20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jan Joost van Gangelen - Sportverslaggever
Exclusief bij
Quality Bookings

Jan Joost van Gangelen Sportverslaggever

Jan Joost van Gangelen als spreker boeken

Wil je een dagvoorzitter die met verve jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Kies dan voor Jan Joost van Gangelen. Met zijn jarenlange ervaring in de sportjournalistiek en als presentator van topvoetbalprogramma’s kan Jan Joost jouw publiek captiveren en de dag soepel laten verlopen. Ontdek op deze pagina waarom Jan Joost de perfecte match is voor jouw evenement en hoe zijn expertise in sport en media jouw bijeenkomst onvergetelijk kan maken.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Jan Joost van Gangelen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Over voetbal en sportmedia

Voetbal is niet slechts een sport, het is een fenomeen dat mensen wereldwijd verenigt. Als dagvoorzitter brengt Jan Joost van Gangelen deze universele passie mee naar jouw evenement. Met onderwerpen als de laatste trends in de sportjournalistiek, de invloed van media op het spel, en de binnenwereld van professioneel voetbal, weet hij als ervaren sportverslaggever de fascinerende wereld van de sport tot leven te brengen.

Jan Joost van Gangelen inhuren als dagvoorzitter

Het inhuren van Jan Joost van Gangelen als dagvoorzitter is eenvoudig en ongecompliceerd. Wij bij Quality Bookings maken het proces transparant en staan garant voor persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Onze service zorgt ervoor dat je snel een offerte ontvangt en biedt de zekerheid van een boekingsgarantie. Wij nemen de organisatorische zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op het succes van jouw evenement.

Biografie van Jan Joost van Gangelen

Jan Joost van Gangelen is synoniem met sport in Nederland. Als zoon van een voetbal liefhebbende familie was zijn toekomst in de sportmedia al vroeg uitgetekend. Zijn reis begon bij de NOS, waar hij zich ontpopte van een talent achter de schermen tot een charismatische sportverslaggever voor de camera. Zijn natuurlijke flair en kennis van zaken brachten hem naar de voorgrond bij grote zenders zoals FOX Sports en Radio Veronica, waar hij zijn stem en visie deelde met een land vol voetbalfans.

+ lees meer

Met de microfoon als zijn scepter en het podium als zijn veld, heeft Jan Joost van Gangelen zich ontwikkeld tot een vooraanstaand dagvoorzitter. Zijn vermogen om diepgaande analyses te combineren met een vleugje humor maakt hem de ideale leider voor elk evenement. Hij weet hoe hij de aandacht van zijn publiek moet grijpen en vasthouden, en hij zet zijn expertise in om iedere bijeenkomst soepel en dynamisch te laten verlopen.

Een dag met Jan Joost aan het roer is een dag vol energie, inzicht en vermaak. Zijn ervaringen als sportjournalist en presentator voorzien hem van een arsenaal aan verhalen en feiten die hij naadloos weet te verweven met de thema’s van jouw evenement. Hij is niet alleen een deskundige in de sportwereld, maar ook een meester in het faciliteren van gesprekken en het aanscherpen van debatten.

Als dagvoorzitter zorgt Jan Joost ervoor dat de agenda van het evenement vloeiend verloopt, met een scherp oog voor timing en interactie. Zijn aanpak is altijd op maat gemaakt, afgestemd op de unieke behoeften en verwachtingen van jouw evenement. Of het nu gaat om een formeel congres, een dynamisch sportseminar of een informele netwerkbijeenkomst, Jan Joost garandeert een dag die net zo boeiend is als een wereldklasse wedstrijd.

Meer informatie & boekingen

Jan Joost van Gangelen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jan Joost van Gangelen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers