Televisie- en radiomaker Frits Sissing heeft een groot aantal succesvolle programma’s in de boeken staan. Als presentator is hij al lange tijd een van de bekendere en bepalende gezichten van de AVROTROS.  Daarnaast is Frits Sissing actief als spreker, presentator en dagvoorzitter tijdens congressen, seminars en relatiebijeenkomsten. Ook u kunt hem in die rol voor uw bijeenkomst boeken.

Frits Sissing boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter
Als u besluit Frits Sissing te boeken voor uw bijeenkomst, bent u verzekerd van professionele sprekers- en presentatiekwaliteiten. Uw gasten zullen hem direct herkennen van veelbekeken programma’s als Maestro, Tussen Kunst en Kitsch, Opsporing Verzocht, het Gouden Televizier-Ring Gala, de Musical Awards en de Op zoek naar…reeks. Frits is de ideale gastheer, die op ieder evenement zorgt dat zijn gasten shinen. Als presentator draagt hij uw programma, als dagvoorzitter zorgt hij voor de juiste richting en snelheid.

Spreker over Mentale Vitaliteit
Frits spreekt graag over de noodzaak om meer aandacht te besteden aan de ontwikkeling van je Mentale Vitaliteit om succesvoller te worden. Het gaat er niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je daar op reageert. Daar ligt je onderscheidende vermogen en je geheim voor succes. Steeds meer bedrijven ontdekken dat mentaal vitale werknemers succesvoller zijn. Tijdens zijn lezing geeft hij praktische tips, waar iedereen direct mee aan de slag kan.

Waarom bedrijven Frits veelvuldig inhuren
Ook in de sfeer van zakelijke bijeenkomsten is Frits Sissing succesvol. Zijn lezing over de ontwikkeling van je Mentale Vitaliteit wordt veelvuldig geboekt. Maar niet alleen als spreker, ook als presentator en dagvoorzitter wordt Frits vaak geboekt. In beide rollen is hij de ideale gastheer van uw congres, seminar of business event. Hij praat de diverse programmaonderdelen soepel en met humor aan elkaar, communiceert gemakkelijk en vlot met uw publiek en kan, waar nodig, goed improviseren. Bedrijven die hem vaker inhuren, geven aan dat hij zich grondig op elk optreden als spreker, presentator of dagvoorzitter voorbereidt.

Ook u kunt Frits Sissing boeken als presentator
Ook u kunt Frits Sissing inhuren en boeken voor uw bijeenkomst. Wat daar de kosten van zijn? Dat hangt mede af van de aard en omvang van uw bijeenkomst en van de vereiste reis- en voorbereidingstijd. U krijgt van ons een offerte op maat en wij garanderen de beste prijs.

Neem contact op met ons Quality Bookings team en u hoort direct of deze spreker op het door u gewenste moment beschikbaar is. Zo ja, dan kunnen wij hem rechtstreeks voor u boeken tegen even solide als transparante voorwaarden.

Frits Sissing spreekt graag over:

Frits Sissing boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frits Sissing. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21