Info & boekingen
Spreker Marc Lammers - Motivatie boost

Marc Lammers Motivatie boost

Marc Lammers als spreker boeken

Ontmoet Marc Lammers, een gepassioneerde spreker die vol enthousiasme zijn visie deelt op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen. Met zijn vernieuwende en interactieve presentatie weet hij praktijkvoorbeelden moeiteloos te vertalen naar concrete bedrijfssituaties. Marc Lammers is voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam, dat onder zijn leiding de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Als spreker staat hij garant voor een inspirerende en leerzame ervaring.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
 • Snel contact met Marc Lammers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marc Lammers

Marc Lammers heeft een indrukwekkende carrière in de hockeysport achter de rug. Als speler heeft hij vijf interlands gespeeld voor het Nederlandse herenhockeyteam en maar liefst 16 jaar in de Nederlandse Hoofdklasse bij de clubs Oranje Zwart en Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. Na zijn actieve spelerscarrière maakte hij de overstap naar coaching. Hij begon als coach van verschillende jeugdteams en werd al snel de assistent van Tom van ’t Hek bij het Nederlandse dameshockeyteam.

In 1998 kreeg Marc Lammers de kans om als coach van het Spaanse nationale dameshockeyteam deel te nemen aan de Women’s Field Hockey World Cup in Utrecht. Hier behaalde hij een vierde plaats. Kort daarna, slechts twee maanden later, werd hij benoemd tot hoofdcoach van het Nederlandse dameshockeyelftal. Onder zijn leiding behaalde het team grote successen, waaronder de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008.

In 2012 nam Marc Lammers een nieuwe uitdaging aan en werd bondscoach van het Belgische herenhockeyteam. Met dit team behaalde hij in 2013 een tweede plaats op het EK hockey en een vijfde plaats op het WK. Na een succesvolle periode besloot Lammers om, om persoonlijke redenen, als bondscoach van de Belgische hockeymannen te stoppen en tegelijkertijd afscheid te nemen als hockeycoach.

Marc Lammers heeft niet alleen zijn sporen verdiend als succesvolle coach, maar ook als een innovator in de sportwereld. Hij gelooft sterk in de kracht van ontwikkeling en innovatie om voorop te blijven lopen in een competitieve omgeving. In zijn presentaties deelt hij graag zijn inzichten over het belang van voortdurende groei en vernieuwing.

Een ander belangrijk aspect van de coachvisie van Marc Lammers is het belang van samenwerking. Hij gelooft dat succesvol coachen draait om inspiratie, situationeel leiderschap en competentiemanagement. Door het creëren van een performanceklimaat worden individuen gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en gezamenlijke doelen te bereiken.

Daarnaast heeft Marc Lammers bewezen dat grenzen verleggen essentieel is voor effectieve teambuilding. Hij heeft dit bijvoorbeeld ervaren tijdens zijn tijd met de gouden hockeydames, waar een diverse groep van 18 speelsters en 8 begeleiders samen één geheel vormde. Samenwerkend naar een gemeenschappelijk doel waren ze bereid om grenzen te verleggen en het maximale uit zichzelf te halen.

Naast deze thema’s biedt Marc Lammers ook boeiende presentaties over ambitie, communicatie, doelstellingen, leiderschap en het belang van het zoeken naar details. Zijn ervaringen als coach en zijn diepgaande kennis van teamdynamiek maken hem een waardevolle spreker die in staat is om zijn publiek te inspireren en te motiveren.

Als je op zoek bent naar een spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt, dan is Marc Lammers de ideale keuze. Zijn boeiende presentaties, ondersteund door levendige videofragmenten en meeslepende anekdotes, zullen een blijvende indruk achterlaten op je publiek.

Wil je Marc Lammers inhuren of boeken als spreker voor jouw evenement? Neem dan contact op met Sprekersbureau Quality Bookings. Met hun uitgebreide ervaring en netwerk helpen ze je graag bij het regelen van een inspirerende lezing van Marc Lammers. Samen zorgen we ervoor dat je evenement een succes wordt en je publiek geïnspireerd en gemotiveerd huiswaarts keert.

Aarzel niet langer en boek Marc Lammers als spreker voor jouw volgende evenement. Ontdek hoe zijn inzichten en ervaringen uit de sportwereld kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jouw organisatie.

Meer informatie & boekingen

Marc Lammers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Marc Lammers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers