20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Markward van der Mieden
Exclusief bij
Quality Bookings

Markward van der Mieden als spreker boeken

We leven in een wereld met meer mogelijkheden dan ooit. Tegelijkertijd hebben we moeite om alle technologische ontwikkelingen, innovaties en disruptie bij te benen. Veel organisaties en merken willen wel innoveren, maar weten simpelweg niet hoe.

Markward van der Mieden

Trendwatcher & merkenbouwer

We leven in een wereld met meer mogelijkheden dan ooit. Tegelijkertijd hebben we moeite om alle technologische ontwikkelingen, innovaties en disruptie bij te benen. Veel organisaties en merken willen wel innoveren, maar weten simpelweg niet hoe.

Markward van der Mieden, trendwatcher en merkenbouwer, laat je anders kijken naar de wereld van vandaag en overmorgen. Met zijn interactieve presentatie of workshop ben je verzekerd van praktische inzichten en handvatten om sneller kansen te zien, deze slim te benutten en onweerstaanbaar te worden voor klanten met aantrekkelijke innovaties.

Creëer de toekomst met trendwatcher Markward van der Mieden

Voor iedereen die op zoek is naar kansen in een wereld van razendsnelle ontwikkelingen geeft Markward je dé essentiële inzichten en tools om het bedrijf van de toekomst te creëren. Een toekomst met betere producten voor een betere ervaring en een betere wereld.

Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Maar wat zo gek is, is dat juist van de organisaties waarvan je verwacht dat ze kunnen innoveren, hier moeite mee hebben. Grote merken hebben alle middelen en knappe koppen in huis om innovatie te laten slagen en toch lukt het ze vaak niet.

Met een flinke dosis humor en praktische voorbeelden laat Markward je in hapklare brokken zien wat komen gaat, welke kansen dit biedt en hoe deze kansen in je voordeel kunnen werken. Maar vooral ook hoe je een cultuur creëert waarbij medewerkers innovaties kunnen vertalen naar onderscheidende producten en diensten die mensen écht willen.

Biografie van Markward van der Mieden

Markward van der Mieden staat bekend als trendwatcher, merkenbouwer, auteur en veelgevraagd spreker. Na een studie Bedrijfskunde in Groningen en Amsterdam neemt zijn carrière als strateeg een vlucht en werkt hij samen met tal van (inter)nationale merken. Als specialist op het gebied van positionering, strategie en cultuur helpt hij organisaties uit te groeien tot aantrekkelijke en impactvolle merken.

In 2016 maakt hij zijn overtuiging ‘buiten winnen, begint binnen’ waar als algemeen directeur bij Zorgeloosch, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (FD Gazellen Top 100). In 2018 schreef hij zijn eerste boek, ‘Good Business’, waarin hij zijn aanpak deelt voor het bouwen van een sterk en betekenisvol merk. In datzelfde jaar richtte hij strategisch marketingbureau Good Business op. In 2019 kwam zijn tweede boek uit ‘Groeiversnellers’ waarin hij vijftig breekijzers deelt om goed te groeien met je bedrijf.

De toenemende vraag van zijn klanten over waar het naartoe gaat en hoe zij relevant kunnen blijven in deze snel veranderende wereld, leverde Markward een gezonde obsessie op voor trends en op-merkelijkeinnovatie. Met zijn verrassende inzichten en praktische handvatten helpt hij zijn klanten en publiek dagelijks om een toekomstbestendig en onweerstaanbaar bedrijf te bouwen. Wilt u ook voorbereid zijn op de toekomst en het verschil blijven maken voor uw klanten? Dan is het inhuren van Markward als spreker een uitstekend idee.

Markward van der Mieden boeken voor een congres of seminar

In zijn lezing ‘Creëer het bedrijf van de toekomst’ laat Markward zien welke trends en kansen er voor uw organisatie zijn en hoe u die kunt benutten met op-merkelijke innovaties. Hoe u een toekomstbestendig bedrijf bouwt dat relevant, onderscheidend en aantrekkelijk is voor klanten en medewerkers. Vandaag én overmorgen. Het boeken van Markward als ervaren trendwatcher en strateeg verzekert u van een waardevolle lezing die uw congres of seminar gegarandeerd naar een hoger niveau tilt.

Als bedreven spreker toont Markward zijn publiek aan de hand van inspirerende voorbeelden en praktische handvatten hoe een organisatie in onze snel veranderende wereld onderscheidend kan blijven ten opzichte van de concurrentie. Hoe uw bedrijf aantrekkelijker wordt voor de nieuwe generatie medewerkers. En hoe u kunt inspelen op de veranderende behoeften van uw klanten.

Contact opnemen met Markward van der Mieden

Bent u overtuigd en wilt u Markward van der Mieden inhuren als spreker voor uw congres, seminar of andersoortig evenement? Een lezing van deze deskundige trendwatcher staat garant voor praktische inzichten die als organisatie nodig zijn om toekomstbestendig te groeien. Meer weten? Neem contact op om deze nieuwe generatie trendwatcher te boeken of vraag ons enthousiaste team naar een vrijblijvende offerte op maat.

 “Met de inzichten en ideeën van Markward is de kans groot dat je niet alleen je bedrijf, maar de complete markt opschudt.”

 “Eindelijk een trendwatcher die ook laat zien hoe we als organisatie trends en innovaties kunnen vertalen naar onderscheidende producten voor onze klanten.”

Als merkenbouwer en trendwatcher is Markward veelgevraagd spreker over onderwerpen als trendwatching, innovatie en marketing.

 Lezingen

 • Creëer het bedrijf van de toekomst
 • Creëer de overheid van de toekomst
 • Creëer de zorg van de toekomst
 • Creëer het onderwijs van de toekomst
 • Creëer de agrarische sector van de toekomst
 • Creëer de financiële sector van de toekomst
 • Creëer de retail van de toekomst
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Markward van der Mieden

Schrijf een review

Video met Markward van der Mieden

Artikelen over Markward van der Mieden

Meer informatie & boekingen

Markward van der Mieden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Markward van der Mieden
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers