20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Astrid Joosten Copyright foto: Nick van Ormondt

Astrid Joosten als spreker boeken

Astrid Joosten is de perfecte keuze voor een inspirerende en ervaren spreker voor jouw evenement, congres of bijeenkomst. Met haar jarenlange ervaring als televisiepresentatrice en dagvoorzitter heeft ze een schat aan kennis en kunde in huis om van jouw evenement een succes te maken. In deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om Astrid Joosten als spreker te boeken voor jouw evenement.

Astrid Joosten

Presentatrice en dagvoorzitter

Astrid Joosten heeft een rijke ervaring als dagvoorzitter bij medische en juridische congressen. Haar vermogen om zich grondig in een onderwerp te verdiepen en haar scherpe vragen stellen haar in staat om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Tijdens haar lezingen behandelt ze actuele thema’s en voorziet ze het publiek van waardevolle inzichten en kennis. De opties zijn eindeloos; van het leiden van een paneldiscussie tot het presenteren van een talkshow geheel toegespitst op jouw bedrijf. Astrid Joosten is breed inzetbaar en zorgt ervoor dat jouw congres of presentatie een groot succes wordt.

Astrid Joosten inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Astrid Joosten is eenvoudig en transparant. Neem contact op met een van onze ervaren medewerkers, die je stap voor stap zal begeleiden bij het boekingsproces. Onze boekingsgarantie zorgt ervoor dat je boeking altijd doorgaat zoals gepland, en binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte. Bij Quality Bookings ben je aan het juiste adres voor het inhuren van een ervaren en inspirerende spreker zoals Astrid Joosten.

Biografie van Astrid Joosten

In januari 1983 maakte Astrid Joosten haar televisiedebuut als omroepster bij de VARA. Op dat moment studeerde ze Spaans, maar besloot ze haar studie stop te zetten om zich volledig te richten op haar televisiecarrière. Vanaf 1987 maakte ze de overstap naar de TROS, waar ze samen met Jaap Jongbloed het succesvolle programma Jongbloed & Joosten presenteerde. In 1990 keerde ze terug naar de VARA, waar ze sindsdien talloze talkshows en andere programma’s heeft gepresenteerd.

Astrid Joosten heeft een rijke carrière opgebouwd als televisiepresentatrice. Ze is al 30 jaar het vertrouwde gezicht van de kennisquiz 2 voor 12 en presenteert ze de S.P.E.L.show, een quiz over taal. Sinds november 2020 is ze elke vrijdagavond te zien in de late-night talkshow OP1, samen met Paul de Leeuw.

Naast haar werk als televisiepresentatrice heeft zij ook veel ervaring als dagvoorzitter. Ze heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van congressen, presentaties en paneldiscussies. Astrid is breed inzetbaar en heeft een indrukwekkende staat van dienst in medische en juridische congressen.

Astrid is niet alleen een getalenteerde spreker en presentatrice, maar ook een warm en betrokken persoon. Ze heeft een passie voor het delen van kennis en inspireert mensen met haar enthousiasme en expertise. Ze is in staat om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen, waardoor ze een geliefde spreker is bij zowel het publiek als de organisatoren van evenementen.

Boek Astrid voor jouw evenement en laat je inspireren door haar passie, kennis en ervaring. Bij Quality Bookings ben je verzekerd van een succesvol evenement met een inspirerende en deskundige spreker.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Astrid Joosten

Schrijf een review

Video met Astrid Joosten

Meer informatie & boekingen

Astrid Joosten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Astrid Joosten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers