Televisie- en radiomaker Frits Sissing heeft een groot aantal succesvolle programma’s in de boeken staan. Als presentator was hij lange tijd een van de bekendere en bepalende gezichten van de AVRO.  Maar ook het theater en de film schuwt hij niet. Bovendien is Frits Sissing actief als spreker, presentator en dagvoorzitter tijdens congressen, seminars en relatiebijeenkomsten. Ook u kunt hem in die rol voor uw bijeenkomst boeken.

Frits Sissing boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter

Als u besluit Frits Sissing te boeken voor uw bijeenkomst, bent u verzekerd van professionele sprekers- en presentatiekwaliteiten. Uw gasten zullen hem direct herkennen van veelbekeken programma’s als Opspring Verzocht, het Gouden Televizier Gala, de Muical Awards, Op zoek naar…, In de Hoofdrol en De Slag bij Nieuwpoort. Hij spreekt graag over marketing en management en over de weg naar succes. Als presentator draagt hij uw programma, als dagvoorzitter zorgt hij voor de juiste richting en snelheid.

Frits Sissing (1963) studeert bedrijfseconomie en laat zich in studentenverenigingen al gelden als bekwaam spreker. In het bedrijfsleven bekleedt hij diverse marketing- en verkoopfuncties. In 1996 gaat hij als presentator aan de slag bij de Amsterdamse tv-zender AT5. Het grote publiek leert hem kennen als presentator van het misdaadprogramma Opsporing Verzocht, waar hij ook eindredacteur is. Als het programma 25 jaar bestaat, in 2007, neemt Frits afscheid als presentator. In 2011 keert hij er tijdelijk terug.

Waarom bedrijven Frits veelvuldig inhuren

Naast televisie en radio is Frits actief in het theater en in de filmwereld. In Sonneveld voor Altijd brengt hij een persoonlijke hommage aan de legendarische cabaretier Wim Sonneveld. Hij speelt mee in de bioscoopfilm Sinterklaas en het raadsel van 5 december. Zijn kracht ligt echter in zijn werk als presentator, getuige zijn succes met programma’s als Maestro en Tussen Kunst & Kitsch, waarmee hij zijn carrière na Opsporing Verzocht voortzet.

Ook in de sfeer van zakelijke bijeenkomsten is Frits Sissing succesvol. Niet alleen als spreker, maar vooral ook als presentator en dagvoorzitter. In beide rollen is hij de ideale gastheer van uw congres, seminar of business event. Hij praat de diverse programmaonderdelen soepel en met humor aan elkaar, communiceert gemakkelijk en vlot met uw publiek en kan, waar nodig, goed improviseren. Bedrijven die hem vaker inhuren, geven aan dat hij zich grondig op elk optreden als spreker, presentator of dagvoorzitter voorbereidt.

Ook u kunt Frits Sissing boeken als presentator

Ook u kunt Frits Sissing inhuren en boeken voor uw bijeenkomst. Wat daar de kosten van zijn? Dat hangt mede af van de aard en omvang van uw bijeenkomst en van de vereiste reis- en voorbereidingstijd. U krijgt van ons een offerte op maat en wij garanderen de beste prijs. Neem contact op met ons Quality Bookings team en u hoort direct of deze spreker op het door u gewenste moment beschikbaar is. Zo ja, dan kunnen wij hem rechtstreeks voor u boeken tegen even solide als transparante voorwaarden.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Frits Sissing spreekt graag over:

Frits Sissing boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frits Sissing. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21