Hanneke Groenteman

In haar lange omroepcarrière heeft Hanneke Groenteman veel ervaring opgedaan als journalist en presentator. De verworven kennis en kunde zet zij ook in bij het leiden van symposia en andere informatieve bijeenkomsten.

Kunst en cultuur
Hanneke Groenteman begint als schrijvend journalist bij Het Parool en werkt daarna bij een onderwijsvernieuwingsproject. Vanaf 1975 is zij bij de VARA aanvankelijk vooral op de radio te horen. Later verschijnt Hanneke op televisie en maakt zij bij de VPRO jarenlang het kunst- en cultuurprogramma De Plantage. In 1998 presenteert zij tevens het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten. Sinds 2007 presenteert zij voor Omroep MAX Sterren op het Doek.

Redactie
Achter de schermen is Hanneke actief als redacteur, onder andere bij De Schreeuw van De Leeuw van Paul de Leeuw. Verder heeft zij verschillende verhalen en boeken met een sterk autobiografische inslag gepubliceerd, waaronder Doorzakken bij Jamin, Dikke dame en Bestemming bereikt.

Veelzijdige Hanneke Groenteman beschikt over de ervaring en kennis om symposia en andere informatieve bijeenkomsten op deskundige wijze te leiden.

Hanneke Groenteman spreekt graag over:

Hanneke Groenteman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hanneke Groenteman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21