20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jan-Joost Kroon - Van Capo tot Ceo
Exclusief bij
Quality Bookings

Jan-Joost Kroon Van Capo tot Ceo

Jan-Joost Kroon als spreker boeken

Wil je een frisse wind door je organisatie laten waaien met inzichten die prikkelen en uitdagen? Jan-Joost Kroon is de spreker die je evenement transformeert met een originele en stimulerende blik op organisatiestructuur en bedrijfsvoering. Als je openstaat voor een radicaal nieuw perspectief en gelooft dat communicatie en samenwerking binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen, dan is Jan-Joost Kroon de ideale keynote spreker. Op deze pagina ontdek je de unieke benadering van Jan-Joost, zijn expertise en hoe zijn lezingen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jouw organisatie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jan-Joost Kroon
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jan-Joost Kroon

Over de maffia-metafoor in bedrijfsvoering

Het kiezen van een onderwerp voor een lezing is cruciaal. Jan-Joost Kroon biedt met zijn expertise in het gebruiken van de maffia als metafoor voor bedrijfsvoering een onconventionele invalshoek die garant staat voor een boeiende ervaring over leiderschap. Zijn benadering nodigt je uit om bestaande paradigma’s overboord te gooien en te leren van onverwachte bronnen. Tijdens zijn presentaties duikt hij in thema’s zoals samenwerking, communicatie en strategie, gebaseerd op zijn grondige analyse van de Italiaanse maffia. Hij daagt luisteraars uit om verder te kijken dan de criminele facetten en focust op de effectieve bedrijfsstrategieën die door elke organisatie, van MKB tot multinational, toegepast kunnen worden.

Jan-Joost Kroon inhuren voor een lezing

Het boeken van Jan-Joost Kroon voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd proces. Wij begrijpen dat je tijd kostbaar is, dus we zorgen voor een snelle en efficiënte service. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte. Onze boekingsgarantie zorgt ervoor dat je met vertrouwen de keuze kunt maken voor Jan-Joost Kroon als spreker. Ons team van ervaren spreker managers staat klaar om je door elke stap te leiden, van het eerste contact tot aan de succesvolle afsluiting van het evenement.

Biografie van Jan-Joost Kroon

Jan-Joost Kroon is niet zomaar een spreker; hij is een verhalenverteller met een fascinatie voor onorthodoxe leiderschap- en organisatiemodellen. Zijn avontuur begon meer dan 25 jaar geleden, toen zijn interesse in de maffia en iconen zoals Al Pacino hem op een pad bracht dat verder ging dan films en boeken. Met een achtergrond in bedrijfskunde en een carrière als organisatieadviseur heeft Jan-Joost de zakelijke wereld van binnenuit ervaren.

+ lees meer

Deze ervaring, gecombineerd met zijn passie, resulteerde in het boek ‘Van Capo tot CEO’, een werk dat vier weken lang de managementboek top 100 domineerde. Dit boek is de neerslag van zijn diepgaande studie over de parallellen tussen de bedrijfsvoering van de maffia – met een nadrukkelijke uitsluiting van hun criminele activiteiten – en die van legitieme organisaties.

Jan-Joost’s benadering is verfrissend en vernieuwend. Hij onderzoekt hoe de onmiskenbaar effectieve methoden van samenwerking, communicatie en recruitment binnen de maffia vertaald kunnen worden naar de zakelijke wereld. Zijn stelling is dat, hoewel de kernwaarden van een criminele organisatie niet overgenomen moeten worden, er waardevolle lessen te leren zijn van hun strategische en operationele tactieken.

Met ruim 15 jaar ervaring als consultant heeft Jan-Joost inzicht gekregen in een breed scala aan organisaties, van overheidsinstanties tot familiebedrijven. Hij weet hoe hij zijn boodschap moet aanpassen aan de specifieke behoeften van elke organisatie. Of het nu gaat om een kleine start-up of een grote multinational, Jan-Joost’s lezingen bieden inzichten die bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Zijn expertise is niet onopgemerkt gebleven. Vooraanstaande bedrijven zoals Deloitte en Topdesk hebben al mogen ervaren hoe Jan-Joost’s unieke perspectief een nieuwe dimensie kan geven aan de manier waarop zij zaken doen. Zonder de maffia te verheerlijken, biedt hij een kijkje in de efficiënte strategieën die elke capo dei capi succesvol maken.

Jan-Joost is een dynamische spreker die zijn lezingen in zowel Nederlands als Engels kan verzorgen, waardoor hij toegankelijk is voor een internationaal publiek. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk, vaak met een vleugje humor dat de serieuze boodschap nog lang in het geheugen van het publiek laat nazinderen.

Ben je klaar om de manier waarop je denkt over bedrijfsvoering te revolutioneren? Kun je een onconventionele benadering waarderen die zowel tot nadenken stemt als inspireert? Dan is het tijd om Jan-Joost Kroon in te huren voor je volgende evenement. Met de expertise van Quality Bookings staat een inspirerende en impactvolle lezing garant. Neem contact op en begin aan een transformatieve reis met Jan-Joost Kroon.

Artikelen over Jan-Joost Kroon

Meer informatie & boekingen

Jan-Joost Kroon inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Jan-Joost Kroon
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers