20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edith Bosch

Edith Bosch als spreker boeken

Edith Bosch is een bekende naam in de wereld van topsport, motivatie en persoonlijke ontwikkeling. Als voormalig judoka heeft Edith een indrukwekkende carrière op de mat gelegd, met als hoogtepunt meerdere medailles op Olympische Spelen, wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen. Maar haar invloed reikt verder dan de sportwereld alleen. Edith is een veelgevraagd spreker bij congressen, seminars en evenementen, waar ze haar ervaringen en inzichten deelt over thema’s als doorzettingsvermogen, teambuilding, en het overwinnen van tegenslagen. Haar verhalen zijn niet alleen inspirerend, maar bieden ook praktische handvatten voor persoonlijke en professionele groei. Daarmee is ze de ideale spreker voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een krachtige boodschap verpakt in de ervaringen van een ware kampioen.

Edith Bosch

Topsporter | Motivational Spreker | Ondernemer

Boeken van Edith Bosch als gastspreker betekent kiezen voor een ervaring die zowel inspirerend als transformerend is. Edith spreekt met passie over de uitdagingen en overwinningen die zij op haar weg naar de top heeft ervaren. Haar verhalen gaan over de mentale kracht die nodig is om te excelleren, zowel in de sport als in het dagelijks leven. Ze deelt haar inzichten over hoe je als individu en als team onder druk presteert, hoe je omgaat met tegenslagen en hoe je persoonlijke doelen stelt en bereikt. Haar unieke vermogen om haar ervaringen te verbinden met de uitdagingen waar professionals en teams in het bedrijfsleven voor staan, maakt haar lezingen buitengewoon relevant en motiverend.

Edith Bosch als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Edith Bosch een unieke combinatie van energie, expertise en empathie mee. Ze weet als geen ander hoe ze een programma moet leiden, discussies kan stimuleren en het publiek kan betrekken bij de onderwerpen die aan bod komen. Haar ervaringen als topsporter, waarbij focus, doelgerichtheid en teamdynamiek centraal staan, zet ze in om evenementen te verrijken. Ze is bijzonder vaardig in het creëren van een sfeer waarin openheid en interactie vooropstaan, waardoor elke bijeenkomst een memorabele ervaring wordt. De thema’s waarin ze uitblinkt als dagvoorzitter sluiten naadloos aan bij haar ervaringen en de lessen die ze hieruit heeft getrokken.

Wat opdrachtgevers zeggen over Edith Bosch

Opdrachtgevers en organisatoren prijzen Edith om haar vermogen om diepgaande en persoonlijke verhalen te verbinden met universele thema’s van groei, veerkracht en succes. Ze wordt ingezet voor een breed scala aan events, van bedrijfsbijeenkomsten tot educatieve seminars, waar ze keer op keer bewijst een bron van inspiratie te zijn. Haar authentieke manier van spreken, gecombineerd met haar indrukwekkende prestaties, maakt haar lezingen niet alleen boeiend maar ook zeer geloofwaardig. Opdrachtgevers benadrukken vaak hoe Edith’s bijdrage heeft geleid tot nieuwe inzichten en een hernieuwde motivatie bij hun teams en deelnemers.

Over doorzettingsvermogen en persoonlijke ontwikkeling

Doorzettingsvermogen en persoonlijk leiderschap zijn thema’s waar Edith Bosch een diepgaande expertise in heeft. Deze onderwerpen zijn niet alleen essentieel geweest in haar eigen carrière als judoka, maar ook in haar rol als coach en spreker. Ze benadrukt het belang van mentale weerbaarheid, het stellen van heldere doelen en het belang van een ondersteunend team om deze doelen te bereiken. Edith deelt praktische strategieën en technieken die individuen en organisaties kunnen helpen om hun potentieel te maximaliseren en uitdagingen te overwinnen. Haar benadering is zowel realistisch als inspirerend, en biedt luisteraars concrete handvatten om persoonlijke en professionele groei te stimuleren.

Edith Bosch inhuren voor een lezing

Het inhuren van Edith Bosch voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Sprekersbureau Quality Bookings. Met onze 20 jaar expertise zorgen we ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt, van het eerste contact tot aan de dag van het evenement. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, en we staan klaar om alle vragen te beantwoorden en specifieke wensen te accommoderen. Onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en service. Kies voor Edith Bosch en verzeker jezelf van een lezing die niet alleen inspireert, maar ook echte verandering teweegbrengt.

Biografie van Edith Bosch

Edith Bosch is niet alleen bekend als een van Nederlands meest succesvolle judoka’s, maar ook als een inspirerende spreker en coach. Haar reis begon in Den Helder, waar ze al op jonge leeftijd ontdekte dat judo meer was dan een sport; het was een manier van leven. Haar vastberadenheid en harde werk resulteerden in een indrukwekkende reeks overwinningen, waaronder Olympische medailles in 2004 (zilver), 2008 (brons), en 2012 (brons), evenals meerdere wereld- en Europese titels. Maar Edith’s verhaal gaat verder dan haar sportieve prestaties. Na haar judocarrière richtte ze zich op het delen van haar kennis en ervaringen door middel van lezingen en coaching, met een focus op thema’s als doorzettingsvermogen, teambuilding, en persoonlijke ontwikkeling.

Haar transitie van topsport naar spreker en coach was gedreven door een passie om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Edith’s benadering is gebaseerd op authenticiteit, openheid en de overtuiging dat ware groei plaatsvindt buiten de comfortzone. Ze heeft haar ervaringen en lessen vastgelegd in verschillende boeken, waaronder “Expeditie Edith“, waarin ze haar persoonlijke reis en de uitdagingen die ze onderweg tegenkwam, deelt. Deze publicaties bieden een uniek inzicht in de mindset van een kampioen en zijn een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar persoonlijke of professionele verbetering.

Door haar lezingen en boeken heeft Edith zich gevestigd als een vooraanstaande stem op het gebied van motivatie, veerkracht en leiderschap. Haar levensverhaal is een getuigenis van wat mogelijk is wanneer talent wordt gecombineerd met onverzettelijkheid en een constante drang naar zelfverbetering. Als spreker biedt ze een uniek perspectief, vermengd met praktische inzichten die haar publiek raken en motiveren. Voor wie op zoek is naar een bron van inspiratie, een gids in persoonlijke ontwikkeling of een voorbeeld van wat mogelijk is met doorzettingsvermogen en passie, is Edith Bosch een naam die blijft resoneren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Edith Bosch

"De persoonlijke aandacht voor de mensen, het gevoel gehoord te worden, het inspirerende verhaal dat Edith te vertellen heeft en de kracht waarmee zij de groep vertegenwoordigt, plus het feit dat ze ook nog eens een heel aardig mens is, maakten grote indruk op mij."

"Edith was keynote spreker op ons Growth Marketing Event. Zij gaf een presentatie over 'Groeien als mens', en hoe! Ze weet haar jarenlange ervaring als topsporter, Robinson en coach in te zetten om anderen te inspireren. Ze heeft veel energie, overtuigingskracht en zorgt voor interactie met de zaal, die van begin tot eind was geboeid. Edith neemt haar werk heel serieus en is heel betrokken in de voorbereiding van haar keynote, absoluut een aanrader!"

"Edith was een van de sprekers op een inspiratiedag die ik onlangs organiseerde. Leiderschap in een turbulente tijd stond centraal. Hoe doe je dat, hoe ga je als leidinggevende om met alle uitdagingen van dit moment? Haar bevlogen verhaal over persoonlijk leiderschap, leiden vanuit je wens om te slagen in wat je écht belangrijk vindt, in plaats van uit angst om te falen, maakte grote indruk"

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Edith Bosch inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Edith Bosch
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers