Harm Edens is bij het grote publiek vooral bekend als presentator van het populaire programma ‘Dit was het nieuws’. Toch begon zijn tv-carrière al vele jaren eerder. Al tijdens zijn studie Theaterwetenschappen begon Edens met schrijven. Zo bewerkte hij een aantal stukken voor het universiteitstheater. En samen met studiegenoot Ger Apeldoorn schreef Edens veel succesvolle comedyseries, zoals ‘Het Zonnetje in Huis’ en ‘Sam Sam’.

Voor de schermen
Edens maakt in 1996 de overstap van achter de schermen naar voor de schermen. De Nederlandse variant van ‘Have I got news for you’ wordt een groot succes en is tevens Edens’ doorbraak bij het grote publiek. Naast ‘Dit was het nieuws’ mag Edens bij de TROS diverse andere programma’s presenteren. Daarnaast blijft hij samen met Apeldoorn actief als scenarioschrijver. Ook schrijft Edens columns voor meerdere bladen.

Geliefde spreker
Al vele jaren is Edens een zeer populaire dagvoorzitter, gastspreker, gespreksleider en interviewer. Zijn kracht is dat hij razendsnel écht contact maakt. Zijn kennis van zaken in combinatie met een groot gevoel voor humor zorgen voor inspirerende bijeenkomsten. Hij geeft graag zijn visie op onderwerpen als milieu, kunst en cultuur, communicatie en ondernemen. Ook weet hij zijn publiek moeiteloos bij zijn presentatie te betrekken.

Duurzaamheid

Edens heeft een passie voor de natuur en duurzaamheid. In het programma ‘10xBeter’ interviewde hij mensen met inspirerende levenswijzen en ideeën. Leven in de natuur stond hierbij centraal. Ook privé houdt Edens zich veel met de natuur bezig. Zo is hij ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds. Hiervoor heeft hij diverse radiospotjes ingesproken, tv-optredens verzorgd en presentaties gegeven.

Heeft u binnenkort een congres of seminar en wilt u hiervoor Harm Edens inhuren? Onze accountmanagers vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende oe aan.

© Quality Bookings – Almere

 

Harm Edens spreekt graag over:

Harm Edens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harm Edens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21