20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marc Lammers

Marc Lammers als spreker boeken

Marc Lammers is een gepassioneerd spreker die vol enthousiasme zijn visie deelt op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen. Met zijn vernieuwende en interactieve presentatie weet hij praktijkvoorbeelden moeiteloos te vertalen naar concrete bedrijfssituaties. Marc Lammers is voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam, dat onder zijn leiding de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Als spreker staat hij garant voor een inspirerende en leerzame ervaring.

Marc Lammers

Motivatie boost

Welkom op de sprekerspagina van Marc Lammers, een naam die synoniem staat voor succes in de wereld van hockey en coaching. Marc Lammers heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, zowel als speler als coach, en zijn ervaring en innovatieve benaderingen hebben hem tot een van de meest gerespecteerde figuren in de sportwereld gemaakt.

Een glansrijke loopbaan als speler

Marc Lammers heeft niet alleen zijn sporen verdiend als coach, maar ook als speler. Hij heeft vijf interlands gespeeld voor het Nederlandse herenhockeyteam, wat al aangeeft dat hij een buitengewoon talent is geweest op het veld. Gedurende maar liefst 16 jaar was hij te vinden in de Nederlandse Hoofdklasse, waar hij de kleuren van de clubs Oranje Zwart en Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch verdedigde. Zijn spelerservaring heeft hem een diepgaand inzicht gegeven in de nuances van het spel, wat een onschatbare troef is gebleken in zijn latere rol als coach.

Een opkomende coach met grootse ambities

Het coachen zat al vroeg in het bloed van Marc Lammers. Na enkele jaren als coach van verschillende jeugdteams te hebben gewerkt, trad hij in de late jaren ’90 toe als assistent-coach van Tom van ’t Hek bij het Nederlandse dameshockeyteam. Maar zijn grote doorbraak kwam in de aanloop naar de Women’s Field Hockey World Cup 1998 in Utrecht, toen hij werd aangesteld als coach van het Spaanse nationale dameshockeyteam. Met dit team behaalde hij een indrukwekkende vierde plaats op de Olympische Spelen van 2000 in Sydney, Australië. Slechts twee maanden later kreeg hij de kans van zijn leven: hoofdcoach worden van het Nederlandse dameshockeyelftal.

Olympisch goud en zilver

Onder de leiding van Marc Lammers behaalde het Nederlandse dameshockeyteam ongekende successen. Het hoogtepunt kwam in 2008, toen het team onder zijn leiding de gouden medaille won op de Olympische Spelen in Beijing. Vier jaar eerder, in Athene, hadden ze al de zilveren medaille veroverd. Deze prestaties hebben Marc Lammers en zijn team op de kaart gezet als een kracht om rekening mee te houden in de wereld van het dameshockey.

Innovatie als handelsmerk

Wat Marc Lammers echt onderscheidt, is zijn constante zoektocht naar innovatie. Hij introduceerde een reeks revolutionaire technieken in het hockey, waaronder het gebruik van videobrillen, geavanceerde hockeysticks, hartslagmeters, ijsbaden, oor-telefoontjes en geavanceerde analysesoftware. Zijn naam is zelfs veranderd in een werkwoord, ‘lammeren’, dat synoniem staat voor het introduceren van nieuwe en baanbrekende methoden in de sport. Dit innovatieve karakter is wat Marc Lammers tot een unieke en inspirerende spreker maakt.

Het vermogen van Marc Lammers om innovatie en coachingstechnieken vanuit de sportwereld naar het bedrijfsleven te vertalen, is buitengewoon. Zijn presentaties en trainingen zijn niet alleen vernieuwend, maar ook uiterst inspirerend. Hij neemt zijn publiek mee op een reis waarin hij zijn visie deelt op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen. Elke organisatie is anders, en Marc Lammers begrijpt dat als geen ander. Hij gelooft in maatwerk en gaat samen met jouw team op zoek naar de unieke kwaliteiten en gemeenschappelijke ambities. Door zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap en samenwerking te delen, zorgt hij ervoor dat jouw organisatie voorop blijft lopen.

Een kans in tijden van crisis

Een van de kernboodschappen van Marc Lammers is dat waar een crisis is, ook een kans verscholen ligt. Hij benadrukt het belang van innovatie en het vermogen om veranderingen te omarmen om vooruitgang te boeken. Zijn inzichten zijn relevant voor zowel de sportwereld als het bedrijfsleven en bieden waardevolle lessen voor iedereen die streeft naar succes.

Boek Marc Lammers voor jouw evenement

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen spreekt over succes, maar het ook heeft ervaren en er diepgaande inzichten over kan delen, dan is Marc Lammers de perfecte keuze. Zijn inspirerende presentaties en workshops zijn een kans om je team te motiveren, te innoveren en naar grotere hoogten te brengen.

Klaar om je publiek te inspireren op Olympisch niveau? Boek Marc Lammers voor jouw evenement en ervaar zelf de kracht van zijn woorden en inzichten. Neem vandaag nog contact op met Sprekersbureau Quality Bookings en ontdek hoe Marc Lammers het verschil kan maken voor jouw organisatie. Samen kunnen we de weg naar succes inslaan en grenzen verleggen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Marc Lammers

"Het team van Quality Bookings reageert altijd erg snel en is goed te bereiken. Bemiddeling tussen ons en de spreker die wij geboekt hadden is goed verlopen. Alle informatie is goed doorgegeven en alles is op tijd geregeld. Een fijne samenwerking dus."

― Lisa

"In een woord TOP! Marc geeft veel energie en inspiratie. Topsport is daarbij de verbindende factor. Voor iedereen die een boost wil krijgen ..... vraag Marc en success is gegarandeerd."

― Tom Mulder

"Hele goede en charismatische spreker op het congres Dag van de Jeugdprofessional. Een aanrader!"

― Michelle Herpers

"Inspirerende dag waar we een mooie basis hebben kunnen leggen voor het verder ontwikkelen van onze organisatie. Dank aan Marc voor de perfecte voorbereiding en enerverende sessie!"

― Roger DezAire
Schrijf een review

Video met Marc Lammers

Meer informatie & boekingen

Marc Lammers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marc Lammers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers