20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sander de Kramer

Sander de Kramer als spreker boeken

Sander de Kramer is niet alleen een inspirerende spreker in de wereld van journalistiek en filantropie, maar ook een gepassioneerd spreker die zijn publiek weet te boeien met verhalen die zowel het hart raken als tot actie aanzetten. Met zijn unieke ervaringen als hoofdredacteur van de daklozenkrant, bondscoach van het Nederlands daklozenvoetbalteam, en zijn onvermoeibare inzet voor de weeskinderen in Sierra Leone, brengt Sander een schat aan kennis en inspiratie naar elk evenement. Zijn werk heeft hem niet alleen de waardering van talloze individuen opgeleverd, maar ook erkenningen zoals Rotterdammer van het Jaar en de prestigieuze Four Freedoms Award. Voor organisatoren die op zoek zijn naar een spreker die zowel intrigeert als inspireert, biedt Sander de Kramer een onvergetelijke ervaring.

Sander de Kramer

Presentator, schrijver, columnist en filantroop

Als gastspreker spreekt Sander de Kramer over een breed scala aan onderwerpen, van zijn ervaringen met het Nederlands daklozenvoetbalteam tot zijn levensveranderende werk in Sierra Leone. Zijn verhalen zijn niet alleen een bron van inspiratie maar bieden ook diepgaande inzichten in de kracht van empathie, doorzettingsvermogen, en de impact van individuele acties op de wereld. Met Sander als spreker haalt u niet alleen een verhalenverteller in huis, maar ook een visionair die laat zien hoe één persoon een wereld van verschil kan maken.

Sander de Kramer als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Sander de Kramer zijn rijke ervaring en unieke perspectieven naar uw evenement, met een focus op maatschappelijke thema’s, humanitaire uitdagingen en de kracht van menselijkheid. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren, maakt hem de ideale moderator voor discussies die ertoe doen. Met thema’s variërend van armoedebestrijding tot inspirerende leiderschap, zorgt Sander ervoor dat elk evenement niet alleen informatief is, maar ook een diepe indruk achterlaat op de aanwezigen.

Over maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid staat centraal in het werk van Sander de Kramer. Van de straten van Rotterdam tot de diamantmijnen in Sierra Leone, Sander heeft laten zien dat verandering mogelijk is wanneer mensen zich inzetten voor elkaar. Zijn lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe individuen en organisaties een positieve impact kunnen hebben op hun gemeenschap en de wereld. Sander deelt niet alleen zijn eigen ervaringen maar biedt ook praktische adviezen voor iedereen die een verschil wil maken.

Sander de Kramer inhuren voor een lezing

Het boeken van Sander de Kramer voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Quality Bookings staat garant voor all-inclusive tarieven, binnen 24 uur een offerte, uitgebreide support, en een tevredenheidsgarantie. Ons team van experts zal u begeleiden bij elke stap, van het kiezen van het juiste thema tot het aanpassen van de lezing aan de specifieke behoeften van uw publiek.

Biografie van Sander de Kramer

Sander de Kramer, geboren en getogen in Rotterdam, is van jongs af aan gedreven door een diepe passie voor sociale rechtvaardigheid. Als hoofdredacteur van de daklozenkrant gebruikte hij zijn pen als een machtig wapen tegen onrecht, een thema dat de rode draad vormt door zijn carrière. Zijn rol als bondscoach van het Nederlands daklozenvoetbalteam en zijn werk in Sierra Leone benadrukken zijn geloof in de kracht van sport en onderwijs als middelen voor sociale verandering.

De oprichting van de Sunday Foundation, samen met Hugo Borst, markeert een belangrijk keerpunt in Sanders carrière. Deze stichting heeft inmiddels duizenden kinderen in Sierra Leone een nieuw perspectief op een betere toekomst geboden door ze uit de diamantmijnen te halen en ze toegang te geven tot onderwijs. Sanders inspanningen in Sierra Leone, waar hij tot Chief werd gekroond, zijn een getuigenis van zijn buitengewone inzet en compassie.

Auteur en humanitair werker

Naast zijn filantropische werk is Sander ook een gevierd televisiepresentator en auteur. Zijn reisprogramma’s en boeken bieden een uniek inzicht in de complexiteit van armoede, conflict en menselijke veerkracht. Zijn bestseller ‘Van Miljonair tot Krantenjongen’ en zijn bijdragen als columnist voor De Telegraaf tonen zijn veelzijdigheid en vermogen om een breed publiek aan te spreken.

Sander de Kramer’s onvermoeibare werk heeft hem diverse onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Paul Nijgh Penning, de Laurenspenning, en de Majoor Bosshardt Prijs. Zijn erkenning als Rotterdammer van het Jaar en zijn nominatie voor de Four Freedoms Award zijn slechts enkele voorbeelden van de brede waardering voor zijn inzet.

Met meer dan 100 reizen naar Afrika op zijn naam blijft Sander de Kramer zich inzetten voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Zijn levensverhaal is een inspirerende herinnering aan de kracht van medemenselijkheid en de impact die één persoon kan hebben op de levens van velen. Als spreker, filantroop, en humanitair werker belichaamt Sander de Kramer de essentie van maatschappelijke betrokkenheid en inspireert hij ons allen om in actie te komen voor een betere wereld.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Sander de Kramer

Schrijf een review

Video met Sander de Kramer

Meer informatie & boekingen

Sander de Kramer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sander de Kramer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers