Dave Maasland (1990) is CEO bij ESET Nederland. Dit is één van de grootste IT-Security bedrijven van Nederland en het merk ESET is wereldwijd vertegenwoordigd. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar vooral mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen. Maasland: “Wij willen mensen en bedrijven verder helpen en Nederland op deze manier steeds veiliger maken.”

Bij ESET Nederland nam zijn carrière een vlucht, vooral doordat hij duaal studeerde en al op jonge leeftijd fulltime werkte. Na de functies account manager, sales manager en business development, is hij sinds 3,5 jaar CEO bij ESET Nederland. Maasland: ,,IT en technologie zijn echt een passie van mij en het raakt me dat mensen daar angst voor hebben. Het belang van IT wordt nog steeds onderschat, daar ligt onze meerwaarde. Zelf kreeg ik mijn eerste computer op mijn zesde en maakte al snel kennis met het fenomeen ‘virus’. Gelukkig hebben we daar inmiddels goede software voor om dat te voorkomen. Ook met ESET streven we ernaar om de wereld een beetje beter te maken. Met ruim 100 miljoen gebruikers beschikken we over veel data en steeds meer kennis, die we gebruiken om steeds een stapje voor te blijven. Techniek ontwikkelt zich iedere dag en kan ons nog ontzettend veel mooie dingen brengen.’’

– De Cybercrime Ondernemer

Deze sessie zoemt in op het verdienmodel van Cybercriminelen. Hoe werkt Malware en hoe verdient men hier geld mee? En om wat voor bedragen gaat dit doen? Wanneer men de ondernemende kant van Cybercrime snap kan men pas echt begrijpen hoe groot en intens deze wereld is.

–  Word Hacker in een half uur

Iedereen kan hacken alleen is men zich hier nog niet van bewust. Wanneer u weet hoe de aanvaller werkt, is het mogelijk een gedegen verdedigingstactiek op te stellen. In dit half uur maken wij van elke Bestuurder, CEO of andere geïnteresseerde een hacker in spe.

Deze presentatie is een ontwapenend verhaal over cybercriminelen en hun tactieken en geeft inzicht in hoe u vandaag nog kunt starten met het creëren van een veiligere digitale werkomgeving binnen uw organisatie.

Dit verhaal is voor iedereen geschikt, ook als u niet technisch bent.

– De impact van cybercrime

Deze presentatie gaart dieper in op de impact van Cybercrime op organisaties en de economie in Nederland. Wat merken we als land, bedrijf en individu van Cybercrime en wat kunnen we verwachten de komende jaren. En sterker nog , gaan we dit gevecht ooit winnen?

Bio ENG:
Dave Maasland is CEO at ESET Nederland. His passion for IT security makes him  an outstanding speaker with a profound impact on audiences everywhere. He often speaks at seminars and events to share his knowledge and inform the public on cyber security related subjects. Dave is a strong believer in raising awareness on cyber risks and inspire people about the possibilities the online world offers. This awareness should not be spread by casting fear on people, but by telling captivating stories.

Wilt u Dave Maasland boeken als, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Dave Maasland spreekt graag over:

Dave Maasland boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dave Maasland. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21