volgens Gijs in iedereen. Maar het live op het podium aan de geïnterviewde ontfutselen, dát is een vak apart. Een vak dat deze natuurlijke verbinder als geen ander verstaat.

Dagvoorzitter Gijs Nillessen inhuren als discussieleider

Gijs Nillessen boeken als dagvoorzitter is een garantie voor écht contact met uw publiek. Uiteraard komt hij scherp en goed voorbereid, maar tegelijkertijd schuwt hij nimmer de kwinkslag of improvisatie. Want minder draaiboek en minder script resulteren volgens hem in meer echte ontmoetingen. Ontmoetingen die zorgen voor meer verbinding en een gedenkwaardig event waarvan de boodschap beter blijft hangen.

Met Gijs als dagvoorzitter of discussieleider is uw publiek van begin tot einde betrokken bij uw event. De sympathieke spreker schakelt razendsnel, dient meerdere doelgroepen tegelijkertijd en weet de balans tussen inhoud en ontspanning moeiteloos te vinden. Op basis van zijn ruime ervaring denkt hij graag met u mee over het beste ontwerp van uw bijeenkomst.

Contact opnemen met Gijs Nillessen

Wilt u Gijs Nillessen ook inhuren als dagvoorzitter, discussieleider of interviewer tijdens uw volgende seminar of congres? Via Quality Bookings kunt u deze veelzijdige spreker snel en eenvoudig boeken voor een dagvoorzitterschap op maat. Neem direct contact op met ons team om de uitgebreide mogelijkheden te verkennen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Gijs Nillessen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Gijs Nillessen

Meer informatie & boekingen

Gijs Nillessen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Gijs Nillessen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers