20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Buddy Vedder
Exclusief bij
Quality Bookings

Buddy Vedder als spreker boeken

Buddy Vedder is uw ideale keuze als u op zoek bent naar een presentator die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Als presentator, acteur en zanger brengt deze veelzijdige entertainer een unieke dynamiek op elk podium. Met ruime ervaring in televisie, theater en muziek weet Buddy als geen ander een publiek te boeien en te entertainen. Op deze pagina wordt benadrukt waarom Buddy de perfecte match is voor uw evenement en hoe zijn expertise uw bijeenkomst kan verrijken.

Buddy Vedder

Dagvoorzitter en presentator

Het is van cruciaal belang om een ​​spreker of dagvoorzitter te selecteren die begrijpt hoe hij een publiek kan boeien en betrekken. Buddy Vedder is met zijn achtergrond in de entertainmentindustrie een expert in het creëren van een levendige en dynamische sfeer. Hij kan spreken over het belang van entertainment in verschillende contexten en hoe dit te integreren in zowel zakelijke bijeenkomsten als informele evenementen. Of het nu gaat om het delen van zijn ervaringen met televisie en theater of de kunst van het presenteren, Buddy heeft tijdens een lezing een breed scala aan onderwerpen te behandelen.

Buddy Vedder inhuren als presentator

Het boeken van Buddy Vedder als presentator voor je evenement is eenvoudig en toegankelijk. Met een rechtstreekse lijn naar meer dan 1070 sprekers en een ervaring van meer dan 19 jaar in sprekersmanagement, garandeert Quality Bookings jou altijd de beste match. Het proces begint met een simpele aanvraag waarin je jouw wensen en de details van het evenement doorgeeft. Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat. Daarnaast bieden wij een boekingsgarantie, zodat je zekerheid hebt over je reservering.

Biografie van Buddy Vedder

Buddy Vedder, geboren in Nederland, heeft zich ontpopt als een van de meest veelzijdige entertainers van zijn tijd. Met een carrière die zich uitstrekt van de televisiestudio’s en het witte doek tot aan de theaterpodia, heeft Buddy een onuitwisbare indruk achtergelaten in de entertainmentindustrie.

Zijn passie voor performance en zijn natuurlijke charisma hebben hem tot een geliefd figuur gemaakt bij een breed publiek. Buddy’s reis begon op televisie, waar hij snel naam maakte als presentator van populaire shows zoals ‘Holland’s Got Talent’ en ‘The Voice Kids’.

Zijn talent beperkt zich echter niet alleen tot presenteren. Als acteur heeft hij diverse rollen op zijn naam staan in zowel films als televisieseries, waaronder ‘De Slet Van 6VWO’ en ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Ook in het theater weet hij de harten van het publiek te veroveren met zijn optredens en musicals, waar hij zowel als performer en als stemacteur schittert.

De prestaties van Buddy

Zijn veelzijdigheid komt ook tot uiting in zijn rol als jurylid van ‘The Masked Singer’, waar hij met zijn scherpe intuïtie en humoristische inbreng het programma een extra dimensie geeft. Bovendien heeft zijn stem meerdere karakters tot leven gebracht in films van grote studio’s zoals Disney en Pixar.

Buddy’s talent en inzet zijn meerdere malen erkend met nominaties en prijzen. Zo heeft hij de Zapp Award voor ‘Beste Presentator’ maar liefst vier keer in ontvangst mogen nemen. Ook zijn overwinning in ‘Wie is de Mol?’ en zijn succes in ‘Dance Dance Dance’ getuigen van zijn veelzijdige vaardigheden en competitieve geest.

Deze pagina is slechts een glimp van wat Buddy Vedder als spreker te bieden heeft. Zijn ervaring en charisma maken hem de perfecte keuze voor een breed scala aan evenementen, van zakelijke conferenties tot inspirerende seminars. Boek hem nu en verzeker jezelf van een evenement dat nog lang in het geheugen van je gasten zal blijven hangen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Buddy Vedder

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Buddy Vedder inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Buddy Vedder
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers