20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Paul Iske - Hoogleraar Open Innovation

Paul Iske als spreker boeken

Paul Iske is een gastspreker die innovatie en ondernemerschap ademt. Paul is een vermaard spreker en hoogleraar in Open Innovation & Business Venturing. Bij Quality Bookings brengen wij je in contact met deze inspirator. Paul’s lezingen zijn een diepe duik in de wereld van innovatie, waar hij je publiek zal meenemen op een reis van vernieuwend denken. Op deze pagina leer je meer over zijn expertise en hoe zijn inzichten jouw evenement kunnen verrijken.

Paul Iske

Hoogleraar Open Innovation

Combinatoric innovation en O-zones

Paul Iske is een expert in het veld van Combinatoric Innovation en O-zones. Hij deelt inzichten over hoe individuen en organisaties kunnen samenwerken om nieuwe kansen te creëren door verschillende ideeën samen te brengen. Deze benadering is cruciaal voor iedereen die betrokken is bij innovatie. Met Paul als spreker, kies je voor een onderwerp dat essentieel is voor toekomstgericht ondernemen en creatief denken.

Over diensteninnovatie en sociale innovatie

Als u op zoek bent naar een spreker die diepgaande inzichten kan bieden in diensteninnovatie en sociale innovatie, dan is Paul Iske uw ideale keuze. Met zijn expertise in deze gebieden belicht Paul de nieuwste trends en biedt hij praktische strategieën voor bedrijven en organisaties. Hij behandelt onderwerpen zoals het belang van creativiteit en innovatie in het bedrijfsleven, het beheer van intellectueel kapitaal en kennismanagement, en de kunst van ondernemerschap. Pauls lezingen bieden een uniek perspectief op hoe organisaties kunnen innoveren en groeien in de hedendaagse snel veranderende wereld.

Paul Iske inhuren voor een lezing

Het boeken van Paul Iske voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Quality Bookings biedt u all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, met ondersteuning gedurende het gehele proces. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de succesvolle uitvoering van de lezing.

+ lees meer

Biografie van Paul Iske

Paul Iske, geboren in 1961, is een vooraanstaand figuur op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Als hoogleraar aan de Universiteit Maastricht heeft hij zich gespecialiseerd in diensteninnovatie en sociale innovatie, waarbij hij zich richt op ‘Combinatoric Innovation’. Zijn bijdrage aan de academische wereld is aanzienlijk, maar zijn expertise reikt verder dan alleen de universitaire muren.

Na zijn promotie in de theoretische natuurkunde, begon Paul zijn carrière bij Shell, waar hij zich richtte op het verbinden van kennis binnen en buiten het bedrijf. Zijn vaardigheden in het faciliteren van dialogen en het stimuleren van innovatie werden verder ontwikkeld tijdens zijn tijd bij ABN AMRO, waar hij tot 2015 als Chief Dialogues Officer diende.

Zijn unieke bijdrage aan de wereld van innovatie is echter het meest zichtbaar in zijn oprichting van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Dit instituut benadrukt het belang van leren van mislukkingen en begrijpen van de complexiteit achter innovatieprocessen. Door zijn ervaringen en inzichten te delen, helpt Paul organisaties om een omgeving te creëren waarin innovatie kan bloeien.

Als consultant en spreker is Paul Iske een bron van inspiratie. Zijn lezingen, doordrenkt met zijn ervaringen in zowel de academische als de bedrijfswereld, zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend. Hij spreekt met gezag over onderwerpen zoals creativiteit, innovatie, intellectueel kapitaal, kennismanagement en ondernemerschap, en biedt waardevolle inzichten voor zowel de private als (semi-)publieke sector in binnen- en buitenland.

Pauls vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem tot een gewilde spreker op evenementen en conferenties. Zijn bijdrage aan dialogen over innovatie en ondernemerschap heeft hem een gerespecteerde positie in het veld opgeleverd.

Met zijn uitgebreide ervaring en unieke perspectieven biedt Paul Iske een meerwaarde voor elk evenement. Of u nu op zoek bent naar een spreker die de nieuwste trends in innovatie en ondernemerschap kan belichten of iemand die praktische adviezen kan geven over het omgaan met de uitdagingen van de hedendaagse zakelijke wereld, Paul Iske is de ideale keuze. Zijn lezingen zijn niet alleen verhelderend, maar ook inspirerend, en bieden een unieke kans om te leren van een van de vooraanstaande denkers op het gebied van innovatie en ondernemerschap.

De expertise en ervaring van Paul Iske, gecombineerd met de uitgebreide support en tevredenheidsgarantie van Quality Bookings, zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt. Kies voor Paul Iske als uw volgende gastspreker en ervaar een lezing die niet alleen informatief, maar ook inspirerend en transformerend is.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Paul Iske
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Paul Iske

Meer informatie & boekingen

Paul Iske inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Paul Iske
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers