Cyber security, openbare orde en veiligheid, leiderschapsvraagstukken. Het zijn thema’s die spreker Dick Berlijn nauw aan het hart gaan. De bekende generaal buiten dienst der Nederlandse strijdkrachten volgt de actualiteit op de voet en weet zijn expertise in genoemde onderwerpen als spreker met passie voor het voetlicht te brengen. U kunt Berlijn ook inhuren als presentator of dagvoorzitter.

Met kennis van zaken en een directe, aansprekende stijl als spreker voegt oud-militair Dick Berlijn waarde toe aan uw congres, seminar of andere bedrijfsmatige bijeenkomst. Hij bereidt zijn lezingen en presentaties minutieus voor en legt gemakkelijk verbindingen met kleine en grote gezelschappen. Zijn kennis en overtuigingskracht maken dat bedrijven en organisaties hem graag als spreker inhuren.

Ook u kunt Dick Berlijn als spreker inhuren

Ook u kunt Dick Berlijn inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Ons Quality Bookings team is u graag van dienst met informatie over zijn beschikbaarheid en mogelijkheden. Ook bieden wij support bij het eventuele voorbereidingstraject. Bedrijven die eerder besloten de generaal buiten dienst te boeken voor hun bijeenkomst, zijn vol lof.

Dick Berlijn (1950) is een telg uit een luchtmachtfamilie. Zijn vader, die jachtvlieger en commandant van het Commando Tactische Luchtstrijdkrachten van de Luchtmacht was, strekte hem tot voorbeeld. Berlijn genoot zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Zijn opleiding tot militair vliegenier rondde hij in 1975 af in Canada. Ook doorliep hij een opleiding tot wapeninstructeur.

Dick Berlijn staat in de boeken als excellent leider

Berlijn maakt een indrukwekkende loopbaan bij defensie, die begint als Operationeel Officier en Hoofd van de Transitie en Conversie Afdeling op vliegbasis Leeuwarden. Hij heeft ingrijpende en succesvolle transities in de boeken staan. In Denemarken is Berlijn enige tijd actief als trainer en instructeur. In 1988 stapt hij over naar het Commando Tactische Luchtstrijdkrachten.

Als geboren leider doorloopt Berlijn diverse stevige opleidingen en voert het commando over uiteenlopende militaire vliegbases en operaties. In 1993 houdt hij als eerste commandant toezicht op het vliegverbod boven Servië. Hij speelt een rol bij diverse UNIFIL-operaties en dient in de Afghaanse oorlog. Al deze ervaringen brengt de oud-militair mee als spreker of dagvoorzitter.

Kosten en procedures rond het inhuren van Dick Berlijn

In 2000 benoemt Defensie Dick Berlijn tot Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten en in 2004 wordt hij bevorderd tot generaal en benoemd tot Chef Defensiestaf. In 2005 volgt zijn benoeming tot Commandant der Strijdkrachten. Hij draagt zijn rol als opperbevelhebber in 2008 over. Na zijn afscheid van Defensie werkt Berlijn onder meer bij Deloitte en is hij actief als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Ons Quality Bookings team staat voor u klaar met gedetailleerde informatie over de kosten en procedures rond het inhuren van deze eminente spreker. U krijgt binnen 24 uur een transparante offerte op maat, afgestemd op uw bijeenkomst en wensen. Wij kunnen Dick Berlijn tegen de beste voorwaarden boeken voor uw seminar of congres.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Dick Berlijn spreekt graag over:

Dick Berlijn boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dick Berlijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21