20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Paul Iske

Paul Iske als spreker boeken

Paul Iske is een vooraanstaand spreker, innovator en een autoriteit op het gebied van creativiteit, innovatie, en het omarmen van mislukkingen als essentieel onderdeel van het leerproces. Met een indrukwekkende achtergrond als hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht, heeft hij zich onderscheiden door zijn unieke benadering van diensteninnovatie en sociale innovatie, met een speciale focus op ‘Combinatoric Innovation’​​​​. Als oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen heeft Iske een platform gecreëerd dat het belang van experimenteren, innoveren en leren in een complexe en veranderende wereld benadrukt, waarmee hij het concept van ‘Briljante Mislukkingen’ op de kaart heeft gezet​​.

Paul Iske

Hoogleraar Open Innovation

Wanneer je Paul Iske als gastspreker boekt, haal je iemand in huis die met humor en scherpe inzichten de waarde van innovatie en het omarmen van mislukkingen uiteenzet. Paul spreekt over het belang van een open cultuur waarin medewerkers zich veilig voelen om nieuwe ideeën te delen, ook als deze niet altijd succesvol zijn. Zijn verhalen en case studies over briljante mislukkingen bieden waardevolle lessen voor bedrijven die streven naar duurzame innovatie. Hij benadrukt hoe belangrijk het is om van mislukkingen te leren en deze te zien als stapstenen naar succes.

Paul Iske als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Paul Iske een unieke mix van deskundigheid en entertainment. Hij weet als geen ander hoe je een evenement soepel laat verlopen, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een inhoudelijk sterke en inspirerende rode draad. Pauls expertise in innovatie, creativiteit en het leren van mislukkingen maakt hem de perfecte dagvoorzitter voor evenementen die zich richten op vernieuwing en bedrijfsontwikkeling. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en humoristische manier te presenteren, maakt elke bijeenkomst memorabel.

Wat opdrachtgevers zeggen over Paul Iske

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events prijzen Paul Iske om zijn vermogen om publiek van diverse achtergronden te boeien en te binden. Zij benadrukken zijn unieke aanpak waarbij hij humor en diepgaande inzichten combineert om het belang van innovatie en het accepteren van mislukkingen over te brengen. Pauls lezingen laten een blijvende indruk achter en stimuleren organisaties om een cultuur van openheid en continue verbetering te omarmen.

Over innovatie en creativiteit

Innovatie en creativiteit zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Paul Iske is expert op dit gebied en biedt tijdens zijn lezingen een dieper inzicht in hoe je een omgeving creëert die innovatie stimuleert. Hij bespreekt verschillende strategieën voor het bevorderen van creatief denken en hoe je als organisatie briljante mislukkingen kunt omarmen om vooruitgang te boeken. Paul biedt praktische tips en richtlijnen die direct toepasbaar zijn binnen elk type organisatie.

Paul Iske inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Paul Iske is eenvoudig en transparant. Wij zorgen ervoor dat alles vanaf de aanvraag tot aan de uitvoering soepel verloopt. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat de lezing van Paul perfect aansluit bij de behoeften van jouw evenement. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte-service en uitgebreide support, garanderen we een zorgeloze ervaring.

Biografie

Paul Iske is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de Universiteit Maastricht en de oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, een initiatief dat het leren van mislukkingen promoot om innovatie en succes te stimuleren. Paul heeft een indrukwekkende carrière waarin hij zowel in de academische wereld als in het bedrijfsleven actief is. Zijn onderzoek en werk focussen zich op het creëren van een omgeving waarin creativiteit en innovatie kunnen bloeien.

In zijn vroege carrière werkte Paul Iske voor grote multinationals, waar hij verantwoordelijk was voor innovatie en kennismanagement. Deze ervaringen hebben hem unieke inzichten gegeven in de uitdagingen en kansen van bedrijfsinnovatie. Zijn passie voor het onderwerp leidde ertoe dat hij regelmatig gevraagd werd als spreker en consultant op het gebied van innovatiemanagement.

Als auteur heeft Paul Iske meerdere boeken geschreven over innovatie, creativiteit, en het belang van mislukkingen. Zijn publicaties, waaronder “Instituut voor briljante mislukkingen” zijn essentieel leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is in bedrijfsontwikkeling en innovatiestrategie.

Door zijn ervaringen en diepgaande kennis is Paul Iske uitgegroeid tot een vooraanstaand expert op het gebied van innovatie en creativiteit. Zijn lezingen en workshops zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend, waardoor hij een waardevolle spreker is voor elke organisatie die streeft naar groei en verbetering.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Paul Iske

"Het boeken van onze spreker liep vlot en vooraf werd duidelijk gecommuniceerd over wat we konden verwachten en welke stappen genomen zouden worden tot het eindresultaat."

― Bart

"Wij, als afdeling, hebben een goede ervaring met Quality Bookings. Ze hebben onze vragen goed begrepen en dachten mee met de soms wat stressige manier van organiseren vanuit ons. Alles wat we vroegen is duidelijk overgekomen, de intake met de spreker was prima. Doordat de communicatie zo goed verliep was alles duidelijk en geen zorgen bij het event."

― Luuk van den Bos

"Paul heeft veel kennis op zijn gebied van kennismanagement en is altijd beschikbaar wanneer dat nodig is voor de voortgang van de werkzaamheden. Hij is vriendelijk, luistert goed en vindt altijd manieren om uw resultaten te verbeteren."

― Eric Kalter

"We hebben Paul als spreker ingehuurd om onze congresdeelnemers 'out-of-the-box' te laten zien dat fouten maken de weg naar innovatie is en dus moet worden beloond. Paul weet als geen ander met vele voorbeelden en degelijk onderzoeksmateriaal, dit te onderbouwen met vaart en humor. Zijn mix van wetenschappelijke achtergrond en bedrijfsleven, zorgt ervoor dat hij goed aansloot bij de beleveingswereld van de toehoorders en ook nieuwe inzichten kon bieden die zij de volgende dag konden toepassen."

― Marga Groot Zwaaftink
Schrijf een review

Video met Paul Iske

Meer informatie & boekingen

Paul Iske inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Paul Iske
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers