20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michelle Willemsen

Michelle Willemsen als spreker boeken

Michelle Marlène Willemsen heeft zich met haar passie voor het delen van inspirerende verhalen en een ongeëvenaarde nieuwsgierigheid naar mensen ontpopt als een vooraanstaande figuur in de media- en entertainmentindustrie. Op 29-jarige leeftijd heeft ze al een indrukwekkend traject afgelegd, van een gedreven studente aan de HKU met een specialisatie in Regie en Documentaire tot een gerespecteerde presentatrice en interviewer.

Michelle Willemsen

Presentatrice & interviewer

Als interviewer op congressen onderscheidt Michelle Willemsen zich door haar scherpe inzicht en empathische benadering. Haar achtergrond in de documentaire- en filmwereld heeft haar een unieke vaardigheid gegeven om diepgaande vragen te stellen die de essentie raken. Michelle’s vermogen om oprecht te luisteren en een comfortabele sfeer te creëren, stelt haar gasten in staat om open en authentiek te zijn. Dit leidt tot gesprekken die niet alleen informatief en verhelderend zijn, maar ook die menselijke connectie tot stand brengen die vaak ontbreekt in traditionele interviewsettings. Haar expertise strekt zich uit over een breed scala aan onderwerpen, van jongeren en ondernemerschap tot lifestyle, gezondheid en muziek, waardoor ze een veelzijdige interviewer is die elk congres kan verrijken met boeiende en betekenisvolle dialogen. Michelle’s aanwezigheid als interviewer op uw congres garandeert een evenement dat niet alleen de geest verrijkt maar ook het hart raakt, en laat een blijvende indruk achter bij zowel sprekers als publiek.

Michelle Willemsen als dagvoorzitter boeken

Het boeken van Michelle Willemsen als dagvoorzitter biedt een evenement niet alleen een deskundige leiding maar ook een energieke en inspirerende sfeer. Michelle’s vermogen om te schakelen tussen serieuze gesprekken en luchtige momenten, zonder het overkoepelende doel van het evenement uit het oog te verliezen, maakt haar de ideale dagvoorzitter voor elk evenement. Haar expertise en persoonlijke interesse in onderwerpen als jongeren, ondernemen, lifestyle, gezondheid en muziek resoneren in haar aanpak, waardoor elk evenement een unieke ervaring wordt.

Wat opdrachtgevers zeggen over Michelle Willemsen

Opdrachtgevers zijn unaniem lovend over de samenwerking met Michelle Willemsen. Ze waarderen haar professionaliteit, veelzijdigheid en het vermogen om zich snel aan te passen aan de dynamiek van elk evenement. Haar persoonlijke benadering en de manier waarop ze elk onderwerp benadert, maken haar niet alleen een favoriet onder de kijkers maar ook onder organisatoren. Michelle’s toewijding aan het delen van inspirerende verhalen heeft haar tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter gemaakt op nationaal niveau.

Biografie

Michelle Marlène Willemsen’s reis begon in Hilversum, waar haar passie voor media en storytelling al vroeg vorm kreeg. Na haar studie aan de HKU, waar ze zich specialiseerde in Regie en Documentaire, nam Michelle’s carrière een vlucht achter de camera. Haar vermogen om verhalen te vertellen en een connectie te maken met haar onderwerpen bracht haar naar de voorgrond als een van de gezichten van het Youtube-kanaal van de Telegraaf. Hier bewees ze haar talent voor het interviewen en presenteren, met een focus op onderwerpen die jongeren, ondernemen, lifestyle, gezondheid en muziek omvatten. Haar droge humor en oprechte interesse in haar gasten hebben Michelle gemaakt tot de geliefde presentatrice en interviewer die ze vandaag is.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Presentatrice
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Michelle Willemsen

Schrijf een review

Video met Michelle Willemsen

Meer informatie & boekingen

Michelle Willemsen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Michelle Willemsen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers