20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bob de Wit

Bob de Wit als spreker boeken

Bob de Wit een spreker is die de toekomst tastbaar maakt en jouw publiek inspireert om verder dan de horizon te kijken? Bob de Wit is jouw sleutel tot een toekomstgericht evenement. Als wetenschappelijk strateeg en visionair heeft Bob de kunst van het verbinden van technologische innovatie met strategisch leiderschap geperfectioneerd. Op deze pagina ontdekt u waarom Bob de Wit de ideale spreker is voor uw evenement, seminar of workshop. Je krijgt inzicht in zijn expertisegebieden, zoals digitale transformatie, en leert over de impact van zijn lezingen.

Bob de Wit

Hoogleraar Strategisch Leiderschap

In een wereld waar digitale transformatie het bedrijfsleven en de samenleving radicaal omvormt, is inzicht in dit onderwerp onmisbaar. Bob de Wit, met zijn indrukwekkende achtergrond in psychologie, bedrijfskunde en management science, gidst je door de complexiteiten van deze digitale omwenteling. Hij onthult niet alleen de noodzaak van aanpassing aan nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie en blockchain, maar ook de wijze waarop deze innovaties de fundamenten van onze samenleving herdefiniëren. Door Bob de Wit te kiezen voor jouw evenement, kies je voor een diepgaand begrip van digitale transformatie en strategisch leiderschap in het tijdperk van constante verandering.

Bob de Wit inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Bob de Wit is gestroomlijnd en transparant. Met meer dan 19 jaar ervaring, garandeert Quality Bookings je een naadloze ervaring. Wij zorgen ervoor dat wij alle aspecten van uw boeking met de grootste zorg behandelen, vanaf het eerste contact tot de opvolging na het evenement Je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte, en met onze boekingsgarantie kun je met vertrouwen plannen. Laat eventuele zorgen over de details aan ons over; jouw focus kan volledig liggen op de inspirerende content die Bob de Wit zal leveren.

Biografie van Bob de Wit

Bob de Wit is een naam die resoneert in de gangen van de toekomstvisie en strategische innovatie. Met een fundament van academische scholing in psychologie, een verrijkte MBA-opleiding en een PhD in Management Science van de Erasmus Universiteit Rotterdam, belichaamt Bob een zeldzame combinatie van academische diepgang en praktische toepasbaarheid.

In 1998, tezamen met een compagnon, lanceerde Bob de visie die vandaag de dag bekendstaat als Strategy Works, een toonaangevend adviesbureau gevestigd in het hart van Rotterdam. Dit bureau, dat zich niet alleen focust op strategieontwikkeling maar ook waarde hecht aan het onderwijzen van deze principes, heeft zich over meer dan twee decennia bewezen als een katalysator van bedrijfsgroei en innovatie.

Bob’s reis naar het hoogleraarschap begon bij Nyenrode Business Universiteit, waar hij zijn kennis en visie over strategisch leiderschap verder ontwikkelde en deelde. Zijn co-directeurschap van het Strategy Center van Nyenrode tot medio 2018 en zijn huidige positie als hoogleraar Strategisch Leiderschap tonen zijn onwankelbare toewijding aan de ontwikkeling van toekomstige leiders.

Het werk van Bob de Wit

De impact van Bob de Wit reikt verder dan de universiteitsmuren. Zijn boek ‘Strategy: An International Perspective‘ is niet zomaar een tekst; het is een wereldwijd gerespecteerde bron die de manier waarop bedrijfsstrategieën worden onderwezen en begrepen, heeft getransformeerd. Dit werk, waarvan de zesde editie in 2017 verscheen, is erkend als het derde grootste strategieboek ter wereld en wordt gebruikt door onderwijsinstellingen op elk continent.

De essentie van Bob’s lezingen is niet alleen zijn vermogen om de aandacht te grijpen, maar ook om het publiek mee te nemen op een reis die verder gaat dan de waan van de dag. Zijn vaardigheid om concepten zoals de ‘digitale transformatie’ te ontleden, wordt geëvenaard door zijn talent om deze om te zetten in inspirerende, actiegerichte inzichten. Hij daagt zijn publiek uit om traditionele strategieën te heroverwegen en te anticiperen op een toekomst die radicaal verschilt van alles wat we tot nu toe hebben gekend.

Met lezingen die verrijkend zijn voor een breed publiek, heeft Bob gesproken voor vooraanstaande organisaties zoals Shell, Rabobank, en Goede Doelen Nederland. Zijn toespraken zijn vaak confronterend, maar altijd met het doel om deelnemers te motiveren buiten de bekende kaders te denken.

Bob’s filosofie

Bob’s filosofie, die hij toepast in elk facet van zijn professionele leven, is de synergie tussen ‘academic rigor’ en ‘practical relevance’. Deze balans maakt hem niet alleen een gerespecteerde academicus en consultant, maar ook een van de meest inspirerende sprekers van deze tijd. Hij vertegenwoordigt een visie die essentieel is voor elke organisatie die de ambitie heeft om te navigeren door de complexiteit van de hedendaagse en toekomstige zakelijke landschappen.

Met Quality Bookings heb je direct toegang tot de expertise van Bob de Wit. Onze exclusieve sprekersmanagement ervaring en onze toewijding aan het vinden van de perfecte match voor jouw evenement zorgen ervoor dat je publiek een onvergetelijke ervaring zal hebben. Laat de toekomst niet aan het toeval over; laat Bob de Wit je gids zijn naar strategisch meesterschap in een tijdperk van digitale revolutie. Boek hem nu en verzeker jezelf van een lezing die nog lang zal nazinderen bij je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bob de Wit

"Hij beschrijft heel mooi een samenleving die ik in elk geval heel graag zou willen! Tegenhanger van the Great Reset van Klaus Schwab wat allemaal heel mooi lijkt maar niet het beste voor heeft met de mensheid. Bob de Wit beschrijft hoe het ook anders kan met een prachtige toekomst voor de gehele mensheid!"

― Nadia1971

"De Wit weet alle puzzelstukjes, die voor veel lezers bekend zullen zijn, perfect in elkaar te passen. Het resultaat is een samenhangend geheel dat veel verfrissend nieuwe inzichten biedt."

― Martijn van der Kooij

"Ik vind het leuk hoe de auteur de strategieën heeft samengesteld en georganiseerd om betekenis te geven aan hoe de strategieën zich verhouden en met elkaar in tegenspraak zijn, in plaats van de beste van alle strategieën te vinden. Nu ben ik beter in staat de strategie te onderscheiden als hulpmiddel om bepaalde problemen te matchen of op te lossen. voorwaarde, waarbij je verspeelt de allerbeste strategie te vinden, omdat die er niet is"

― Chenri Jano
Schrijf een review

Video met Bob de Wit

Meer informatie & boekingen

Bob de Wit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bob de Wit
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers