Na een aantal jaren als schrijvend journalist te hebben gewerkt voor ‘De Gelderlander’ en het ‘Nijmeegs Dagblad’ maakte Fons de Poel in 1982 de overstap naar de televisiejournalistiek. Hij begon als verslaggever bij de KRO voor de rubrieken ‘Brandpunt’ en ‘Reporter’. Begin jaren ’90 werd hij eindredacteur en presentator van deze programma’s. Hij is één van de grondleggers van het actualiteitenprogramma ‘Netwerk’, dat van 2004 tot 2010 te zien was bij de Publieke Omroep.

Bio’s, reportages en columns
Tegenwoordig maakt De Poel onder meer uitzendingen voor ‘Profiel’ van de KRO, een biografieënprogramma.  Daarnaast is hij gespreksleider van ‘Het gesprek op zondag’, waarin politici, journalisten en anderen debatteren over de onderwerpen uit de actualiteit. Ook maakt hij reportages voor het programma ‘Brandpunt’ volgens het nieuwe format en heeft een column in ‘De Pers’ en ‘KRO Magazine’.

Scherpzinnig en betrokken
De Poel staat bekend als kwaliteitsjournalist, en wordt als dagvoorzitter en discussieleider tijdens symposia en congressen geroemd om zijn scherpzinnigheid en oprechte betrokkenheid. Met meer dan 30 jaar ervaring behoort hij tot de top van Nederland op zijn vakgebied.

Wilt u Fons de Poel inhuren voor uw congres, seminar of andere bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor de mogelijkheden.

Fons de Poel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fons de Poel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21