Wilt u een authentieke spreker en bekende presentator en tv-persoonlijkheid inhuren voor uw congres, seminar of personeelsbijeenkomst? Dan is Harm Edens, vooral bekend van de satirische tv-show Dit was het nieuws, een interessante optie. Hij is empathisch en gevat, brengt een gezonde dosis humor mee, en bereidt zijn optredens als spreker en presentator degelijk voor.

Dit is waarom veel bedrijven Edens als presentator inhuren

Hij verdiept zich in het thema van uw congres of seminar, legt snel contacten met uw publiek en andere sprekers, weet te inspireren en zorgt op tijd voor een lach. Zijn presentaties zijn levendig. Hij heeft veel kennis van onderwerpen als milieu, kunst, cultuur, communicatie en ondernemerschap en beheerst de balans tussen ernst en scherts.

Allemaal redenen waarom veel bedrijven Harm Edens inhuren als spreker, presentator, dagvoorzitter of discussieleider. Ook u kunt Harm in een van deze rollen rechtstreeks bij ons boeken. Ons Quality Bookings team is u graag van dienst met meer informatie, een objectief advies en een scherpe offerte. Desgewenst brengen wij u rechtstreeks met deze spreker in contact.

Inspirerende spreker die geen thema schuwt

Harm studeerde theaterwetenschappen en schreef comedyseries als Het Zonnetje in Huis en Sam Sam. Sinds 1996 is hij zelf op tv te zien, als presentator van Dit was het nieuws. Ook wordt hij met regelmaat gevraagd als presentator voor andere programma’s. Hij is nog altijd succesvol actief als scenarioschrijver en columnist.

De presentator van Dit was het nieuws schuwt geen enkel onderwerp. Er is één thema dat hem bijzonder na aan het hart gaat: de natuur. Met passie weet Harm, die ambassadeur is van het Wereld Natuur Fonds, uw publiek te inspireren op het gebied van milieu, bewust leven en duurzaamheid. Hij is zeer goed ingevoerd in deze onderwerpen en heeft er een eigenzinnige visie op.

Harm Edens boeken voor uw congres of seminar

Wilt u de veelzijdige Harm Edens inhuren als spreker, presentator, dagvoorzitter, discussieleider of interviewer voor uw congres of seminar? Bij Quality Bookings bent u verzekerd van de beste prijs en meest betrouwbare voorwaarden. Onze specialisten zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden. Desgewenst kunnen wij Harm Edens direct voor u boeken.

Biografie

 

Harm Edens spreekt graag over:

Harm Edens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harm Edens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21