Info & boekingen
Spreker Jan-Joost Kroon - Van Capo tot Ceo
Exclusief bij
Quality Bookings

Jan-Joost Kroon Van Capo tot Ceo

Jan-Joost Kroon als spreker boeken

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jan-Joost Kroon
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jan-Joost Kroon

Ben jij op zoek naar een vernieuwde en prikkelende kijk op de organisatiestructuur? Durf jij het aan om met een geheel ander perspectief naar jouw bedrijfsvoering te kijken? Ben jij ervan overtuigd dat de wijze waarop we tegenwoordig bijvoorbeeld communiceren vele malen efficiënter kan? Nodig keynote spreker Jan-Joost Kroon uit voor een lezing en laat je verbazen, triggeren en aanzetten tot verandering!

Jan-Joost Kroon is auteur van het boek Van Capo tot CEO, welke maar liefst 4 weken de managementboek top 100 heeft gedomineerd.

Jan-Joost gebruikt in zijn lezingen de Italiaanse maffia als metafoor en is ervan overtuigd dat de bedrijfsvoering van deze (wellicht ietwat dubieuze) multinational op veel vlakken leerzaam is. Jan-Joost vergeleek onder andere de wijze van samenwerken, communiceren en recruitment en kwam tot de conclusie dat deze buitengewoon effectief zijn. Moet je als organisatie dan dezelfde kernwaarden aanhouden? Nee. Kun je als organisatie iets leren van maffiose wijze van communiceren en het uitzetten van een strategie? Absoluut!

Jan-Joost Kroon is al meer dan 25 jaar enorm gefascineerd door alles wat met de maffia (en Al Pacino) te maken heeft. Wat begon met het verzamelen van films en boeken, groeide tijdens (en na) zijn studie bedrijfskunde uit tot een passie voor bedrijfsvoering. En met ruim 15 jaar ervaring als organisatieadviseur heeft Jan-Joost de conclusie kunnen trekken dat wanneer we de criminele aspecten van de maffia bevriezen en we puur kijken naar de bedrijfsvoering, dit veel bedrijven naar een next level kan tillen. Van overheidsorganisaties en corporate bedrijven tot MKB tot familiebedrijven, voor een ieder is er een mooie vergelijking met de Italiaanse maffia te maken.

Ben jij klaar om jouw manier van bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen en kun je een knipoog naar een criminele organisatie wel waarderen? Neem dan contact op met Quality Bookings om de mogelijkheden te bespreken. Bedrijven als Deloitte, Gate Terminal, Topdesk en de Raad van de Rechtspraak gingen je al voor en hebben, zonder dat de Italiaanse maffia daarbij werd verheerlijkt, kennis opgedaan over de strategische en operationele elementen van de capo dei capi!

Jan-Joost verzorgt zijn lezingen zowel in het Nederlands als Engels.

Meer informatie & boekingen

Jan-Joost Kroon inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Jan-Joost Kroon
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers