20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harm Edens Copyright foto: William Rutten

Harm Edens als spreker boeken

Harm Edens is de ideale kandidaat als u op zoek bent naar een dagvoorzitter die met geestige humor, scherpe inzichten en een flinke dosis kennis uw evenement naar een hoger niveau tilt? Als ervaren programmamaker, scenarioschrijver en gepassioneerd presentator weet hij als geen ander hoe je een dag soepel kunt laten verlopen en tegelijkertijd het publiek geïnteresseerd kunt houden. Op deze pagina ontdekt u alles over het boeken van Harm Edens als voorzitter en waarom hij de perfecte keuze is voor uw evenement. Of het nu gaat om duurzaamheid, media of een ander actueel thema, Harm benadert ieder onderwerp met authentieke interesse en interactieve aanpak.

Harm Edens

Dagvoorzitter & duurzaamheid

Als dagvoorzitter overbrugt Harm Edens de kloof tussen kennis en amusement met zijn expertise in duurzaamheid en maatschappelijke thema’s. Zijn rol als ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds en zijn ervaring als presentator van programma’s die duurzaamheid bevorderen, stellen hem in staat om elk evenement te verrijken met inzichtelijke discussies en interactieve segmenten. Door Harm als dagvoorzitter te kiezen, engageer je iemand die de deelnemers niet alleen aan het denken zet, maar ze ook aanspoort tot actie.

Harm Edens inhuren als dagvoorzitter

Het inhuren van Harm Edens als dagvoorzitter verloopt naadloos via Quality Bookings. Met meer dan 19 jaar ervaring in het managen van sprekers en dagvoorzitters, zorgen wij voor een helder en efficiënt boekingsproces. Neem direct contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte. Onze boekingsgarantie zorgt ervoor dat jouw evenement altijd doorgaat zoals gepland. Met Harm als jouw dagvoorzitter verzekeren we je niet alleen van een inhoudelijk sterke begeleiding van het programma, maar ook van een soepele ervaring van begin tot eind.

Biografie van Harm Edens

Harm Edens heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse media met een carrière die net zo veelzijdig is als zijn vaardigheden: van scenarioschrijver tot columnist en van dagvoorzitter tot bevlogen spreker. Zijn vermogen om echt contact te maken met mensen staat centraal in alles wat hij doet. Als een natuurlijk nieuwsgierige geest deelt hij graag zijn passie door zijn publiek mee te nemen in thema’s die belangrijk voor hem zijn.

Als dagvoorzitter is Harm een ware meester. Zijn achtergrond als Neerlandicus en dramaturg stelt hem in staat om iedere bijeenkomst naar een hoger plan te tillen. Met 15 jaar ervaring in het leiden van gesprekken en interviews is hij een veelgevraagde kracht voor evenementen, symposia en bedrijfsbijeenkomsten. Harm’s expertise omvat het leiden van debatten, het verzorgen van interviews op grote podia of het geven van presentatietrainingen, altijd met het vermogen om een diepgaande connectie te maken met zowel publiek als interviewees.

Zijn veelzijdigheid blijkt ook uit zijn werk als scenarioschrijver voor populaire comedyseries en zijn vaardigheid als presentator, waarmee hij humor en timing feilloos combineert.

Harm’s inzet als dagvoorzitter omvat de behandeling van onderwerpen als duurzaamheid, cultuur en maatschappelijke betrokkenheid, en zijn langdurige verbintenis met het Wereld Natuur Fonds getuigt van zijn passie voor natuur en milieu.

Daarnaast kan Harm vloeiend communiceren in zowel Nederlands, Engels als Duits, en is hij internationaal inzetbaar door zijn kennis van cultuur, beeldende kunst, architectuur en tuinen.

Met Harm Edens kies je voor een dagvoorzitter die niet alleen inhoudelijke expertise brengt, maar ook entertainment en persoonlijke benadering naadloos combineert. Voor een dagvoorzitter die zorgt voor een onvergetelijke ervaring op je evenement, neem je direct contact op met Quality Bookings. Onze ervaring en toewijding zorgen voor de ideale match voor jouw evenement. Boek Harm nu en laat je inspireren door zijn energie en expertise.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Duits, Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Harm Edens

Schrijf een review

Video met Harm Edens

Meer informatie & boekingen

Harm Edens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harm Edens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers