20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erica Terpstra

Erica Terpstra als spreker boeken

Erica Terpstra, een inspirerende en bevlogen spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt! Met haar rijke levenservaring, indrukwekkende carrière en passie voor het delen van kennis en inzichten, is Erica Terpstra de ideale keuze voor jouw evenement. In deze pagina, zullen we je meenemen door de wereld van Erica Terpstra en de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd is. Lees verder en ontdek wat Erica Terpstra als spreker kan betekenen voor jouw evenement.

Erica Terpstra

Bevlogen spreekster

Erica Terpstra staat bekend om haar enthousiaste en bindende verhaal over de kracht van positief denken en het belang van verbinding. Zij gebruikt de metafoor van ondernemen en topsport om te illustreren hoe een positieve mindset en een goede samenwerking kunnen leiden tot succes en welzijn. Erica Terpstra bespreekt ook hoe de zingevingcrisis waar sommige mensen onder lijden, een bedreiging kan vormen voor onze samenleving, en geeft inzichten in hoe we dit kunnen overwinnen. Kiezen voor Erica Terpstra als spreker betekent kiezen voor een boeiende en inspirerende presentatie die je publiek zal meenemen op een reis van positiviteit en verbinding.

Erica Terpstra inhuren voor een lezing

Het inhuren van Erica Terpstra voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings streven we ernaar om de perfecte match te maken tussen onze sprekers en jouw evenement. Het boekingsproces begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens krijg je binnen 24 uur een scherpe offerte van ons. Na akkoord wordt alles in werking gezet om Erica Terpstra op jouw evenement te krijgen. We bieden ook een boekingsgarantie aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw boeking in goede handen is.

Biografie van Erica Terpstra

Erica Terpstra, geboren op 26 mei 1943 in Den Haag, is een veelzijdige vrouw met een indrukwekkende carrière. Van zwemkampioen tot politicus en televisiepresentatrice, Erica heeft het allemaal gedaan.

Als kind verhuisde Erica met haar familie naar Indonesië, waar haar vader leraar was aan een politieschool. Op achtjarige leeftijd keerde ze terug naar Nederland en begon met zwemmen bij de Haagse Zwem&Polo Club de H.Z. & P.C., waar ze uitgroeide tot een ware zwemkampioen. Ze nam deel aan de Olympische Spelen in Rome (1960) en Tokio (1964), waar ze diverse medailles won.

Na haar zwemcarrière studeerde Erica Chinees en Japans in Leiden, uit interesse voor Oosterse culturen en het boeddhisme. In 1977 maakte ze de overstap naar de politiek en werd ze gekozen in de VVD-fractie van de Tweede Kamer. Ze heeft diverse belangrijke functies bekleed, waaronder die van staatssecretaris voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Kok II.

In 2003 werd Erica gekozen als de eerste vrouwelijke voorzitter van NOC*NSF, een positie die ze tot 2010 bekleedde. Vanaf 2011 presenteert ze het televisieprogramma “Erica op reis”, waarin ze de kijker meeneemt op een reis langs diverse culturen en tradities over de hele wereld.

Naast haar werk heeft Erica ook diverse onderscheidingen ontvangen, waaronder de Ridder van Oranje van Nassau (1968), de Erekruis Huisorde van Oranje Nassau (1973) en de Japanse onderscheiding in de Orde van de Rijzende Zon, Gouden en Zilveren Stralen (2020).

Erica Terpstra is een inspirerende vrouw die haar kennis en ervaring graag deelt met anderen. Met haar positieve uitstraling en bevlogen verhaal is ze een uitstekende keuze voor jouw evenement. Boek Erica Terpstra nu en laat je inspireren door haar boei

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen

Reviews over Erica Terpstra

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Erica Terpstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erica Terpstra
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers