Eddy Zoëy mag je gerust veelzijdig noemen. Hij is niet alleen TV- en radiomaker, presentator, tekstschrijver, componist en zanger maar ook nog producent, regisseur, docent enzovoort. Eddy is te boeken als presentator.

Liedjes
Eddy Zoëy, geboren als Eddy Morsink in Almelo, groeit op in Wierden. Hij bezoekt de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen, waar hij de richting Grafische Vormgeving volgt. Vervolgens is Eddy werkzaam als freelance ontwerper bij de tijdschriften Oor, AutoVisie en Hitkrant. Daarnaast schrijft hij liedjes voor verschillende artiesten. In 1996 brengt hij de CD Chasing whatever it is uit.

Nu we er toch zijn
De televisie-carrière van Eddy Zoëy begint bij RTV Oost. Daarna presenteert hij voor BNN onder meer BNN at work en De Liegende Hollander. Bij de zenders SBS 6 en V 8 maakt hij Zoëy zappt en Zoëy ziet sterretjes. Na zijn terugkeer bij BNN presenteert hij het televisieprogramma Nu we er toch zijn. Op 3FM presenteert hij het weekendprogramma Zoeyzo. Voor de Nederlandse nasynchronisatie van de bioscoopfilm Simpsons, the movie doet hij de stemmenregie, nadat hij eerder zelf stemmen heeft verzorgd in Ice Age 2 en Robots. Bij RTL 5 presenteert Eddy Zoëy de datingshow Take Me Out  en The Phone. Vervolgens treedt hij bij SBS 6 op als gastheer in de spelshow The Price Is Right.

Eddy Zoëy is te boeken als presentator.

© Quality Bookings – Almere

Eddy Zoey spreekt graag over:

Eddy Zoey boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Eddy Zoey. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21