De actuele politiek, het belang van ‘de wandelgangen’, de vaderlandse geschiedenis, media en journalistiek. Het zijn geliefde onderwerpen van oud-presentator Ferry Mingelen (1947) die u voor uw congressen en events kunt boeken als spreker. U kunt Mingelen daarnaast inhuren als bedreven dagvoorzitter, presentator en debatleider.

In zijn element als dagvoorzitter

Gezien zijn ruime ervaring met het leiden van discussies tussen geslepen politici, is oud politiek commentator Ferry Mingelen zeer in zijn element als dagvoorzitter, interviewer en initiator van debatten. Hij straalt op een rustige manier autoriteit uit, hanteert een milde vorm van humor en relativeringsvermogen en weet snel tot de kern door te dringen.

Ferry begint zijn journalistieke carrière als schrijvend verslaggever. Hij werkt onder meer bij het Vrije Volk en Trouw. Het grote publiek leert hem kennen van Den Haag Vandaag, de politieke rubriek van de publieke omroep. Mingelen wordt het gezicht van de rubriek en ontwikkelt zich tot één van de meest vooraanstaande politieke tv-verslaggevers van Nederland. Bij iedere verkiezing en politieke gebeurtenis is hij van de partij als presentator en commentator.

Ferry Mingelen inhuren als spreker of dagvoorzitter

In zijn rol als verslaggever, presentator en commentator draagt Ferry Mingelen in zijn eigen, karakteristieke, mild ironische stijl bij aan het succes van nieuwsprogramma’s als NOVA en NOVA Politiek. Naast zijn tv-werk laat hij zich voor events en congressen inhuren als onafhankelijk presentator en dagvoorzitter. Ook boeken organisaties hem graag als spreker over aan politiek gerelateerde thema’s.

In 2011 verschijnt Graven rond het Binnenhof, waarin Ferry de geschiedenis van het Binnenhof verweeft met politieke moorden door de eeuwen heen en persoonlijke herinneringen. In 2014 valt het doek voor de presentator. Hij wil nog lang niet, maar de NOS stuurt hem met pensioen. Sindsdien zet hij zijn jarenlange  ervaring en expertise in als spreker, presentator en dagvoorzitter in het bedrijfsleven. Ook u kunt hem in één van die rollen inhuren.

Contact opnemen met Ferry Mingelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze spreker? Zoekt u een ervaren en gedreven presentator of dagvoorzitter voor uw congressen, seminars of events? Schroom dan niet contact op te nemen met Qualitiy Bookings. Wij informeren u met plezier en kunnen deze spreker/dagvoorzitter direct voor u boeken.

 

Ferry Mingelen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ferry Mingelen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21