20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal als spreker boeken

Annemarie van Gaal staat bekend om haar inspirerende lezingen en unieke inzichten in de wereld van ondernemerschap en financiën. Als u overweegt Annemarie van Gaal te boeken voor uw evenement, maakt u een keuze voor kwaliteit, expertise en motivatie. Met haar ervaring als succesvolle ondernemer, investeerder en financieel expert brengt zij een schat aan kennis en inspiratie naar uw podium. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en interactief, waardoor ze een perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een spreker die zowel kan informeren als inspireren.

Annemarie van Gaal

Topondernemer en investeerder

Financieel bewustzijn en ondernemerschap zijn cruciale onderwerpen in de hedendaagse zakelijke wereld. Annemarie van Gaal, met haar uitgebreide ervaring als ondernemer en financieel expert, is de ideale spreker om deze onderwerpen aan te snijden. Zij kan spreken over een breed scala aan onderwerpen, van persoonlijke financiële ontwikkeling tot strategisch ondernemerschap. Haar lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe je financieel bewuster kunt worden en hoe je een succesvolle onderneming kunt opzetten en laten groeien. Door haar praktische adviezen en persoonlijke ervaringen, biedt ze waardevolle lessen voor zowel beginnende als ervaren ondernemers.

Annemarie van Gaal inhuren voor een lezing

Het boeken van Annemarie van Gaal voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings bieden we all-inclusive tarieven en garanderen we binnen 24 uur een offerte. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat u van begin tot eind begeleid wordt in het boekingsproces. Van het bespreken van uw specifieke wensen en vereisten tot het vastleggen van de details van het evenement, ons team staat klaar om u te ondersteunen. Bovendien bieden we een tevredenheidsgarantie, waardoor u verzekerd bent van een succesvolle en inspirerende lezing door Annemarie van Gaal.

Annemarie van Gaal als veelzijdige dagvoorzitter

Naast haar reputatie als een vooraanstaande spreker en expert in financiën en ondernemerschap, excelleert Annemarie van Gaal ook als dagvoorzitter. Haar vaardigheden als dagvoorzitter zijn net zo indrukwekkend als haar spreekvaardigheden. Met haar scherpe geest, uitstekende communicatievaardigheden en natuurlijke charme, weet Annemarie van Gaal elk evenement soepel en professioneel te leiden. Ze heeft een uniek talent voor het stellen van de juiste vragen en het stimuleren van boeiende discussies, wat essentieel is voor het succes van elk evenement.

Als dagvoorzitter brengt Annemarie van Gaal een unieke mix van enthousiasme, deskundigheid en diplomatie naar de tafel. Ze is in staat om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek en zorgt ervoor dat elke sessie informatief, interactief en boeiend is. Haar ervaring in het bedrijfsleven en haar natuurlijke flair voor communicatie stellen haar in staat om effectief te bemiddelen in discussies en deelnemers uit te dagen om dieper na te denken over de behandelde onderwerpen.

Door Annemarie van Gaal als dagvoorzitter in te huren, verzekert u zich van een evenement dat niet alleen vlekkeloos verloopt, maar ook een blijvende impact heeft op de deelnemers. Haar vermogen om een positieve en stimulerende sfeer te creëren maakt haar tot een ideale keuze voor conferenties, seminars en zakelijke bijeenkomsten. Met Annemarie van Gaal aan het roer kan elk evenement transformeren in een dynamische en inspirerende ervaring.

Biografie van Annemarie

Annemarie van Gaal is een van Nederlands meest gerespecteerde en bekende ondernemers en financiële experts. Haar reis begon in de uitgeverijwereld, waar zij haar sporen verdiende als een scherpe en innovatieve zakenvrouw. Haar carrière nam een vliegende start in Rusland, waar zij samen met Derk Sauer het uitgevershuis Independent Media opzette. Dit werd een enorm succes en leverde baanbrekende publicaties op, zoals The Moscow Times.

Terug in Nederland heeft Annemarie van Gaal haar expertise ingezet in diverse rollen. Zij werd een veelgevraagd adviseur, investeerder en bestuurslid bij verschillende bedrijven. Haar financiële kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap maakten haar een geliefd panellid en expert in televisieprogramma’s zoals ‘Dragon’s Den’ en ‘Een Dubbeltje op zijn Kant’.

Naast haar zakelijke activiteiten heeft Annemarie zich ook ontpopt als een succesvol auteur. Haar boeken, waaronder ‘Ambitie‘ en ‘Succes‘, bieden praktische adviezen en inzichten over persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en financiën. Deze boeken zijn niet alleen populair in Nederland maar ook internationaal erkend.

Haar lezingen zijn een weerspiegeling van haar rijke carrière en persoonlijke ervaringen. Ze behandelt onderwerpen zoals ondernemerschap, financieel bewustzijn, vrouwelijk leiderschap en de balans tussen werk en privéleven. Annemarie van Gaal is een inspirerende spreker die haar publiek weet te boeien met haar energie, kennis en praktische inzichten.

Annemarie als spreker

Als spreker brengt Annemarie van Gaal een unieke combinatie van expertise, ervaring en inspiratie naar uw evenement. Haar vermogen om complexe financiële en zakelijke concepten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt haar een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze de ideale keuze is voor iedereen die zijn publiek wil verrijken met diepgaande kennis en praktische inzichten.

Met Annemarie van Gaal kiest u voor een spreker die niet alleen uw evenement zal verrijken met haar kennis en ervaring, maar ook een blijvende indruk zal achterlaten op uw publiek. Haar lezingen zijn een mix van persoonlijke verhalen, praktische adviezen en inspirerende inzichten, waardoor ze een onvergetelijke ervaring bieden voor iedereen die de kans krijgt om naar haar te luisteren. Boek Annemarie van Gaal vandaag nog en breng uw evenement naar een hoger niveau.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Annemarie van Gaal

Annemarie geeft prima adviezen, is inspirerend, geeft helder en goed aan wat er voor nodig is om ondernemer te worden en te blijven. Ze is nuchter en realistisch in haar adviezen en helpt je om goede keuzes te maken wanneer je ondernemer wilt worden en blijven. Ze wijst je op de risico's en geeft tips hoe je deze risico's managen kunt.

Mensen met de ambitie om in Nederland iets te ondernemen zijn een onbegrepen volkje. Ons land heeft maar een klein "ondernemers cultuurtje" - je moest altijd het Engels in om goede boeken te vinden voor, door en over ondernemers. Goed nieuws want dat is nu voorbij! Annemarie van Gaal zet in heldere toegankelijke taal en met vlot tempo een boek neer dat verrassend veel facetten van het ondernemerschap belicht. Een enorm pluspunt van het boek is dat het, naast de kern van goed ondernemerschap, ook een overzichtelijke brug slaat naar specifiek Nederlandse aspecten van het ondernemen (bijvoorbeeld seed capital, ontslagrecht, subsidies, rechtsvormen en belasting) met veel links naar andere bronnen. Voeg daar de anecdotes aan toe waarmee het boek besprenkeld is, en we hebben, mijns inziens, een instant-classic!

Annemarie van Gaal is een buitengewoon inspirerende vrouw. Iemand die met een zakenpartner zijn eigen huis verkoopt, met de overwaarde vervolgens een doorstart maakt van een bedrijf waar VNU zich uit terugtrekt in een land dat volledig aan de afgrond staat en een zoon van 6 jaar heeft. Vertrouw op jezelf, blik op oneindig en gewoon gaan! De bijstandsmoeder die multimiljonair werd, gewoon simpel door kei en keihard te werken.

Schrijf een review

Video met Annemarie van Gaal

Meer informatie & boekingen

Annemarie van Gaal inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Annemarie van Gaal
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers