20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ronald Giphart

Ronald Giphart als spreker boeken

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige en inspirerende spreker, dan is Ronald Giphart de perfecte keuze. Met zijn achtergrond in de literatuur en zijn brede interesse in onder andere gastronomie, wetenschap, en taal, kan hij elk publiek boeien en inspireren. In dit artikel kom je alles te weten over de onderwerpen waarover Giphart spreekt en hoe je hem kunt boeken voor een lezing.

 

Ronald Giphart

Taal en wetenschap

Over gastronomie

Gastronomie is een belangrijk thema in de lezingen van Ronald Giphart. Hij staat bekend om zijn kennis over voedsel en de wereld van topkoks. Hij heeft zelfs stage gelopen in de keukens van beroemde chefs als Jonnie Boer en Sergio Hermans. Tijdens zijn lezingen neemt Giphart je mee in de wereld van de gastronomie, waarbij hij interessante inzichten geeft over de relatie tussen leiderschap en topkoks. Daarnaast behandelt hij onderwerpen als de evolutie van voedsel en de invloed van cultuur op onze eetgewoontes.

Ronald Giphart inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Ronald Giphart is eenvoudig en transparant. Je kunt direct contact opnemen met Quality Bookings, waarna wij samen met jou de beste match zullen vinden voor jouw evenement. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte en je kunt zelfs kiezen voor een boekingsgarantie om er zeker van te zijn dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Biografie van Ronald Giphart

Ronald Giphart is een bekende naam in de Nederlandse literatuurwereld. Sinds zijn debuutroman ‘Ik ook van jou’ heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, bestaande uit romans, non-fictieboeken, novelles en kookboeken. Zijn boeken ‘Giph’, ‘Phileine zegt sorry’ en ‘Ik omhels je met duizend armen’ zijn stuk voor stuk succesvol gebleken.

Naast zijn schrijverschap heeft Giphart zich ontwikkeld tot een veelgevraagde spreker. Hij heeft lezingen gegeven over uiteenlopende onderwerpen als leiderschap, de evolutie van de mens, gastronomie, humor, robotisering, taalontwikkeling en storytelling. Zijn kennis over gastronomie heeft hem zelfs een plek opgeleverd in de Top 100 van Food Influencers.

Giphart heeft een bijzondere interesse in wetenschap en psychologie, wat naar voren komt in zijn lezingen over mismatch; de botsing tussen onze huidige cultuur en onze biologie. Hij legt uit hoe dit fenomeen invloed heeft op ons dagelijks leven, van gezondheidsproblemen tot relaties en politiek.

Wat taal betreft, heeft Giphart een fascinatie voor de ontwikkeling ervan en het belang ervan in ons leven. Hij geeft interactieve lezingen over robotisering en de toekomst van taalverwerking, waarbij hij zijn eigen ervaringen deelt van samenwerken met AI-programma’s als ChatGPT en het schrijven van literaire teksten met een robot genaamd Asibot.

Het is duidelijk dat Ronald Giphart een spreker is met een breed scala aan interesses en kennis. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en vermakelijk. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een boeiende spreker voor hun evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ronald Giphart

Schrijf een review

Video met Ronald Giphart

Meer informatie & boekingen

Ronald Giphart inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ronald Giphart
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers