20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Charles Groenhuijsen - dagvoorzitter en Amerika deskundige

Charles Groenhuijsen dagvoorzitter en Amerika deskundige

Charles Groenhuijsen als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen decennia aan ervaring meebrengt, maar ook een frisse en optimistische kijk op de wereld kan bieden, dan is Charles Groenhuijsen de aangewezen persoon. Als ervaren journalist met een carrière die teruggaat tot de tijd van de typemachine, is Charles een levende legende die veranderingen in media en politiek niet alleen heeft meegemaakt, maar ook heeft geanalyseerd en gedocumenteerd. Zijn lezingen zijn een rijke bron van inzicht en inspiratie, waarbij hij verhalen uit de Verenigde Staten en daarbuiten vertelt met een diepgewortelde passie en expertise. Op deze pagina krijg je een voorproefje van wat Charles te bieden heeft en waarom hij de ideale spreker is voor jouw evenement.

 • Snel contact met Charles Groenhuijsen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Charles Groenhuijsen

Over Amerikaanse verkiezingen

In de huidige politieke klimaat zijn de Amerikaanse verkiezingen relevanter dan ooit. Met zijn jarenlange ervaring als correspondent en zijn scherpe inzicht in politieke trends, biedt Charles Groenhuijsen een fascinerende blik op de krachten die de Amerikaanse politiek vormgeven. Van de verdeeldheid en controverses tot de momenten van hoop en vooruitgang, Charles navigeert door de complexe landschap met een heldere en boeiende stijl. Zijn lezingen over de Amerikaanse verkiezingen zijn niet alleen informatief, maar ook onthullend, en bieden een dieper begrip van wat de uitkomsten betekenen voor de wereld.

Charles Groenhuijsen inhuren voor een lezing

Het toevoegen van Charles aan je evenement is een proces waar Quality Bookings trots op is vereenvoudigd te hebben. Met onze directe contacten met ruim 1070 sprekers, inclusief exclusief management van meer dan 140 sprekers, zorgen we altijd voor de beste match. Charles’ beschikbaarheid, tarieven en het aanpassen van de inhoud van de lezing aan jouw specifieke wensen worden allemaal binnen 24 uur behandeld. En met de boekingsgarantie van Quality Bookings kun je erop vertrouwen dat jouw evenement de expertise zal bevatten die het verdient.

Biografie van Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen, geboren in een tijd waarin de typemachine en het vaste telefoontoestel nog de primaire middelen waren voor een journalist, heeft de revolutie in de media vanaf de eerste rij meegemaakt. Als zoon van een journalist begon hij zijn carrière bij ‘De Volkskrant’, waarna hij al snel uitgroeide tot een van Nederlands meest vooraanstaande correspondenten in de Verenigde Staten. Zijn ervaringen en observaties heeft hij vastgelegd in een aantal boeken, waaronder “Optimisten hebben de hele wereld” en “Alles gaat voorbij. Zelfs Donald Trump?”, die zijn optimistische wereldbeeld reflecteren.

+ lees meer

Zijn lezingen en boeken zijn niet alleen getuigenissen van historische gebeurtenissen, maar ook platforms voor discussie over actuele onderwerpen zoals klimaatverandering, sociale ongelijkheid en immigratie. Charles is een fervent voorstander van het idee dat ondanks de uitdagingen, de wereld constant verbetert en dat persoonlijk contact en het vertellen van verhalen essentieel blijven, zelfs in een tijdperk van digitale overvloed.

Met zijn unieke vermogen om complexe politieke situaties, zoals de dynamiek van de Amerikaanse verkiezingen, te ontleden, blijft hij een gewilde spreker. Zijn inzichten in de Amerikaanse politiek, van het conservatisme van Donald Trump tot het progressieve streven van Joe Biden, zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in internationale verhoudingen en hun impact op de wereld.

Als spreker en dagvoorzitter biedt Charles een veelzijdige expertise aan. Hij kan een evenement leiden met de scherpzinnigheid van een journalist en de charme van een verhalenverteller. Of hij nu spreekt over persoonlijk leiderschap, de veranderende arbeidsmarkt, of de toekomst van Amerika, Charles’ vermogen om zijn publiek te boeien is ongeëvenaard.

Door zijn lezingen aan te passen aan de wensen van het publiek, zorgt Charles ervoor dat elke presentatie een unieke en persoonlijke ervaring is. Of het nu gaat om studenten, ondernemers, boekliefhebbers of politieke aficionado’s, Charles Groenhuijsen weet hoe hij de harten en gedachten van zijn toehoorders moet raken.

Artikelen over Charles Groenhuijsen

Meer informatie & boekingen

Charles Groenhuijsen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Charles Groenhuijsen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers