20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas als spreker boeken

Joseph Oubelkas is een spreker die niet alleen je publiek inspireert maar ook diepgaande inzichten deelt over het overwinnen van tegenslagen. Deze pagina geeft je een diepgaand overzicht van Joseph’s unieke ervaringen en de levenslessen die hij deelt als spreker. Joseph’s verhaal gaat over het transformeren van een onterechte gevangenschap in Marokko naar een bron van kracht en inspiratie, een verhaal dat iedere toehoorder raakt en motiveert.

Joseph Oubelkas

Een verhaal van moed, veerkracht en inspiratie

Joseph Oubelkas spreekt met autoriteit over persoonlijke veerkracht en transformatie. Zijn ervaringen in een Marokkaanse gevangenis en hoe hij deze overwon, zijn niet alleen aangrijpend maar bieden ook inzichten in hoe men kan omgaan met extreme tegenslagen en onzekerheid. Joseph behandelt thema’s als het belang van mentale kracht, het stellen en bereiken van doelen onder moeilijke omstandigheden, en hoe persoonlijke vrijheid te vinden in situaties waarin men zich machteloos voelt. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die geconfronteerd wordt met veranderingen, uitdagingen en de noodzaak om persoonlijk leiderschap te tonen.

Joseph inhuren voor een lezing

Het boeken van Joseph Oubelkas voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Vanaf je eerste aanvraag tot de dag van het evenement, zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. Onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte service maken het proces transparant en gemakkelijk. Met onze Tevredenheidsgarantie en uitgebreide support, zorgen we ervoor dat jouw evenement met Joseph een succes wordt.

Biografie van Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas, een jonge en ambitieuze IT-ondernemer, zag zijn leven onverwachts op zijn kop gezet tijdens een zakenreis naar Marokko in 2004. Op 24-jarige leeftijd werd hij onschuldig gearresteerd voor drugssmokkel en veroordeeld tot een tienjarige gevangenisstraf. Deze schokkende wending leidde tot een aangrijpende strijd voor rechtvaardigheid en overleving.

Gesteund door zijn moeder, familie, vrienden en kennissen, leerde Joseph in de gevangenis om te gaan met de harde realiteit van het leven achter tralies. Zijn moeders advies – “Focus, neem verantwoordelijkheid, bepaal doelen en bereik ze, maar je moet het zelf doen” – werd zijn mantra. Joseph ontwikkelde een diep inlevingsvermogen en medemenselijkheid, waardoor hij vriendschappen sloot met zowel gevangenen als bewaarders. Hij wijdde zich aan lezen, sporten, onderwijzen en ondernemen, ondanks het onrecht van zijn veroordeling.

In juni 2009 kwam Joseph vrij. Zijn terugkeer in de samenleving ging gepaard met uitdagingen, waaronder het verlies van werk en het omgaan met psychologische nasleep. Maar met de steun van zijn dierbaren en een hernieuwd doel, overwon hij deze uitdagingen. Hij vond nieuwe liefde, legde zijn ervaringen vast in het boek “400 brieven van mijn moeder” en begon aan een nieuw hoofdstuk als inspirerend spreker.

De Inspirerende Kracht van Joseph: Een Bron van Hoop en Transformatie

Josephs verhaal is er een van ongekende veerkracht, hoop en de kracht van de menselijke geest. Hij toont aan hoe hij uit zijn onterechte gevangenschap de bestsellers “400 brieven van mijn moeder” (2011) en “Gezondheid Liefde Vrijheid” (2014) heeft voortgebracht. Tegenwoordig reist hij door Nederland en de wereld om zijn ervaringen te delen en anderen te inspireren. Josephs lezingen zijn gevuld met verhalen over overleven, leiderschap, en de kracht van de menselijke geest. Hij is een levend bewijs dat, ongeacht de omstandigheden, ieder van ons de kracht heeft om te overwinnen en een rijk en vervuld leven te leiden.

Joseph Oubelkas, nu een gevestigde spreker, deelt zijn verhaal vol moed, levensvreugde, onschuld en goedheid. Zijn ervaringen in de Marokkaanse gevangenissen, zijn strijd tegen verdriet, woede en frustratie, en de manier waarop hij deze negatieve emoties omzette in positieve actie, zijn niet alleen inspirerend maar ook leerzaam. Hij toont aan dat iedereen de regie over zijn of haar leven kan nemen, ongeacht de omstandigheden.

De lezingen van Joseph

Met zijn lezingen over thema’s als persoonlijk leiderschap, samenwerken, omgaan met veranderingen en het hoofd bieden aan crisissen, brengt Joseph waardevolle lessen voor zowel individuen als organisaties. Zijn boodschap over focus, keuzevrijheid en doorzettingsvermogen is van onschatbare waarde in elk aspect van het leven: studie, werk, ondernemerschap, relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Joseph Oubelkas is meer dan een spreker; hij is een levend voorbeeld van hoe tegenslagen omgezet kunnen worden in kansen en hoe elke uitdaging een stap kan zijn naar persoonlijke groei en succes. Door Joseph te boeken voor jouw evenement, breng je een verhaal van hoop, kracht en transformatie naar je publiek – een ervaring die hen nog lang zal bijblijven.

Kies voor Joseph Oubelkas en ervaar de kracht van een verhaal dat het leven verandert. Met Quality Bookings’ 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, ben je verzekerd van een inspirerende en onvergetelijke lezing. Boek nu en maak van jouw evenement een mijlpaal met de levensveranderende inzichten van Joseph Oubelkas.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Joseph Oubelkas

"Ik heb een nieuwe held en zijn naam is Joseph Oubelkas."

― Najib Amhali

“Ook de wereld van de topsport kent jou en jouw verhaal. Veel topsporters kunnen er van leren. Tijdens het WK zwemmen las ik tussen de wedstrijden door ‘400 brieven van mijn moeder’. Het motiveerde enorm en gaf mij een enorme boost Je mooie woorden (en die van je moeder natuurlijk) helpen me om de zaken in perspectief te plaatsen en te accepteren, heel erg bedankt!"

― Ranomi Kromowidjojo

"Ik zou nog veel meer kunnen schrijven, maar ik denk dat petje af voor jou alles zegt wat betreft het schrijven, jouw vastberadenheid, het beïnvloeden van je omgeving, het behouden van hoop en het ondersteunen van mensen. Pure klasse, man!"

― John Erkel
Schrijf een review

Video met Joseph Oubelkas

Meer informatie & boekingen

Joseph Oubelkas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Joseph Oubelkas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers