Info & boekingen

Sportsprekers en sprekers over sport

Stel, u organiseert een evenement waarin thema’s als samenwerking, doorzettingsvermogen, talentontwikkeling en incasseringsvermogen centraal staan. Dan tilt een ervaren spreker uit de sportwereld uw bijeenkomst naar het gewenste niveau. U vindt de beste sportsprekers bij Quality Bookings en wij adviseren u graag over inhuren op maat.

+ Meer weergeven

Stel, u organiseert een evenement waarin thema’s als samenwerking, doorzettingsvermogen, talentontwikkeling en incasseringsvermogen centraal staan. Dan tilt een ervaren spreker uit de sportwereld uw bijeenkomst naar het gewenste niveau. U vindt de beste sportsprekers bij Quality Bookings en wij adviseren u graag over inhuren op maat.

Wat voegen sportsprekers toe aan uw evenement?

Sportsprekers zijn er in zeer diverse hoedanigheden. Veel topsporters hebben zich na hun actieve loopbaan ontwikkeld tot gepassioneerde spreker, presentator of dagvoorzitter. Ook sporters die nog actief zijn, kunt u inhuren om hun ervaringen te delen met uw gasten. Daarnaast kunt u bij Quality Bookings sprekers inhuren die indirect met de sportwereld verbonden zijn. Denk aan sportjournalisten, scheidsrechters en clubbestuurders. Zij hebben een aantal eigenschappen gemeen: zij zijn vertrouwd met de wereld van presteren en belichamen een domein dat veel mensen inspireert.

Topsporters zijn een rolmodel waar het gaat om grenzen verleggen, omgaan met tegenslagen, coaching en carrièreplanning. Veel sporters zijn bovendien actief als ondernemers en brengen ook vanuit die discipline inspirerende verhalen mee. De veelzijdige inzetbaarheid van sportsprekers Een ervaren sportspreker kunt u letterlijk als spreker inzetten, voor een inspirerende lezing of voordracht, maar vaak ook als charismatische presentator of dagvoorzitter. Ook sportjournalisten is de rol van presentator, dagvoorzitter of discussieleider op het lijf geschreven.

Vanuit hun specifieke, vaak persoonlijke ervaringen dragen zij bij aan de kwaliteit van uw congres of seminar. Organiseert u een relatie-evenement, personeelsfeest of sales event met een sportief tintje, dan zijn sportsprekers de gangmakers bij uitstek. Uw gasten zullen verrast zijn als een bekende oud-scheidsrechter ten tonele verschijnt om spelmomenten te begeleiden, of als u een oud-topsporter inzet voor een gepassioneerde motivational speech.

Sportsprekers inhuren, hoe doe je dat?

Wat de opzet van uw evenement of bedrijfsfeest ook is, bij Quality Bookings vindt u een gevarieerd gezelschap ervaren en gepassioneerde sportsprekers die graag op de bühne staan. Als u besluit een spreker, presentator of dagvoorzitter uit de sportwereld te boeken, kunt u erop rekenen dat wij u volledig ontzorgen. Wij staan u met plezier terzijde: van een eerste advies tot en met het boeken.

Ons eerste doel is: door middel van een goed advies bijdragen aan een perfecte match. Dat wil zeggen dat de sportspreker die u bij ons besluit te boeken aansluit op de cultuur van uw onderneming, de belevingswereld van uw doelgroep en de aard van het te organiseren evenement. Alles moet kloppen en daarvoor kunt u vertrouwen op onze ervaring en expertise.

Wat kost een sportspreker boeken?

Heeft u uw keuze gemaakt, dan krijgt u van ons een heldere offerte op maat. Binnen 24 uur! Met wat voor kosten u ongeveer rekening moet houden bij het inhuren van sportsprekers? Dat hangt af van factoren als bekendheid, populariteit, de duur van het optreden en de vereiste voorbereidings- en reistijd. Maar met een budget van € 1000,- kunt u bij Quality Bookings al een spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren. Maak uw eigen voorselectie en bespreek de vele mogelijkheden met ons Quality Bookings team voor een betrouwbaar advies en efficiënte boekingsformaliteiten.

Alle sport sprekers