20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan-Joost Kroon
Exclusief bij
Quality Bookings

Jan-Joost Kroon als spreker boeken

Jan-Joost Kroon is de perfecte keuze als je een frisse wind door je organisatie wilt laten waaien met inzichten die prikkelen en uitdagen? Hij is een spreker die uw evenement transformeert met een originele en prikkelende kijk op organisatiestructuur en bedrijfsvoering. Als u openstaat voor een radicaal nieuw perspectief en gelooft dat de communicatie en samenwerking binnen uw bedrijf naar een hoger niveau kan worden getild, dan is Jan-Joost Kroon de ideale keynote spreker. Op deze pagina ontdekt u de unieke aanpak van Jan-Joost, zijn expertise en hoe zijn lezingen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Jan-Joost Kroon

Van Capo tot Ceo

Het kiezen van een onderwerp voor een lezing is cruciaal. Jan-Joost Kroon biedt met zijn expertise in het gebruiken van de maffia als metafoor voor bedrijfsvoering een onconventionele invalshoek die garant staat voor een boeiende ervaring over leiderschap. Zijn benadering nodigt je uit om bestaande paradigma’s overboord te gooien en te leren van onverwachte bronnen. Tijdens zijn presentaties duikt hij in thema’s zoals samenwerking, communicatie en strategie, gebaseerd op zijn grondige analyse van de Italiaanse maffia. Hij daagt luisteraars uit om verder te kijken dan de criminele facetten en focust op de effectieve bedrijfsstrategieën die door elke organisatie, van MKB tot multinational, toegepast kunnen worden.

Jan-Joost Kroon inhuren voor een lezing

Het boeken van Jan-Joost Kroon voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd proces. Wij begrijpen dat je tijd kostbaar is, dus we zorgen voor een snelle en efficiënte service. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte. Onze boekingsgarantie zorgt ervoor dat je met vertrouwen de keuze kunt maken voor Jan-Joost Kroon als spreker. Ons team van ervaren spreker managers staat klaar om je door elke stap te leiden, van het eerste contact tot aan de succesvolle afsluiting van het evenement.

Biografie van Jan

Jan-Joost Kroon is niet zomaar een spreker; hij is een verhalenverteller met een fascinatie voor onorthodoxe leiderschap- en organisatiemodellen. Zijn avontuur begon meer dan 25 jaar geleden, toen zijn interesse in de maffia en iconen zoals Al Pacino hem op een pad bracht dat verder ging dan films en boeken. Met een achtergrond in bedrijfskunde en een carrière als organisatieadviseur heeft Jan-Joost de zakelijke wereld van binnenuit ervaren.

Deze ervaring, gecombineerd met zijn passie, resulteerde in het boek ‘Van Capo tot CEO‘, een werk dat vier weken lang de managementboek top 100 domineerde. Dit boek is de neerslag van zijn diepgaande studie over de parallellen tussen de bedrijfsvoering van de maffia – met een nadrukkelijke uitsluiting van hun criminele activiteiten – en die van legitieme organisaties.

Jan-Joost’s benadering is verfrissend en vernieuwend. Hij onderzoekt hoe de onmiskenbaar effectieve methoden van samenwerking, communicatie en recruitment binnen de maffia vertaald kunnen worden naar de zakelijke wereld. Zijn stelling is dat, hoewel de kernwaarden van een criminele organisatie niet overgenomen moeten worden, er waardevolle lessen te leren zijn van hun strategische en operationele tactieken.

Met ruim 15 jaar ervaring als consultant heeft Jan-Joost inzicht gekregen in een breed scala aan organisaties, van overheidsinstanties tot familiebedrijven. Hij weet hoe hij zijn boodschap moet aanpassen aan de specifieke behoeften van elke organisatie. Of het nu gaat om een kleine start-up of een grote multinational, Jan-Joost’s lezingen bieden inzichten die bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Zijn expertise is niet onopgemerkt gebleven. Vooraanstaande bedrijven zoals Deloitte en Topdesk hebben al mogen ervaren hoe Jan-Joost’s unieke perspectief een nieuwe dimensie kan geven aan de manier waarop zij zaken doen. Zonder de maffia te verheerlijken, biedt hij een kijkje in de efficiënte strategieën die elke capo dei capi succesvol maken.

Jan-Joost is een dynamische spreker die zijn lezingen in zowel Nederlands als Engels kan verzorgen, waardoor hij toegankelijk is voor een internationaal publiek. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk, vaak met een vleugje humor dat de serieuze boodschap nog lang in het geheugen van het publiek laat nazinderen.

Ben je klaar om de manier waarop je denkt over bedrijfsvoering te revolutioneren? Kun je een onconventionele benadering waarderen die zowel tot nadenken stemt als inspireert? Dan is het tijd om Jan-Joost Kroon in te huren voor je volgende evenement. Met de expertise van Quality Bookings staat een inspirerende en impactvolle lezing garant. Neem contact op en begin aan een transformatieve reis met Jan-Joost Kroon.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jan-Joost Kroon

"Wij hebben de spreker rechtstreeks benaderd via mijn netwerk, waarna de volledige administratieve afwikkeling via Quality Bookings ging. Prima en overzichtelijk."

― Wendy

"Zeer betrokken, ontzorgend, duidelijk en vriendelijk"

― Robert de Vries

"Wat een leuk en inspirerend verhaal van Jan Joost! Mooi hoe Jan Joost de verbanden legt tussen de mafia organisaties in Zuid-Italië en de wijze waarop in Nederlandse bedrijven wordt gestuurd. Op een toegankelijk wijze verteld door Jan Joost met veel ruimte voor vragen. Perfecte afsluiting van een 24-uurs heidag!"

― Wat een leuk en inspirerend verhaal van Jan Joost!

"Het allermooiste is nog wel dat Jan-Joost Kroon goede en toepasbare tips meegeeft die uiterst bruikbaar zijn."

― D. Hensen

"In elk geval heb je als organisatieadviseur best lef om de maffia als voorbeeld van een efficiënte organisatie te presenteren waar ‘normale’ organisaties best iets van kunnen leren."

― R. Heinsbroek

"Interessant om over de echte wereld achter het Godfather verhaal te leren en een leuke invalshoek om lessen uit te leren voor de dagelijkse praktijk."

― J.E. van der Ham
Schrijf een review

Video met Jan-Joost Kroon

Artikelen over Jan-Joost Kroon

Meer informatie & boekingen

Jan-Joost Kroon inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jan-Joost Kroon
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers