20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Katja Schuurman
Exclusief bij
Quality Bookings

Katja Schuurman als spreker boeken

Sociaal ondernemerschap is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Katja Schuurman zet zich al jaren in om met haar onderneming een positieve impact te maken. Ze deelt haar ervaringen over hoe bedrijven maatschappelijke waarde kunnen creëren en tegelijkertijd economisch succesvol kunnen zijn. Door Katja te boeken, krijg je inzicht in hoe je bedrijf kan bijdragen aan een betere wereld.

Katja Schuurman

Presentatrice en dagvoorzitter

Over sociaal ondernemerschap

Sociaal ondernemerschap is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Katja Schuurman zet zich al jaren in om met haar onderneming een positieve impact te maken. Ze deelt haar ervaringen over hoe bedrijven maatschappelijke waarde kunnen creëren en tegelijkertijd economisch succesvol kunnen zijn. Door Katja te boeken, krijg je inzicht in hoe je bedrijf kan bijdragen aan een betere wereld.

Katja Schuurman als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter brengt Katja Schuurman jouw evenement naar een hoger niveau met haar charme, scherpzinnigheid en ervaring. Met een natuurlijk talent voor het leiden van discussies zorgt ze ervoor dat de dag soepel verloopt en dat alle sprekers en deelnemers optimaal tot hun recht komen. Haar vermogen om een zaal te boeien en een dynamische interactie te creëren, maakt haar de perfecte keuze als dagvoorzitter voor jouw conferentie of seminar. Katja’s ervaring in de media en haar betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties stellen haar in staat om diepgang en context te geven aan de onderwerpen van de dag, wat bijdraagt aan een onvergetelijke en inspirerende ervaring voor iedere aanwezige.

Katja Schuurman inhuren voor een lezing

Het boeken van Katja Schuurman voor je evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons team helpt je bij elke stap, van het kiezen van het juiste thema tot het afstemmen van de details. Wij zorgen voor een snelle en heldere communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Biografie van Katja Schuurman

Katja Schuurman is een veelzijdige persoonlijkheid met een carrière die rijk is aan diversiteit en succes. Als actrice, presentatrice en sociaal ondernemer heeft Katja een indrukwekkende reis afgelegd sinds haar eerste verschijning op de Nederlandse televisie in 1992. Haar passie voor het vertellen van verhalen en het creëren van impact maakt haar tot een fascinerende en gewilde spreker.

De wereld van media en ondernemerschap door de ogen van Katja Schuurman

Al meer dan twee decennia staat Katja Schuurman in de spotlight van de Nederlandse film- en televisiewereld. Van haar beginjaren in de jeugdserie tot het presenteren van baanbrekende programma’s en het acteren in films die het publiek uitdaagden en vermaakten, heeft Katja een diepe indruk achtergelaten in de harten van velen. Haar transformatie van actrice tot presentatrice en uiteindelijk tot een vooraanstaand sociaal ondernemer is een inspirerend verhaal van groei en passie.

Met haar organisatie Return To Sender heeft Katja Schuurman de brug geslagen tussen commercieel succes en maatschappelijke betrokkenheid. Haar inspanningen om handgemaakte producten uit ’s werelds armste regio’s toegankelijk te maken voor de Nederlandse markt, tonen haar diepe commitment aan sociale verandering en rechtvaardigheid.

Haar samenwerking met POM Amsterdam is een perfect voorbeeld van hoe persoonlijke waarden kunnen resoneren binnen de commerciële wereld, wat resulteert in producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal van empowerment en samenwerking vertellen.

Door Katja Schuurman te boeken, haal je een spreker in huis die niet alleen een rijke ervaring meebrengt, maar ook een visie op hoe de wereld van media, ondernemerschap en maatschappelijke impact kan samenkomen. Of het nu gaat om haar rol in baanbrekende televisieprogramma’s, haar inzichten als actrice in bekroonde films, of haar avonturen als sociaal ondernemer, Katja’s verhalen en ervaringen zijn gegarandeerd van toegevoegde waarde voor elk evenement.

Ontdek via Quality Bookings hoe je deze dynamische en inspirerende spreker kunt boeken. Met onze ervaring en expertise in spreker management, vinden we altijd de beste match voor jouw evenement. Bovendien staan we klaar om binnen 24 uur een scherpe offerte te leveren, met de optie voor een boekingsgarantie om je investering te beschermen. Ga voor een spreker die niet alleen inspireert, maar ook motiveert en handvaten biedt voor positieve verandering. Kies voor Katja Schuurman.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Katja Schuurman

Schrijf een review

Video met Katja Schuurman

Artikelen over Katja Schuurman

Meer informatie & boekingen

Katja Schuurman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Katja Schuurman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers