Eddy Zoëy is energiek, humoristisch, een sterke communicator, maakt op sympathieke wijze contact, weet op de juiste manier vaart te houden, barst van de creativiteit, heeft veel ervaring, is prettig om mee samen te werken, behoudt altijd ’t overzicht, bereid zich goed voor en is van alle onderwerpen en markten thuis. Bedrijven die Eddy boeken als presentator, dagvoorzitter of spreker, ontmoeten dezelfde sympathieke en ontwapenende persoonlijkheid die zij kennen van TV.

Eddy is een veelgevraagd presentator en dagvoorzitter bij evenementen, workshops, congressen, produktreleases, prijsuitreikingen, gala’s en andere bijeenkomsten.

Hij kent bijzonder veel presentatie-eigenschappen die een avond kunnen omtoveren in iets onvergetelijks. Met zijn energie, inlevingsvermogen, creativiteit, improvisatievermogen en humor weet Eddy als geen ander een bijzonder sterke bijdrage te leveren aan de sfeer van een event. Bijeenkomsten die op papier gortdroog lijken, weet Eddy om te zetten in iets wat je niet had willen missen.

Eddy denkt graag met U mee: “de positieve sfeer van een avond bepalen kan ik goed. Maar dat mag nooit ten koste gaan van de informatie die overgebracht dient te worden: dat betekent goede voorbereiding en weten wat er van me verwacht wordt.”

Eddy Zoëy is bekend als presentator van o.a. “Nu We Er Toch Zijn”, “Expeditie Robinson”, “Take Me Out” en “The Price Is Right”

Hij begon als presentator bij BNN in 1998, en ontwikkelde zich daar niet enkel als presentator, maar ook als programmamaker. Als maker van “Nu We Er Toch Zijn”, De Weddingcrasher”, “Couchsurfing” en “Op Nu” weet Eddy zich ook inhoudelijk te onderscheiden: hij begrijpt het concept van een spanningsboog als geen ander en weer hoe een avond inhoudelijk in elkaar hoort te steken.

Momenteel is Eddy verbonden aan National Geographic en maakt hij natuurprogramma’s voor RTV-Utrecht. Hij is talkshowhost bij society Leith, waar hij als gasten o.a. Gerdie Verbeet, Eric Corton, Kluun, Susan Smit, Yuri van Gelder en vele anderen interviewde.

Eddy slaagde voor het VWO en is afgestudeerd aan de Kunstacademie (CHK) als grafisch ontwerper, en scoorde als componist/auteur meerdere hits voor nationale & internationale artiesten. Eddy is, zoals men dat wel eens noemt, een heuse ‘alleskunner’:

  • Regisseur/producer (van TV/Online-formats)
  • Stemacteur & stemmenregisseur (National Geographic, Angry Birds, Ice Age, Robots, Verschrikkelijke Ikke, Simpsons The Movie etc.)
  • Kunstenaar (exposities in o.a. A’dam, Wenen, Shanghai & HongKong)
  • Schrijver; boek (Eeuwige Roem), columns (o.a Terschelling Magazine)
  • Acteur (Misfit, Spangas)
  • Componist/auteur (“Coming Home” #1-hit, voor Romeo, “One day when I grow up” #1-hit, voor Chipz)
  • Zanger/gitarist (“Bijna”)
  • Radio-DJ voor 3FM (“ZoëyZo”, 2005 t/m 2008)
  • theatermaker (Hoe Gastvrij Is, De Geschiedenis vd NL’s-talige popmuziek, HitsFromHeaven)

Daarnaast is Eddy Zoëy te boeken als presentator en dagvoorzitter.
Door Eddy’s jarenlange ervaring als presentator weet hij de juiste toon te zetten, sterke vragen te stellen en houdt hij als perfecte gastheer, de regie op sympathieke en humoristische wijze, strak in handen.

Rol:
Presentator
Interviewer
Dagvoorzitter
Discussieleider
Spreker

Eddy Zoey spreekt graag over:

Eddy Zoey boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Eddy Zoey. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21