20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yesim Candan
Exclusief bij
Quality Bookings

Yesim Candan als spreker boeken

Yesim Candan staat voor energie, diversiteit, en een diep begrip van interculturele dialoog. Als je overweegt Yesim Candan uit te nodigen als spreker voor je evenement, seminar of congres, dan maak je een keuze voor een persoonlijkheid die niet alleen boeit met haar verhalen maar ook inspireert met haar inzichten. Yesim staat bekend om haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk te maken voor een breed publiek. Haar focus ligt op thema’s als culturele diversiteit, inclusiviteit, en de kracht van communicatie in een steeds meer geglobaliseerde wereld.

Yesim Candan

Spreker & dagvoorzitter

Boek Yesim Candan als gastspreker, en je haalt een krachtige stem in huis die de kracht en schoonheid van diversiteit belicht. Tijdens congressen en seminars deelt Yesim op een unieke wijze haar kennis over hoe culturele verschillen overbrugd kunnen worden en hoe deze verschillen juist een bron van kracht en innovatie kunnen zijn. Haar lezingen zijn verrijkt met persoonlijke anekdotes, onderbouwd met onderzoek en altijd afgestemd op de actualiteit. Yesim weet als geen ander hoe ze haar publiek moet betrekken, inspireren en aan het denken moet zetten.

Yesim Candan als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Yesim Candan uit door haar scherpe analytische vaardigheden en het vermogen om diepgaande gesprekken te faciliteren. Haar expertise ligt in het begeleiden van dialogen over culturele integratie, innovatie, en de impact van technologie op de samenleving. Yesim’s benadering als dagvoorzitter is inclusief; ze zorgt ervoor dat elk perspectief gehoord wordt en dat discussies verrijkend en constructief zijn.

Wat opdrachtgevers zeggen over Yesim Candan

Opdrachtgevers prijzen Yesim voor haar vermogen om complexe thema’s op een heldere en boeiende manier over te brengen. Ze wordt regelmatig ingezet als spreker op evenementen die zich richten op diversiteit, inclusie, en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Haar lezingen worden gekenmerkt door een mix van passie, kennis, en het vermogen om te inspireren. Organisatoren benadrukken vaak haar professionaliteit, voorbereiding, en de positieve feedback van deelnemers aan haar sessies.

Over culturele diversiteit en inclusiviteit

Culturele diversiteit en inclusiviteit zijn thema’s waar Yesim Candan zich diep mee verbonden voelt. Deze onderwerpen zijn niet alleen maatschappelijk relevant, maar ook essentieel voor organisaties die willen groeien en innoveren in een globaliserende wereld. Yesim behandelt tijdens haar lezingen hoe diversiteit op de werkvloer kan leiden tot betere besluitvorming, creativiteit, en een positieve bedrijfscultuur. Ze biedt praktische handvatten voor het bouwen aan een inclusieve omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt.

Yesim Candan inhuren voor een lezing

Het boeken van Yesim Candan voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons bureau biedt all-inclusive tarieven en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het boekingsproces, waardoor je de garantie hebt op een zorgeloze ervaring. Met meer dan 20 jaar expertise in het veld, bieden we uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde beoordeling van 9,0.

Biografie van Yesim Candan

Yesim Candan’s reis is er een van passie, doorzettingsvermogen, en een onwrikbaar geloof in de kracht van dialoog. Geboren en getogen in Nederland, met wortels diep verankerd in de Turkse cultuur, heeft Yesim altijd op het snijvlak van culturen geleefd. Deze unieke positie heeft haar gevormd en is de basis van haar missie om bruggen te bouwen tussen verschillende werelden.

Haar academische achtergrond in communicatiewetenschappen en haar uitgebreide ervaring in zowel de publieke als de private sector hebben Yesim voorzien van een solide basis om haar boodschap over te brengen. Ze heeft haar inzichten en ervaringen gedeeld als columnist voor diverse nationale media en als auteur van invloedrijke boeken over culturele diversiteit en inclusie.

In haar eerste boek, “Nederland, word wakker!“, daagt Yesim de lezer uit om voorbij de vooroordelen en stereotypes te kijken en de rijkdom van diversiteit te omarmen. Dit boek, gevolgd door meerdere publicaties, heeft veel discussie en bewustwording teweeggebracht over het belang van inclusiviteit in onze samenleving.

Door haar jaren heen als spreker en adviseur heeft Yesim een indrukwekkend portfolio opgebouwd, bestaande uit lezingen, workshops, en adviestrajecten voor een breed scala aan organisaties. Haar werk wordt gedreven door de overtuiging dat echte vooruitgang alleen kan worden bereikt door dialoog, wederzijds respect, en de bereidheid om van elkaar te leren.

In haar vrije tijd zet Yesim zich in voor verschillende maatschappelijke initiatieven en is ze een fervent voorvechter van gelijke kansen voor iedereen. Haar levensverhaal en carrière zijn een testament van haar toewijding aan het verbinden van mensen, culturen, en ideeën.

Yesim Candan blijft een bron van inspiratie en een belangrijke stem in het debat over culturele diversiteit, inclusie, en de kracht van communicatie. Haar lezingen zijn niet alleen een weerspiegeling van haar uitgebreide kennis en ervaring maar dienen ook als een oproep tot actie voor iedereen die streeft naar een meer inclusieve en begripvolle wereld.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Yesim Candan

Yeşim is een van de meest gepassioneerde en toegewijde jonge ondernemers en sprekers die ik ooit heb ontmoet. Ze heeft het woord diversiteit een nieuwe betekenis gegeven en heeft de sleutel in handen van de schatkamer waar we allemaal op zitten.

― Jacques Geluk

Yeşim Candan is energiek, creatief en ze weet wat ze wil. Als dagvoorzitter was ze streng maar rechtvaardigheid. Precies wat nodig is om een zaal actief mee te laten praten en ook de mensen, die wat stiller en minder opvallend zijn, een kans te geven aan het gesprek deel te nemen.

― Clara Kroes

Tegenwoordig hebben we ook Aletta Jacobs in Nederland. Er worden zelfs prijzen uitgereikt aan vrouwen die aan Aletta Jacobs doen denken. Yeşim Candan is een van die vrouwen.

― Anoniem
Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Yesim Candan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Yesim Candan
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers