20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Duncan Stutterheim
Exclusief bij
Quality Bookings

Duncan Stutterheim als spreker boeken

Zoekt u een spreker die zowel inspirerend als vernieuwend is? Dan is Duncan Stutterheim de perfecte keuze voor uw evenement. Duncan, bekend als de medeoprichter van ID&T, het bedrijf achter legendarische evenementen zoals Sensation, Mysteryland en Thunderdome, heeft een indrukwekkende staat van dienst in de entertainmentindustrie. Met zijn unieke visie op ondernemerschap, creativiteit en het belang van teamwerk, biedt hij een fascinerend perspectief dat uw publiek zal boeien en inspireren. Als spreker deelt Duncan zijn ervaringen en inzichten op het gebied van innovatie, het overwinnen van uitdagingen en het bouwen van een wereldwijd erkend merk.

Duncan Stutterheim

Oprichter ID&T

Over ondernemerschap en innovatie in de entertainmentindustrie

De wereld van entertainment is voortdurend in beweging, en Duncan Stutterheim staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering in deze dynamische industrie. Hij spreekt over hoe creativiteit en innovatie de drijfveren zijn voor succes in elk bedrijf, groot of klein. Duncan illustreert hoe belangrijk het is om risico’s te durven nemen en buiten de gebaande paden te denken. Zijn lezingen bieden waardevolle inzichten over thema’s zoals disruptieve innovatie, de kracht van community building en het belang van een sterke bedrijfscultuur. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor de entertainmentsector, maar bieden ook waardevolle lessen voor ondernemers en professionals in alle branches.

Duncan Stutterheim inhuren voor een lezing

Het inhuren van Duncan Stutterheim voor uw evenement is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings zorgen we ervoor dat dit proces soepel en zonder zorgen verloopt. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ons ervaren team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele traject, van de eerste aanvraag tot de succesvolle afronding van het evenement. We begrijpen dat elke gelegenheid uniek is en werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de lezing van Duncan perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

Biografie van Duncan Stutterheim

Duncan Stutterheim, geboren op 6 april 1971 in Amsterdam, is een vooraanstaand figuur in de Nederlandse en internationale entertainmentindustrie. Zijn ondernemerschap begon in de vroege jaren ’90, toen hij samen met zijn vrienden Irfan van Ewijk en Theo Lelie ID&T oprichtte. Dit bedrijf zou uitgroeien tot een van de meest invloedrijke organisaties in de wereld van elektronische muziekevenementen.

Stutterheim’s reis begon met kleinschalige feesten, maar al snel werden deze evenementen groter en invloedrijker. In 1992 organiseerden ze hun eerste grote evenement, The Final Exam, in de Jaarbeurs Utrecht, wat direct een groot succes was. Dit succes leidde tot de oprichting van iconische festivals zoals Thunderdome, dat een cruciale rol speelde in de popularisering van hardcore techno muziek.

Een van Duncan’s meest opmerkelijke prestaties is het creëren van Sensation, een dance-evenement dat bekend staat om zijn unieke witte dresscode en spectaculaire producties. Dit evenement, gelanceerd in 2000, groeide uit tot een internationaal fenomeen en werd gehouden in meer dan 30 landen.

Naast zijn succes in de evenementenindustrie, is Duncan ook bekend om zijn betrokkenheid bij diverse maatschappelijke en culturele projecten. Hij heeft een passie voor het stimuleren van creatief talent en het ondersteunen van initiatieven die bijdragen aan de culturele rijkdom van de samenleving.

Zijn visie en leiderschapskwaliteiten hebben hem diverse onderscheidingen en erkenningen opgeleverd. Duncan wordt geroemd om zijn vermogen om visionaire ideeën om te zetten in realiteit, terwijl hij de grenzen van de industrie blijft verleggen.

In recente jaren heeft Stutterheim zich gericht op het delen van zijn kennis en ervaring door middel van lezingen en mentorship. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie voor velen, waarbij hij zijn persoonlijke reis deelt en belangrijke lessen over ondernemerschap, innovatie, en het overwinnen van tegenslagen.

Duncan Stutterheim’s verhaal is niet alleen het verhaal van een succesvolle ondernemer, maar ook van een visionair die heeft bijgedragen aan de vormgeving van een gehele industrie. Zijn passie, doorzettingsvermogen en innovatieve geest maken hem tot een uitzonderlijke en inspirerende spreker voor elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Duncan Stutterheim

"Dat zijn de mensen van Quality Bookings. werk al jaren met ze samen en met veel plezier!"

― Peter
Schrijf een review

Video met Duncan Stutterheim

Meer informatie & boekingen

Duncan Stutterheim inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Robert
  • Snel contact met Duncan Stutterheim
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers