20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Soufiane Touzani

Soufiane Touzani als spreker boeken

Soufiane Touzani, bedrijven, gemeentes, voetbalclubs en de rest opgelet! Deze unieke en ervaren motivational speaker staat klaar om zijn inzichten, ervaringen en inspirerende verhalen met jullie te delen. Soufiane, bekend van TouzaniTV, het grootste voetbalkanaal in de Benelux op YouTube, combineert zijn expertise op het gebied van voetbal met relevante maatschappelijke thema’s, personal branding, ondernemerschap, teambuilding en duurzame inzetbaarheid om een onvergetelijke indruk achter te laten bij zijn publiek.

Soufiane Touzani

Motivation speaker

Wanneer je Soufiane Touzani als gastspreker boekt, haal je niet alleen een expert in huis op het gebied van voetbal en social media, maar ook een inspirerende spreker die weet hoe je tegenslagen omzet in kansen. Zijn lezingen gaan diep in op het verhaal achter zijn succes, waarbij hij zijn persoonlijke ervaringen deelt over het overwinnen van obstakels en het realiseren van dromen. Of het nu gaat over het ontwikkelen van een sterk personal brand in het digitale tijdperk of het opbouwen en leiden van een succesvol team, Soufiane biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen die iedereen kan toepassen.

Soufiane Touzani als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Soufiane Touzani een unieke combinatie van enthousiasme, kennis en ervaring. Hij weet als geen ander hoe je een evenement soepel laat verlopen en hoe je de aandacht van het publiek vasthoudt. Soufiane is bedreven in het behandelen van uiteenlopende thema’s, van maatschappelijke kwesties zoals inclusie en discriminatie tot de fijne kneepjes van ondernemerschap in zowel goede als slechte tijden. Zijn vaardigheid om verhalen te vertellen en zijn eigen ervaringen te delen, maken hem tot een dagvoorzitter die meerwaarde biedt aan elk evenement.

Over motivational speaking, personal branding en ondernemerschap

Motiverend spreken, personal branding en ondernemerschap zijn thema’s waar Soufiane Touzani in uitblinkt. Hij heeft een uniek perspectief ontwikkeld door zijn ervaringen als topvoetballer, ondernemer en YouTube-persoonlijkheid dankzij zijn kanaal ‘Touzani TV‘. Deze onderwerpen zijn essentieel voor zowel individuen als organisaties die streven naar succes in de digitale en snel veranderende wereld van vandaag. De aanpak van Soufiane inspireert anderen om hun passies te volgen, zichzelf authentiek te presenteren en veerkrachtig te zijn in het licht van uitdagingen.

Soufiane Touzani inhuren voor een lezing

Het boeken van Soufiane Touzani voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Wij zorgen voor een all-inclusive tarief en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele boekingsproces, waardoor eventuele drempels worden weggenomen. Kies voor Soufiane en je bent verzekerd van een lezing die niet alleen informatief en inspirerend is, maar ook aansluit bij de hedendaagse behoeften van jouw organisatie of evenement.

Biografie van Soufiane Touzani

Soufiane Touzani, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen, innovatie en inspiratie. Van jongs af aan had Soufiane een passie voor voetbal, maar door een rugaandoening op jonge leeftijd leek de weg naar een professionele carrière als voetballer onbereikbaar. Echter, Soufiane liet zich niet tegenhouden door deze tegenslag. Integendeel, hij vond een nieuwe manier om zijn liefde voor het spel te uiten: freestyle voetbal.

Zijn unieke vaardigheden en creativiteit op de bal trokken al snel de aandacht van een breed publiek, wat leidde tot de lancering van TouzaniTV, het grootste voetbalkanaal in de Benelux op YouTube. Maar Soufiane is meer dan alleen een getalenteerde freestyler; hij is een ondernemer die zijn passie en platform gebruikt om positieve verandering te stimuleren, zowel binnen als buiten de sportwereld.

Door de jaren heen heeft Soufiane zijn platform gebruikt om licht te werpen op belangrijke maatschappelijke thema’s zoals inclusie, participatie en discriminatie. Hij is een voorbeeldfiguur voor velen, niet alleen vanwege zijn voetbalvaardigheden, maar ook vanwege zijn vermogen om belangrijke onderwerpen op een toegankelijke en inspirerende manier aan te kaarten. Zijn lezingen en deelname als dagvoorzitter zijn verrijkt met deze ervaringen, waardoor hij een diepe impact heeft op zijn publiek.

Soufiane’s reis is er een van transformatie en invloed, waarbij hij zijn uitdagingen heeft omgezet in kansen en zijn dromen in realiteit. Zijn verhaal is een krachtig voorbeeld van hoe veerkracht, passie en vastberadenheid iemand kunnen leiden naar ongekende hoogtes, zowel in de sport als in het leven. Door zijn ervaringen te delen, inspireert hij anderen om hun eigen potentieel te realiseren en hun dromen na te jagen, ongeacht de obstakels die ze onderweg tegenkomen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Soufiane Touzani

Schrijf een review

Video met Soufiane Touzani

Meer informatie & boekingen

Soufiane Touzani inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Soufiane Touzani
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers