20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal als spreker boeken

Jan Jaap van der Wal, een vooraanstaande figuur in de Nederlandse cabaretwereld, biedt een unieke mix van humor, scherpe observaties en diepgaande commentaren op maatschappelijke kwesties. Als gastspreker brengt hij deze elementen samen in boeiende presentaties die zowel entertainen als aan het denken zetten. Jan Jaap staat bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk te maken voor een breed publiek, waardoor hij een geliefde spreker is op congressen en seminars. Zijn ervaring als televisiepresentator en stand-upcomedian stelt hem in staat om interactief met het publiek om te gaan, wat elke gelegenheid levendig en memorabel maakt.

Jan Jaap van der Wal

Bekende cabaretier

Als dagvoorzitter excelleert Jan Jaap van der Wal door zijn snelheid van denken en zijn vermogen om spontaan te reageren op ontwikkelingen tijdens evenementen. Hij weet met zijn ervaring in de entertainmentsector elk thema met de nodige humor te benaderen, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Zijn deskundigheid in het leiden van discussies over diverse maatschappelijke en culturele thema’s maakt hem de ideale keuze voor evenementen die zowel inhoudelijk diepgang vereisen als een lichte toon wensen te behouden.

Wat opdrachtgevers zeggen over Jan Jaap van der Wal

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events prijzen Jan Jaap van der Wal voor zijn professionaliteit en vermogen om elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Zijn aanpak wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen ernst en speelsheid, waardoor hij in staat is om diverse publieken te engageren. Zijn bijdragen worden vaak gezien als verrijkend en inspirerend, wat hem een veelgevraagde spreker maakt voor zowel nationale als internationale evenementen.

Over cabaret en maatschappijkritiek

Cabaret is een uitstekend medium om maatschappelijke kwesties op een toegankelijke en onderhoudende manier te bespreken. Jan Jaap van der Wal maakt hier optimaal gebruik van door zijn scherpe intellect en humor in te zetten om complexe thema’s begrijpelijk te maken. Hij behandelt een breed spectrum aan onderwerpen, van politiek tot persoonlijke vrijheid, en biedt zijn publiek daarmee diepgaande inzichten. Kiezen voor Jan Jaap als spreker betekent kiezen voor een ervaren professional die garant staat voor een memorabele en impactvolle ervaring.

Jan Jaap van der Wal inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Jan Jaap van der Wal is eenvoudig en klantvriendelijk. Met een paar simpele stappen kan een evenement georganiseerd worden waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Quality Bookings, het bureau dat Jan Jaap vertegenwoordigt, biedt ondersteuning vanaf het eerste contact tot na de uitvoering van het evenement. Hun diensten omvatten all-inclusive tarieven, een snelle offerte binnen 24 uur, en een tevredenheidsgarantie. Dit alles wordt ondersteund door een team van ervaren professionals die klaarstaan om elke vraag te beantwoorden en elke uitdaging aan te gaan.

Biografie van Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal werd geboren op 1 november 1979 in Leeuwarden. Hij ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor theater en comedy, wat uiteindelijk leidde tot een carrière als stand-upcomedian en cabaretier. Jan Jaap is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde.

Zijn doorbraak kwam toen hij zich aansloot bij het team van ‘Dit was het nieuws’, een populair televisieprogramma waarin nieuws op een humoristische manier wordt gerecenseerd. Jan Jaap’s scherpe en geestige commentaar maakte hem snel tot een van de meest herkenbare gezichten in de Nederlandse comedy.

Naast zijn werk op televisie is Jan Jaap ook zeer actief in het theater. Hij heeft meerdere succesvolle solo-voorstellingen op zijn naam staan, die stuk voor stuk lovende recensies ontvingen. Zijn voorstellingen kenmerken zich door een combinatie van humor, persoonlijke verhalen en maatschappijkritiek, waarmee hij zijn publiek aan het denken zet terwijl hij ze entertaint.

Jan Jaap is ook een gerespecteerde auteur, die verschillende boeken heeft geschreven over zijn ervaringen en inzichten als cabaretier. Deze boeken bieden een dieper inzicht in zijn denkproces en benadering van comedy, waarmee hij lezers inspireert en entertaint.

Samenvattend is Jan Jaap van der Wal een veelzijdige en getalenteerde spreker, wiens bijdragen aan zowel het podium als het scherm hem hebben gemaakt tot een vooraanstaand figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Jan Jaap van der Wal

"Het eerste deel van zijn optreden was briljant, met name zijn reflectie op de demissionair mp Mark Rutte. Laat deel was meer anekdotisch vanuit zijn leven in België en minder op wat er die avond zelf speelde. Onderhoudend, leuk maar minder dan het eerste deel van zijn optreden."

― Mieke Berkers
Schrijf een review

Video met Jan Jaap van der Wal

Meer informatie & boekingen

Jan Jaap van der Wal inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Jaap van der Wal
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers