20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fons de Poel

Fons de Poel als spreker boeken

Zoek je een ervaren, scherpzinnige en betrokken spreker voor jouw evenement? Ontdek dan waarom Fons de Poel, een icoon in de Nederlandse journalistiek en televisiewereld, de ideale keuze is. Fons de Poel, een bekwaam dagvoorzitter en veelzijdig journalist, brengt een schat aan ervaring en inzicht in actuele thema’s. Deze pagina biedt je een diepgaande blik op zijn indrukwekkende carrière en de unieke waarde die hij als spreker toevoegt aan jouw evenement.

Fons de Poel

TV producent en dagvoorzitter

Over journalistieke integriteit en maatschappelijke betrokkenheid

Fons de Poel is niet alleen een gevestigde naam in de journalistiek, maar ook een expert in het bespreken van journalistieke integriteit en maatschappelijke betrokkenheid. Deze onderwerpen zijn essentieel in een tijd waarin de grenzen tussen feit, mening en entertainment steeds vager worden. De Poel behandelt tijdens zijn lezingen de cruciale rol van journalistiek in de democratie en hoe integriteit en ethiek in de media behouden kunnen blijven. Zijn ervaring als journalist en presentator biedt waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in de media, communicatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Fons de Poel inhuren voor een lezing

Het boeken van Fons de Poel voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces bij Quality Bookings. We begeleiden je stap voor stap: van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering van het evenement. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat het inhuren van deze topjournalist een zorgeloze ervaring wordt, waardoor je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Fons de Poel

Fons de Poel, geboren en getogen in Nijmegen, begon zijn carrière als schrijvend journalist voor ‘De Gelderlander’ en het ‘Nijmeegs Dagblad’. Zijn talent werd al snel opgemerkt door Ad Langebent van de KRO, waarna De Poel in 1982 de overstap maakte naar televisiejournalistiek.

Als verslaggever bij de KRO voor de rubrieken ‘Brandpunt’ en ‘Reporter’, maakte De Poel al snel naam. In de jaren ’90 werd hij eindredacteur en presentator van deze programma’s. Zijn scherpe journalistieke inzichten en integere benadering maakten hem tot een gerespecteerde figuur in de media.

De Poel is een van de grondleggers van het actualiteitenprogramma ‘Netwerk’, dat tussen 2004 en 2010 een belangrijk onderdeel was van de Publieke Omroep. Zijn bijdrage aan dit programma toont zijn vermogen om diepgaande en relevante kwesties aan te snijden en te analyseren.

Naast zijn televisiewerk heeft De Poel ook een indrukwekkende staat van dienst in andere media. Hij heeft bijgedragen aan programma’s als ‘Profiel’ en heeft columns geschreven voor ‘De Pers’ en ‘KRO Magazine’. Zijn veelzijdigheid als journalist, presentator en columnist toont zijn brede kennis en vaardigheden.

De Poel wordt geprezen om zijn scherpzinnigheid en betrokkenheid, zowel als dagvoorzitter als discussieleider tijdens symposia en congressen. Met meer dan 30 jaar ervaring behoort hij tot de top van zijn vakgebied in Nederland.

Zijn werk als dagvoorzitter en lezingen geven hem een uniek platform om zijn kennis en ervaringen te delen. Hij is gespecialiseerd in onderwerpen als media-ethiek, journalistieke integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor hij een gewilde spreker is voor diverse evenementen.

In zijn vrije tijd is Fons de Poel actief betrokken bij culturele en maatschappelijke projecten, waaronder het begeleiden van jonge journalisten. Zijn passie voor het vak en zijn inzet voor de samenleving maken hem tot een voorbeeldfiguur in de journalistiek.

Het boeken van Fons de Poel als spreker betekent kiezen voor iemand met diepgaande kennis, rijke ervaring en een authentieke betrokkenheid bij zowel de media als de maatschappij. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings voor meer informatie of om Fons de Poel te boeken voor uw volgende evenement. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat u de perfecte spreker vindt die past bij uw wensen en behoeften.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Fons de Poel

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Fons de Poel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Fons de Poel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers