20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dave Maasland Copyright foto: William Rutten
Exclusief bij
Quality Bookings

Dave Maasland als spreker boeken

Dave Maasland, CEO van ESET Nederland en autoriteit op het gebied van cybersecurity, is de ideale keuze voor uw evenement als u iemand nodig heeft om de gevaren van de hedendaagse cyberwereld uit te leggen. Met zijn expertise op het gebied van IT-beveiliging en zijn unieke vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar boeiende en toegankelijke presentaties, geeft Dave inzicht in de digitale wereld vol kansen en risico’s. Deze pagina onthult Dave’s sterke punten als spreker en belicht de uiteenlopende onderwerpen waarover hij gepassioneerd kan spreken.

Dave Maasland

Cybersecurity & Cybercrime spreker

Dave Maasland als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter combineert Dave Maasland zijn uitgebreide kennis van technologie met een natuurlijke flair voor communicatie. Hij leidt congressen en seminars op een boeiende manier, waarbij hij complexe IT-thema’s toegankelijk maakt voor een breed publiek. Zijn ervaring als CEO en zijn achtergrond in business development stellen hem in staat om discussies effectief te modereren en waardevolle inzichten te bieden.

Over cybersecurity

In deze sectie verkennen we cybersecurity, een veld waarin Dave Maasland uitblinkt. Ontdek waarom cybersecurity essentieel is in onze hedendaagse digitale wereld. Dave behandelt een scala aan onderwerpen, van het begrijpen van de bedreigingen van cybercriminaliteit tot het ontwikkelen van effectieve verdedigingsstrategieën. Hier vind je informatie over de verschillende lezingen die Dave geeft, waaronder ‘De Cybercrime Ondernemer’, ‘Word Hacker in een half uur’, en ‘De impact van cybercrime’.

Dave Maasland inhuren voor een lezing

Interesse om Dave in te huren voor een lezing? Dit deel legt het eenvoudige en transparante boekingsproces uit. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, we zorgen voor een naadloze ervaring met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte-service en uitgebreide support.

Biografie van Dave Maasland

Dave Maasland, geboren in 1990, is een toonaangevende figuur in de IT-security wereld als CEO van ESET Nederland. Zijn reis naar de top begon met duale studies en vroege fulltime werkervaringen. Hij groeide door verschillende functies bij ESET Nederland en werd uiteindelijk CEO. Dave’s passie voor IT en technologie is geworteld in zijn jeugd; zijn eerste computer op zesjarige leeftijd was het startpunt van zijn fascinatie. Deze biografie duikt diep in Dave’s achtergrond, van zijn vroege dagen in IT tot zijn huidige rol als een invloedrijke figuur in cybersecurity. Met een missie om angst door onwetendheid weg te nemen, streeft Dave ernaar Nederland veiliger te maken door zijn kennis en ervaring te delen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dave Maasland

"Een gedreven kracht met kennis van zaken die gemaakte afspraken altijd correct nakomt. Bedankt voor de prettige samenwerking tot op heden. "

"Dave is zeer technisch en goed thuis in de branche, maar ik geloof dat zijn grootste kracht zijn aanstekelijke passie is, die zich uitstrekt tot zijn klanten en zijn team."

"Dave is een van de beste en deskundige cyberbeveiligingsmensen waarmee ik heb samengewerkt. Zijn vermogen om een ​​complexe cyberwereld in eenvoudige woorden uit te leggen is een van zijn sterke punten. Ook het feit dat hij altijd naar het holistische plaatje kijkt en wat dit voor een samenleving betekent in plaats van alleen voor zichzelf of zijn bedrijf, maakt hem tot een leider en zeer gerespecteerd persoon! Hij praat nooit ‘bullshit’, maar blijft altijd bij de feiten en kijkt op een zeer positieve manier naar realistische mogelijkheden! Dave is een van de"

Schrijf een review

Video met Dave Maasland

Artikelen over Dave Maasland

Meer informatie & boekingen

Dave Maasland inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Dave Maasland
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers