20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Viggo Waas
Exclusief bij
Quality Bookings

Viggo Waas als spreker boeken

Viggo Waas is een spreker die zowel kan ontroeren als entertainen. Met zijn rijke ervaring in theater, televisie en sport biedt Viggo Waas een veelzijdige mix van humor, inspiratie en levenslessen. Deze pagina biedt je een diepere kijk in het leven van Viggo Waas en laat zien hoe hij als spreker jouw bijeenkomst kan verrijken. Je leert hier waarom Viggo Waas als spreker boeken een verstandige keuze is en wat je kunt verwachten als je besluit hem in te huren.

Viggo Waas

Omgaan met tegenslag

Viggo Waas spreekt met een open hart over de uitdagingen die het leven op je pad kan gooien. Hij deelt zijn persoonlijke verhaal over hoe hij een herseninfarct heeft overwonnen en wat voor impact dit heeft gehad op zijn leven en carrière. Door zijn ervaringen over tegenslag te delen, biedt hij een inspirerende blik op hoe je moeilijkheden kunt omzetten in kansen voor groei en ontwikkeling. Het inhuren van Viggo Waas voor een lezing over omgaan met tegenslag geeft je publiek niet alleen inzichten in veerkracht en aanpassingsvermogen, maar ook een dosis relativering en humor.

Viggo Waas inhuren voor een lezing

Het boeken van Viggo Waas voor een lezing of evenement is een naadloos proces bij Quality Bookings. Je hebt direct contact met sprekers en ons team zorgt voor een snelle en scherpe offerte binnen 24 uur. Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is en zorgen ervoor dat de boeking van Viggo Waas perfect aansluit op jouw wensen. Met een boekingsgarantie zorgen we er ook voor dat je evenement ongeacht de omstandigheden door kan gaan. Onze meer dan 19 jaar ervaring in spreker management staat garant voor een zorgeloze ervaring.

Biografie van Viggo Waas

Viggo Waas is een man van vele talenten; een briljant cabaretier, een gevierd schrijver, en een gepassioneerd acteur. Maar boven alles is hij een verhalenverteller die zijn publiek weet te boeien. Geboren en getogen in Nederland, heeft hij een rijke loopbaan opgebouwd die hem tot een bekend gezicht in de Nederlandse entertainmentindustrie heeft gemaakt. Met zijn authentieke stijl en zijn vermogen om humor en diepgang te combineren, staat hij garant voor lezingen die nog lang in het geheugen blijven hangen.

Viggo’s affiniteit met het podium werd al vroeg duidelijk. Hij ontwikkelde zijn vakmanschap in de loop van de jaren door zijn deelname aan legendarische televisieprogramma’s en films. Zijn imitaties van Johan Cruijff brachten heel Nederland aan het lachen en zijn charisma maakte van elke uitzending een feest om naar te kijken. Maar Viggo is niet iemand die op zijn lauweren rust; hij blijft zichzelf uitdagen en ontwikkelen.

Doorbraak

In 1998 kreeg hij een doorbraak die zijn leven zou veranderen. Op televisie imponeerde hij het publiek met zijn onberispelijke timing en zijn vermogen om in de huid van Cruijff te kruipen. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel kreeg hij rollen aangeboden in films zoals ‘Lef’, ‘Ochtendzwemmers’, en ‘Alles is Liefde’. Met elke rol liet hij een onuitwisbare indruk achter en verzekerde hij zich van een plek in de harten van de kijkers.

Televisie was echter slechts één van de podia waarop Viggo schitterde. Zijn passie voor acteren vertaalde zich ook naar succes op het toneel, en zijn optredens als spreker zijn niet minder indrukwekkend. Hij weet als geen ander hoe hij een zaal moet vasthouden, of het nu gaat om een conferentie, een workshop of een grootschalig evenement.

Zijn levensreis nam een onverwachte wending toen hij in 2021 werd getroffen door een herseninfarct. Dit ingrijpende moment markeerde een voor en na in zijn leven. Het gebeurde leerde hem relativeren en zijn prioriteiten te herzien. Met de wijsheid die hij uit deze ervaring heeft gehaald, inspireert hij anderen tijdens zijn lezingen. Hij spreekt over de kracht van kwetsbaarheid en de kunst van het omarmen van het onverwachte.

Viggo als spreker

Naast het podium en de camera’s heeft Viggo een diepe liefde voor muziek en sport. Zijn betrokkenheid bij voetbal, zowel op het veld als daarnaast, toont zijn veelzijdige belangstelling en toewijding. Hij heeft zichzelf niet alleen bewezen als een getalenteerd cabaretier en acteur, maar ook als een inspirerende coach en mentor. Zijn boeken, waaronder ‘Een sporttas vol linkerschoenen’ en ‘Viggo drijft over’, bieden een intieme blik in zijn leven en de lessen die hij onderweg heeft geleerd.

Viggo Waas is niet zomaar een spreker die je boekt; hij is een ervaring die je inhuurt. Zijn vermogen om zijn levensverhalen te verweven met universele thema’s maakt elke lezing tot een uniek en onvergetelijk moment. Zijn charme, scherpzinnigheid en authenticiteit maken hem tot een geliefd spreker op evenementen door heel Nederland.

Bij Quality Bookings begrijpen we de kracht van een goede spreker. Viggo Waas past perfect binnen ons portfolio van talentvolle en inspirerende persoonlijkheden. Met direct contact, exclusief management, een passende match voor jouw evenement en een snelle service, zorgen we ervoor dat de ervaring van het boeken van Viggo Waas net zo plezierig is als het bijwonen van zijn lezing. Ontdek hoe Viggo Waas jouw volgende bijeenkomst kan verlevendigen en laat je inspireren door zijn verhaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Viggo Waas

Schrijf een review

Video met Viggo Waas

Meer informatie & boekingen

Viggo Waas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Viggo Waas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers