20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wim Kieft

Wim Kieft als spreker boeken

Wim Kieft is een vooraanstaande spreker met een bewogen topsportcarriere en scherpe inzichten kan hij bij elk publiek de juiste snaar raken. Zo spreekt hij over voetbal maar kan het gesprek ook uiteenlopen naar verschillende boeiende en relevante onderwerpen. Met een berg aan inzicht, wijsheid en doorzettingsvermogen geeft Wim toespraken die lang zullen worden onthouden door zijn publiek.

Wim Kieft

Voetbalanalyticus

Doe maar normaal, dan doe je volgens Wim Kieft al gek genoeg. Die buitengewoon nuchtere houding als voetbalanalyticus strookt misschien niet helemaal met zijn recente verleden – waarover hij uitgebreid vertelt in zijn boeken – maar wat geeft het. Wim Kieft inhuren als spreker voor een lezing over voetbal en alles wat daarbij komt kijken, staat voor iedere rechtgeaarde voetballiefhebber garant voor een geweldige dag.

Biografie van Wim Kieft

Wim Kieft heeft bij velen een streepje voor. Dat is altijd zo geweest.  Vanwege zijn nuchtere karakter, zijn onderkoelde humor, maar vooral door zijn oprechtheid. Dat hij het toch nog zolang uithield als profvoetballer – in een wereld die eigenlijk helemaal niet de zijne is – mag dan ook een klein wonder heten. De spits Wim Kieft wint in 1988 zelfs de Europacup I en wordt in datzelfde jaar Europees kampioen met Oranje.

Na zijn actieve carrière op het veld begint zijn loopbaan als voetbalanalyticus op tv. Op de achtergrond voltrekt zich dan al een klein drama: hij raakt verslaafd aan drank en cocaïne en gaat daar bijna aan ten onder. Pas vanaf 2014, na de release van het boek ‘Kieft’, krijgt hij zijn leven weer enigszins op de rit. Met opvolger ‘Wim Kieft – De terugkeer’ (2018) geeft hij er echter blijk van dat zijn demonen nog lang niet zijn verdreven.

Inhuren als spreker voor een lezing

Zijn indrukwekkende carrière als profvoetballer, zijn turbulente verleden als verslaafde en zijn huidige tv-werk maken hem tot een buitengewoon interessant spreker. Bedrijven boeken hem dan ook vaak voor een lezing over een van deze uiteenlopende onderwerpen. Ook verzorgt hij graag spetterende en spectaculaire analyses van voetbalwedstrijden tijdens uw bedrijfsevenement.

Wie Wim Kieft wil inhuren als spreker moet er echter rekening mee houden dat het gesprek alle kanten op kan gaan. Voetbal vormt de hoofdmoot, maar het bewogen leven van de oud-spits vraagt om de nodige uitwijkmanoeuvres. Het komt zijn verhaal alleen maar ten goede, zo blijkt ook vaak uit de reactie van het publiek.

Wim Kieft boeken voor een evenement

Hij is onder meer te boeken als spreker op interviewbasis. Hij vertelt openlijk over zijn bewogen loopbaan, waarbij Ziggo Sport-collega John van Vliet meestal als aangever dient. Deze oud-topsporter geeft u de gelegenheid om in een intieme setting in contact met hem te komen. Hij is een goudeerlijk man, die diepe dalen kende en daar openhartig over verhaalt.

Zijn verhaal boeit, beklijft en zet uw gasten ongetwijfeld aan het denken. Daarmee is hem inhuren de perfecte manier om iets teweeg te brengen bij de gasten op uw evenement, congres of seminar.

Contact opnemen

Wim Kieft inhuren als spreker op uw evenement? Dat is bij ons zo geregeld. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over gages, beschikbaarheid en aanvullende voorwaarden. Ook voorzien wij u natuurlijk graag van een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Wim Kieft

Schrijf een review

Video met Wim Kieft

Meer informatie & boekingen

Wim Kieft inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Wim Kieft
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers