20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marianne Timmer
Exclusief bij
Quality Bookings

Marianne Timmer als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook een verhaal heeft dat staat als een huis? Marianne Timmer, met haar gouden prestaties op het ijs en haar ervaring als coach, is de persoon die je zoekt. Door Marianne Timmer te boeken voor je evenement, haal je een stukje Nederlandse sportgeschiedenis in huis, gekoppeld aan de universele thema’s van doorzettingsvermogen en succes. In deze pagina ontdek je alles over de mogelijkheden en thema’s die Marianne kan behandelen tijdens haar lezingen. Lees verder om te begrijpen waarom zij de ideale spreker is voor jouw evenement.

Marianne Timmer

Olympische kampioen

Over de kracht van doorzettingsvermogen

Marianne Timmer is een autoriteit op het gebied van doorzettingsvermogen. Haar verhaal is een krachtig voorbeeld van hoe talent, passie en veerkracht kunnen leiden tot buitengewone prestaties. Als spreker gaat Marianne dieper in op de noodzaak van doorzettingsvermogen in de sport en het bedrijfsleven. Ze onthult hoe tegenslagen overwonnen kunnen worden en hoe deze ervaringen kunnen bijdragen aan persoonlijke en professionele groei. Of het nu gaat om de dynamiek van competitie of het belang van herstel na tegenslag, Marianne’s lezingen bieden een scala aan opties voor organisaties die hun team willen motiveren en inspireren.

Marianne Timmer inhuren voor een lezing

Een spreker van het kaliber van Marianne Timmer inhuren voor je evenement is eenvoudiger dan je denkt. Bij Quality Bookings maken we het proces transparant en toegankelijk. Contacteer ons direct en we bespreken samen jouw wensen en de details van het evenement. We bieden een scherpe offerte binnen 24 uur en met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van Marianne’s aanwezigheid op jouw evenement. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: een succesvol en inspirerend evenement organiseren.

Biografie van Marianne Timmer

Marianne Timmer, geboren in het pittoreske Sappemeer op 3 oktober 1974, heeft haar naam onuitwisbaar gegraveerd in de annalen van de schaatssport. Haar jeugd op het ijs, gekenmerkt door een onmiskenbaar talent en een brandende passie voor snelheid, leidde tot een vroege erkenning van haar capaciteiten met een bronzen medaille op het WK voor junioren in 1994.

Deze prestatie was slechts het begin van een reeks triomfen die Marianne zou behalen. In 1998 stond de schaatswereld versteld toen Marianne, met een combinatie van gratie en kracht, tweemaal goud claimde op de Olympische Winterspelen in Nagano. Haar onverwachte overwinning op zowel de 1000 als de 1500 meter was een moment van nationale trots en bracht haar een speciale plaats in de harten van sportliefhebbers overal ter wereld.

Het pad van Marianne Timmer voerde niet altijd over rozen. Na een teleurstellende periode tijdens de Olympische Winterspelen in Salt Lake City, toonde ze haar ware veerkracht door in 2004 als eerste Nederlandse vrouw wereldkampioene sprint te worden, wederom in Nagano. Haar vermogen om te zegevieren na een tegenslag werd opnieuw duidelijk toen ze goud won op de 1000 meter tijdens de Olympische Spelen in Turijn in 2006, slechts om drie jaar later geconfronteerd te worden met een ernstige blessure door een val.

Deze contrasten in haar carrière, de pieken en de dalen, zijn wat Marianne’s verhaal zo aangrijpend en herkenbaar maken. Ze spreekt met een authenticiteit die resoneren kan in elk individu dat uitdagingen het hoofd moet bieden, zowel in de sport als in het leven.

Na haar actieve schaatscarrière zette Marianne haar kennis en ervaring in als coach, waarbij ze jong talent naar grotere hoogtes stuwde binnen Team Continu. Haar transformatie van kampioen tot mentor en haar latere rol als onafhankelijk adviseur heeft haar inzicht gegeven in de vele facetten van leiderschap en teamdynamiek.

Haar sprekerscarrière is een natuurlijke uitbreiding van haar passie om anderen te begeleiden en te inspireren. Met de ervaringen als topsporter, coach en adviseur biedt Marianne Timmer een uniek perspectief op succes en de weg ernaartoe.

Deze vrouw, die door velen bewonderd wordt voor haar onwrikbare toewijding en charismatische aanwezigheid, is nu beschikbaar voor boekingen bij Quality Bookings. Of het nu gaat om een lezing, een workshop of een rol als dagvoorzitter, Marianne Timmer voegt waarde toe aan elk evenement met haar inspirerende verhalen en praktische inzichten.

Als je Marianne Timmer boekt, kies je voor meer dan een voormalig schaatsster; je kiest voor een levenservaring die een brug slaat tussen sportieve excellentie en de uitdagingen van het dagelijks leven. Laat Marianne het vuur van ambitie en de wil om te overwinnen aanwakkeren binnen jouw organisatie. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings en verzeker je van een lezing die nog lang zal resoneren bij je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marianne Timmer

Schrijf een review

Video met Marianne Timmer

Artikelen over Marianne Timmer

Meer informatie & boekingen

Marianne Timmer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marianne Timmer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers