20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden als spreker boeken

Maarten van der Weijden is de enige Olympisch Kampioen die vóór zijn medaillewinst kanker heeft gehad. In hem schuilt de diepgewortelde drive om altijd beter te worden. Dankzij zijn combinatie van doorzettingsvermogen en realisme lukt dat in veel gevallen ook. Inmiddels heeft hij na zijn sportcarrière een succesvolle financiële loopbaan bij Unilever opgebouwd en willen steeds meer organisaties hem inhuren als spreker voor een inspirerende lezing.

Maarten van der Weijden

De Inspiratie achter het Olympisch Goud

Op zoek naar Sportspreker  die kan inspireren met een buitengewoon verhaal van veerkracht en overwinning? Overweeg Maarten van der Weijden. Hij belichaamt de kracht van doorzettingsvermogen, overwinningsdrang en de ambitie om dromen na te jagen, ongeacht de uitdagingen.

Wat kan je verwachten van Maarten als spreker?

Maarten neemt je mee op zijn indrukwekkende reis vol ups en downs. Van het bereiken van zwemsuccessen op jonge leeftijd, tot het overwinnen van acute lymfatische leukemie, en vervolgens naar het behalen van Olympisch goud. Thema’s waarover Maarten spreekt zijn:

 • Veerkracht in uitdagende tijden.
 • Overstijgen van persoonlijke uitdagingen.
 • De weg naar het realiseren van ogenschijnlijk onbereikbare dromen.
 • Motivatie om kansen te zien en te grijpen in het leven.

Jouw evenement met Maarten van der Weijden

Bij Quality Bookings bieden we maatwerk. Of je nu een motiverende speech nodig hebt, een keynote voor een groot publiek of een intensieve workshop over vastberadenheid en succes; Maarten past zijn presentatie aan op jouw behoeften.

Simpel boeken met Quality Bookings

Het toevoegen van Maarten van der Weijden aan je evenement is naadloos, dankzij Quality Bookings. Onze USP’s verzekeren je van:

 • Directe toegang tot Maarten.
 • Altijd de perfecte match voor jouw evenement.
 • Snelle offertes en veilige boekingsprocessen.

Deel ons de details van je evenement, en binnen 24 uur krijg je een scherpe offerte.

Dieper in het verhaal van Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden is meer dan een spreker. Zijn verhaal begint bij zijn jonge zwemsuccessen, krijgt een onverwachte wending met een kankerdiagnose, maar zet zich voort met een verbazingwekkende comeback in de zwemsport. Zijn gouden prestatie tijdens de Olympische Spelen van 2008 staat in het geheugen gegrift.

Maar zijn reis stopte daar niet. Zijn toewijding aan kankeronderzoek via de Maarten van der Weijden Foundation, en zijn fenomenale prestatie tijdens de Elfstedentocht, maken zijn verhaal nog inspirerender.

Zijn impact

De levensreis van Maarten van der Weijden heeft velen geïnspireerd. Naast zijn sportieve prestaties, heeft hij zijn verhaal gedeeld in lezingen en zijn autobiografie, ‘Beter’. Hierin vertelt hij over zijn opmerkelijke carrière, de overwonnen tegenslagen en de waardevolle inzichten die hij opdeed.

Kies voor Maarten van der Weijden als de spreker voor je volgende evenement. Laat zijn verhaal inspireren, motiveren en een blijvende impact achterlaten. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Maarten van der Weijden

Schrijf een review

Video met Maarten van der Weijden

Meer informatie & boekingen

Maarten van der Weijden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Maarten van der Weijden
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers