20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Yesim Candan - Spreker & dagvoorzitter
Exclusief bij
Quality Bookings

Yesim Candan Spreker & dagvoorzitter

Yesim Candan als spreker boeken

Yesim Candan is afgestudeerd bedrijfskundige aan de Nyenrode Business Universiteit. Al vanaf het begin van haar carrière is het thema diversiteit een speerpunt voor haar. Zo lanceerde ze de term ‘bicultureel’ in de Nederlandse taal als alternatief voor ‘allochtoon’ en zette ze de nationale wedstrijd Inspiratie voor Integratie (IVI) op. In 2010 won ze de Aletta van Nu-prijs van het Atria: Kennisinstituut voor emancipatie. In 2011 schreef Yesim haar eerste boek, Nederland Word Wakker! In samenwerking met de Volkskrant en het Rijksmuseum in Amsterdam stelde ze de lijst van vijftig invloedrijkste Turkse Nederlanders op in 2015.  Voor Rtlnieuws.nl heeft ze vijf jaar wekelijks een column geschreven. 69 Secrets – Turkish Delight is Yesims eerste roman. Jaarlijks organiseert ze een kunstdemonstratie in  juni om aandacht te vragen voor femicide middels de rode hakken op de Dam. Ze strijdt voor vrouwenrechten door aandacht te vragen voor genderequality.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Yesim Candan
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Over diversiteit en leiderschap

De term ‘bicultureel’ in Nederland introduceren, getuigt van een diep begrip van en een commitment aan diversiteit. Yesim Candan is dé stem die verandering en begrip brengt in hoe wij naar diversiteit en leiderschap kijken. In haar lezingen behandelt zij onder meer de waarde van diversiteit binnen organisaties, hoe culturele verschillen leiderschap kunnen verrijken en waarom de integratie van diverse achtergronden essentieel is voor innovatie en groei. Met Yesim kies je voor een lezing die niet alleen de ogen opent maar ook handvatten biedt voor het implementeren van inclusief beleid.

Yesim Candan inhuren voor een lezing

Het boeken van Yesim Candan voor je volgende evenement is een stap richting een onvergetelijke en verrijkende ervaring. Quality Bookings staat garant voor een soepel proces waarin jouw wensen centraal staan. Vanaf het eerste contact tot het moment van de lezing, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Met meer dan 19 jaar ervaring, bieden we binnen 24 uur een scherpe offerte en kun je rekenen op onze boekingsgarantie voor volledige zekerheid. Wacht niet langer en neem de stap om Yesim Candan te betrekken bij je volgende evenement.

Yesim Candan als dagvoorzitter

Het kiezen van Yesim Candan als dagvoorzitter voor je conferentie of evenement betekent kiezen voor een dag die naadloos verloopt en waarbij elke spreker, panellid en deelnemer zich gehoord en gewaardeerd voelt. Yesim is een meester in het begeleiden van dialogen, het aansturen van discussies en het zorgen voor een dynamische interactie tussen het publiek en de sprekers. Met haar ervaring en expertise in diversiteit en leiderschap, is zij in staat om evenementen van elk formaat met verve te leiden.

+ lees meer

Als dagvoorzitter brengt Yesim Candan meer dan alleen haar indrukwekkende CV. Ze brengt een natuurlijke flair en een vermogen om diepgaande gesprekken te faciliteren. Met haar aanstekelijke enthousiasme en haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en bespreekbaar te maken, weet zij als geen ander hoe ze een programma soepel en interessant moet laten verlopen.

Biografie van Yesim Candan

Yesim Candan, een naam die staat voor bruggenbouwen en het vieren van diversiteit. Met haar biculturele wortels diep in de Rotterdamse bodem, startte Yesim haar reis in de wereld van de economie aan de prestigieuze Nyenrode Business Universiteit. Al tijdens haar studie werd duidelijk dat Yesim een verschil wilde maken; diversiteit was niet alleen een persoonlijke ervaring, het was haar missie.

Haar eerste baan bij Reckitt Benckiser was slechts het begin. Yesim’s ware passie lag in het vormgeven van de Nederlandse beeldvorming over biculturele individuen. Haar visie leidde haar naar de Baak Management Centrum VNO-NCW, waar zij de term ‘bicultureel’ lanceerde. Hiermee bood zij een frisse, inclusieve blik in de Nederlandse taal en zette zij een belangrijke stap richting integratie en inclusiviteit.

De oprichting van de nationale wedstrijd ‘Inspiratie voor Integratie’ (IVI) markeerde een keerpunt. Met haar initiatief wist Yesim prominente figuren als voormalig premier Balkenende en Koningin Máxima te verbinden aan een boodschap van kracht en positiviteit. Haar overtuigingskracht en passie brachten haar in 2010 de Aletta van Nu-prijs.

De wereld van de literatuur bleef niet onberoerd door Yesim’s dynamiek. Met haar debuut “Nederland Word Wakker!” wist ze een breed publiek aan te spreken. De release van haar roman “69 Secrets – Turkish Delight” voegde een nieuw facet toe aan haar veelzijdige carrière.

Als columnist voor Rtlnieuws.nl en essayist voor FD heeft Yesim Candan haar invloed uitgebreid naar het rijk van de journalistiek. Ze blijft echter vooral een spreker in hart en nieren, één die met haar bedrijf YES I’M – een slimme woordspeling op haar voornaam – staat voor eigenheid en trots.

De expertise van Yesim strekt zich uit tot het optreden als dagvoorzitter, debatleider en inspirator in workshops. Haar persoonlijke verhaal, waarom je nooit moet opgeven, is een bron van inspiratie voor velen. Met een authentieke stijl en een onwankelbare toewijding aan haar boodschap, heeft Yesim Candan een onuitwisbare indruk gemaakt op het Nederlandse landschap van diversiteit en integratie.

Een boeking van Yesim Candan via Quality Bookings betekent direct contact met een van de meest bezielde en inspirerende sprekers van Nederland. Als faculty member van de Speakers Academy heeft zij haar deskundigheid verder uitgebouwd en is zij meer dan ooit klaar om haar visie en ervaringen te delen.

Kies voor een lezing van Yesim en geef je evenement een krachtige, inspirerende en vooral verrijkende dimensie. Elk woord dat Yesim spreekt, is een stap vooruit in de richting van een inclusievere en geïnspireerde samenleving. Ontdek zelf waarom Yesim Candan een begrip is in Nederland en daarbuiten en laat je inspireren door haar unieke perspectief op diversiteit, leiderschap en de kracht van een biculturele samenleving.

Meer informatie & boekingen

Yesim Candan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Yesim Candan
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers