20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ferry Mingelen Copyright foto: VOA

Ferry Mingelen als spreker boeken

Zoek je een spreker die diepgang en ervaring combineert met een scherpe, kritische blik? Ferry Mingelen, met zijn indrukwekkende achtergrond in de journalistiek, is de perfecte keuze. Op deze pagina ontdek je alles over het boeken van Ferry Mingelen voor jouw evenement. Lees verder om te begrijpen hoe zijn unieke perspectief op politiek en media je publiek zal boeien en informeren.

Ferry Mingelen

Dagvoorzitterschap en interviewer

Over actuele politiek en journalistiek

Ferry Mingelen is een autoriteit op het gebied van politiek en journalistiek. Zijn lezingen bieden een diepgaand inzicht in de dynamiek van de Nederlandse politiek en de rol van media hierin. Kies je voor een lezing van Mingelen, dan kies je voor een verrijking van je evenement met actuele en historische kennis, gebracht met humor en relativeringsvermogen. Of het nu gaat over de geschiedenis van het Binnenhof, de fijne kneepjes van politieke journalistiek, of de impact van media op politieke besluitvorming, Mingelen weet hoe hij zijn publiek moet boeien.

Ferry Mingelen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Ferry Mingelen is een eenvoudig en duidelijk proces. Via Quality Bookings regel je direct contact met deze ervaren spreker. We begeleiden je stap voor stap, van het eerste contact tot het afronden van de boeking. We streven ernaar om binnen 24 uur een scherpe offerte te bieden, en bieden een boekingsgarantie voor volledige zekerheid. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, zorgen we altijd voor de beste match voor jouw evenement.

Biografie van Ferry Mingelen

Geboren in 1947, begon Ferry Mingelen zijn carrière als journalist bij het Vrije Volk, waarna hij overstapte naar Trouw. Zijn naam werd echter een huishoudelijk begrip toen hij in 1984 bij de NOS kwam als presentator van Den Haag Vandaag. Gedurende zijn lange carrière heeft Mingelen zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande politieke verslaggevers van Nederland.

Zijn tijd bij de NOS kenmerkte zich door zijn rol in nieuwsprogramma’s zoals NOVA en Nieuwsuur. Naast zijn televisiewerk, werd hij ook bekend als auteur van het boek ‘Graven rond het Binnenhof’, waarin hij politieke moorden en persoonlijke herinneringen verweeft met de geschiedenis van het Binnenhof. Voor zijn bijdrage aan de politieke journalistiek ontving hij in 2012 de prestigieuze Anne Vondelingprijs.

Na zijn pensioen bij de NOS in 2013, blijft Mingelen actief in de wereld van politieke commentaar en journalistiek. Hij verschijnt regelmatig als politiek commentator bij programma’s zoals Pauw en Witteman en zet zijn ervaring in als spreker, dagvoorzitter en presentator. Met zijn kenmerkende kritische vragenstelling en warme persoonlijkheid, heeft Mingelen een unieke positie verworven in de Nederlandse journalistiek.

Ferry Mingelen staat bekend om zijn deskundigheid en kritische benadering. Zijn vermogen om complexe politieke en maatschappelijke thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek, maakt hem tot een gewilde spreker en dagvoorzitter. Zijn ervaring als politiek commentator en verslaggever, gecombineerd met zijn rol als forumleider en dagvoorzitter, biedt een unieke kans voor ieder evenement. Met Ferry Mingelen haal je niet alleen een spreker in huis, maar een stukje levende geschiedenis van de Nederlandse politieke journalistiek.

Boek Ferry Mingelen voor je volgende evenement via Quality Bookings en verzeker je van een inspirerende, informatieve en boeiende bijdrage aan je programma.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ferry Mingelen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Ferry Mingelen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ferry Mingelen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers