Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Viggo Waas - Omgaan met tegenslag
Exclusief bij
Quality Bookings

Viggo Waas Omgaan met tegenslag

Viggo Waas als spreker boeken

Viggo Waas is een populaire cabaretier, schrijver en acteur die ook te boeken is als presentator, dagvoorzitter en spreker. Hij staat garant voor inspirerende lezingen vol met humor en presenteert tal van bijeenkomsten op ontspannen wijze. Bij het grote publiek is hij daarnaast vooral bekend door zijn legendarische imitaties van Johan Cruijff.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Viggo Waas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Omgaan met tegenslag

In 2021 werd Viggo geveld door een herseninfarct. Achteraf zegt hij, ‘Er is een gedeelte voor en een gedeelte na het infarct’. Hij maakt zich minder druk om kleine dingen waar anderen zich wel druk om maken. Dat kan hij niet meer.

Een tegenslag is voor iedereen anders maar hoe zet je dit om naar iets positiefs. Wat leer je van de gebeurtenis en hoe ga je nu met vergelijkbare situaties om? Viggo verteld op een kwetsbare manier over deze periode en over wat hij hiervan leerde en nog steeds leert. Een inspirerende toevoeging voor een bijeenkomst!

Viggo Waas inhuren als presentator of dagvoorzitter

In 1998 volgt zijn grote doorbraak op televisie, wanneer hij in programma’s zoals Kopspijkers veelvuldig Johan Cruijff imiteert. De imitaties zijn een ware hit in televisiekijkend Nederland. Vervolgens gaat het snel en debuteert hij als acteur in de film Lef. Later volgen filmtitels als Ochtendzwemmers, Het Rijexamen, Alles is Liefde en No Vacancy.

Ook op televisie groeit hij uit tot een bekend gezicht, met rollen in series als Spangen, Rozengeur & Wodka Lime, Flikken Maastricht, Gouden Bergen en De Hollandse School. Daarnaast neemt hij deel aan televisieprogramma’s zoals Dit was het Nieuws en Vrienden van Van Swieten. Ondertussen treedt hij regelmatig op als spreker en presentator tijdens verschillende evenementen.

Televisiepersoonlijkheid Viggo Waas: boeken, muziek en sport

Naast zijn rijke acteercarrière, vindt Viggo Waas het prettig om zich ook op andere terreinen te ontwikkelen. Sinds 2008 is hij ook actief als zanger en verzorgt hij optredens met zijn eigen band. In 2013 is hij teamcaptain in het programma Koning Voetbal en een jaar later schittert hij in het cabaretprogramma Cruijff en Pipo.

Intussen vindt hij tijd om ook nog diverse boeken uit te brengen. Zo schrijft hij onder meer Een sporttas vol linkerschoenen (2013) en Viggo drijft over (2015). In datzelfde jaar wordt hij veldtrainer bij de Amsterdamse voetbalclub WV-HEDW. Met zijn affiniteit voor sport en beweging is hij de ideale spreker, dagvoorzitter of presentator voor sportgerelateerde bijeenkomsten.

Contact opnemen met Viggo Waas

Wilt u Viggo Waas ook inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter? U kunt deze Bekende Nederlander boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Dankzij zijn uiteenlopende talenten zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Meer informatie & boekingen

Viggo Waas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Viggo Waas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers