20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Bob de Wit - Hoogleraar Strategisch Leiderschap

Bob de Wit als spreker boeken

Wil je een spreker boeken die de toekomst tastbaar maakt en je publiek inspireert om verder te kijken dan de horizon? Bob de Wit is jouw sleutel tot een toekomstgericht evenement. Als wetenschappelijk strateeg en visionair heeft Bob de kunst van het verbinden van technologische innovatie met strategisch leiderschap geperfectioneerd. Op deze pagina ontdek je waarom Bob de Wit de ideale spreker is voor jouw evenement, seminar of workshop. Je krijgt inzicht in zijn expertisegebieden, zoals digitale transformatie, en leert over de impact van zijn lezingen.

Bob de Wit

Hoogleraar Strategisch Leiderschap

Over digitale transformatie

In een wereld waar digitale transformatie het bedrijfsleven en de samenleving radicaal omvormt, is inzicht in dit onderwerp onmisbaar. Bob de Wit, met zijn indrukwekkende achtergrond in psychologie, bedrijfskunde en management science, gidst je door de complexiteiten van deze digitale omwenteling. Hij onthult niet alleen de noodzaak van aanpassing aan nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie en blockchain, maar ook de wijze waarop deze innovaties de fundamenten van onze samenleving herdefiniëren. Door Bob de Wit te kiezen voor jouw evenement, kies je voor een diepgaand begrip van digitale transformatie en strategisch leiderschap in het tijdperk van constante verandering.

Bob de Wit inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Bob de Wit is gestroomlijnd en transparant. Met meer dan 19 jaar ervaring, garandeert Quality Bookings je een naadloze ervaring. Van het eerste contact tot de follow-up na het evenement, we zorgen ervoor dat alle aspecten van je boeking met de grootste zorg worden behandeld. Je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte, en met onze boekingsgarantie kun je met vertrouwen plannen. Laat eventuele zorgen over de details aan ons over; jouw focus kan volledig liggen op de inspirerende content die Bob de Wit zal leveren.

Biografie van Bob de Wit

Bob de Wit is een naam die resoneert in de gangen van de toekomstvisie en strategische innovatie. Met een fundament van academische scholing in psychologie, een verrijkte MBA-opleiding en een PhD in Management Science van de Erasmus Universiteit Rotterdam, belichaamt Bob een zeldzame combinatie van academische diepgang en praktische toepasbaarheid.

+ lees meer

In 1998, tezamen met een compagnon, lanceerde Bob de visie die vandaag de dag bekendstaat als Strategy Works, een toonaangevend adviesbureau gevestigd in het hart van Rotterdam. Dit bureau, dat zich niet alleen focust op strategieontwikkeling maar ook waarde hecht aan het onderwijzen van deze principes, heeft zich over meer dan twee decennia bewezen als een katalysator van bedrijfsgroei en innovatie.

Bob’s reis naar het hoogleraarschap begon bij Nyenrode Business Universiteit, waar hij zijn kennis en visie over strategisch leiderschap verder ontwikkelde en deelde. Zijn co-directeurschap van het Strategy Center van Nyenrode tot medio 2018 en zijn huidige positie als hoogleraar Strategisch Leiderschap tonen zijn onwankelbare toewijding aan de ontwikkeling van toekomstige leiders.

De impact van Bob de Wit reikt verder dan de universiteitsmuren. Zijn boek ‘Strategy: An International Perspective’ is niet zomaar een tekst; het is een wereldwijd gerespecteerde bron die de manier waarop bedrijfsstrategieën worden onderwezen en begrepen, heeft getransformeerd. Dit werk, waarvan de zesde editie in 2017 verscheen, is erkend als het derde grootste strategieboek ter wereld en wordt gebruikt door onderwijsinstellingen op elk continent.

De essentie van Bob’s lezingen is niet alleen zijn vermogen om de aandacht te grijpen, maar ook om het publiek mee te nemen op een reis die verder gaat dan de waan van de dag. Zijn vaardigheid om concepten zoals de ‘digitale transformatie’ te ontleden, wordt geëvenaard door zijn talent om deze om te zetten in inspirerende, actiegerichte inzichten. Hij daagt zijn publiek uit om traditionele strategieën te heroverwegen en te anticiperen op een toekomst die radicaal verschilt van alles wat we tot nu toe hebben gekend.

Met lezingen die verrijkend zijn voor een breed publiek, heeft Bob gesproken voor vooraanstaande organisaties zoals Shell, Rabobank, en Goede Doelen Nederland. Zijn toespraken zijn vaak confronterend, maar altijd met het doel om deelnemers te motiveren buiten de bekende kaders te denken.

Bob’s filosofie, die hij toepast in elk facet van zijn professionele leven, is de synergie tussen ‘academic rigor’ en ‘practical relevance’. Deze balans maakt hem niet alleen een gerespecteerde academicus en consultant, maar ook een van de meest inspirerende sprekers van deze tijd. Hij vertegenwoordigt een visie die essentieel is voor elke organisatie die de ambitie heeft om te navigeren door de complexiteit van de hedendaagse en toekomstige zakelijke landschappen.

Met Quality Bookings heb je direct toegang tot de expertise van Bob de Wit. Onze exclusieve sprekersmanagement ervaring en onze toewijding aan het vinden van de perfecte match voor jouw evenement zorgen ervoor dat je publiek een onvergetelijke ervaring zal hebben. Laat de toekomst niet aan het toeval over; laat Bob de Wit je gids zijn naar strategisch meesterschap in een tijdperk van digitale revolutie. Boek hem nu en verzeker jezelf van een lezing die nog lang zal nazinderen bij je publiek.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Bob de Wit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Bob de Wit

Meer informatie & boekingen

Bob de Wit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Bob de Wit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers