20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eddy Zoëy

Eddy Zoëy als spreker boeken

Welkom bij Quality Bookings, dé plek waar je inspirerende en talentvolle sprekers in Nederland kunt ontdekken en boeken voor jouw evenement. Ben je op zoek naar een veelzijdige spreker met een indrukwekkende staat van dienst? Dan ben je bij Eddy Zoëy aan het juiste adres. Op deze pagina laten we je kennismaken met Eddy Zoëy en waarom hij de perfecte keuze is voor jouw evenement. Lees verder om meer te weten te komen over deze unieke spreker en wat hij te bieden heeft.

Eddy Zoëy

Presentator & dagvoorzitter

Over creativiteit en entertainment

Creativiteit en entertainment zijn twee aspecten waar Eddy Zoëy als geen ander over kan vertellen. Hij is niet alleen een ervaren tv-presentator en muzikant, maar ook een begaafd kunstenaar en grafisch vormgever. Eddy brengt zijn passie voor kunst en entertainment samen in lezingen die je meenemen in de wereld van creatieve processen, innovatie en de kunst van het entertainen. Kies je voor Eddy als spreker, dan kies je voor een lezing vol inspiratie, praktische tips en fascinerende verhalen.

Eddy Zoëy inhuren voor een lezing

Het boeken van Eddy Zoëy voor jouw evenement is een fluitje van een cent. Met onze eenvoudige stappen begeleiden we je door het gehele proces, van aanvraag tot de daadwerkelijke lezing. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat Eddy perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw event. Met onze boekingsgarantie ben je bovendien verzekerd van een succesvolle bijeenkomst.

Biografie van Eddy Zoëy

Eddy Zoëy, geboren als Frederik Eddy Morsink in Almelo, is niet in één hokje te plaatsen. Zijn carrière is even divers als zijn persoonlijkheid: van grafisch ontwerper tot pop-art kunstenaar, van radio-DJ tot stemacteur, en van televisiepresentator tot muzikant. Eddy begon zijn loopbaan in de muziek met een publishersdeal bij Polygram, waar hij hits schreef voor bekende artiesten.

Na zijn studie als Grafisch Ontwerper begon Eddy te werken voor tijdschriften en nam hij freelance ontwerpopdrachten aan. Zijn artistieke talent bleef niet onopgemerkt; zijn levendige en kleurrijke schilderijen zijn in binnen- en buitenland tentoongesteld.

Zijn televisiecarrière nam een vlucht toen hij bij BNN aan de slag ging en programma’s als ‘Nu we er toch zijn’ en ‘Expeditie Robinson’ op zijn naam zette. Zijn vermogen om inhoud en entertainment te combineren maakte hem ook achter de microfoon een succes, zowel op de radio als in de rol van stemmenregisseur voor films als ‘The Simpsons Movie’.

Eddy’s theaterwerk laat zien dat hij een geboren verhalenverteller is, met voorstellingen die hij zelf heeft geschreven en geregisseerd. Zijn boek ‘Eeuwige Roem’ en zijn acteerwerk in films en series benadrukken zijn veelzijdige talent.

Vandaag de dag is Eddy Zoëy een geliefde spreker en presentator, gekend om zijn energieke en sympathieke aanpak. Zijn expertise in het leiden van evenementen, zijn ervaring als interviewer bij Society Leith, en zijn talent om de juiste toon te vinden, maken hem de ideale keuze voor elk evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Eddy Zoëy

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Eddy Zoëy inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Eddy Zoëy
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers