Met zijn energieke, sympathieke en creatieve manier van leidinggeven is Eddy Zoëy een dagvoorzitter om van te houden. Hij maakt op sympathieke wijze contact, weet op de juiste manier de vaart te behouden en is ook nog eens van alle markten thuis. Het maakt dat veel bedrijven Eddy Zoëy graag inhuren als spreker, dagvoorzitter of discussieleider voor hun evenement.

Biografie van Eddy Zoëy

De meesten kennen Eddy Zoëy als tv-maker en -presentator, maar zelf ziet hij dat anders. Eddy Zoëy is namelijk ook muzikant, radiomaker, kunstschilder en grafisch vormgever. In 1996 neemt hij een album op, een jaar later gaat hij als tv-presentator aan de slag bij RTV Oost. Weer een jaar daarna debuteert hij op de nationale tv bij omroep BNN.

Hij presenteert tal van populaire programma’s (Nu we er toch zijn, Expeditie Robinson, Take Me Out) en ontwikkelt zich ondertussen verder als muzikant en spreker. Momenteel is Eddy Zoëy de vaste stem van National Geographic en is hij in theaters te zien met zijn Eddy Zoëy Band. Daarnaast blijft de geboren Almeloër zeer actief als presentator en is hij dus te boeken als dagvoorzitter en discussieleider voor evenementen als een congres of een seminar.

Eddy Zoëy inhuren voor een congres of seminar

Eddy Zoëy is een veelgevraagd spreker en presentator bij evenementen, workshops, congressen, releases, prijsuitreikingen, gala’s en andere bijeenkomsten. Dat dankt hij mede aan zijn met humor doorspekte wijze van presenteren. Hiermee weet hij de sfeer op een evenement als geen ander positief te beïnvloeden.

Bijeenkomsten die op papier gortdroog lijken, weet hij te transformeren tot iets dat niemand wil missen. “De positieve sfeer van een avond bepalen kan ik goed. Maar dat mag nooit ten koste gaan van de informatie die overgebracht dient te worden: dat betekent goede voorbereiding en weten wat er van me verwacht wordt”, zegt hij daar zelf over.

Eddy Zoëy boeken als presentator of spreker voor een evenement

Met het inhuren van Eddy Zoëy als spreker krijgt u de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Deze onvervalste alleskunner laat dat op regelmatige basis blijken als talkshowhost bij Society Leith. Daar interviewt hij gasten als Gerdie Verbeet, Eric Corton, Kluun, Susan Smit,  Yuri van Gelder en vele anderen. Aan ervaring als discussieleider en spreker dus geen gebrek.

Eddy Zoëy vindt moeiteloos de juiste toon die nodig is om uw evenement in goede banen te leiden. Hij stelt krachtige vragen en houdt als de perfecte gastheer op sympathieke wijze de regie in handen. Indien noodzakelijk laat hij de teugels vieren en vindt hij de ruimte voor een humoristische kwinkslag tussendoor.

Contact opnemen met Eddy Zoëy

Wilt u de kwaliteiten van Eddy Zoëy als spreker, dagvoorzitter en/of discussieleider ook voor uw bedrijf of organisatie laten werken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het boeken of inhuren van deze creatieve duizendpoot.

Eddy Zoey spreekt graag over:

Eddy Zoey boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Eddy Zoey. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21