20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jos Burgers

Jos Burgers als spreker boeken

Jos Burgers is een van de meest gevraagde en inspirerende sprekers in Nederland op het gebied van klantgerichtheid, marketing, en het creëren van enthousiaste klanten. Met zijn jarenlange ervaring en als auteur van bestsellers zoals “Eén fan per dag”, “Geef nooit korting!” en “Hondenbrokken”, biedt hij praktische inzichten die elk bedrijf kan toepassen om hun klantenservice en -ervaring te verbeteren. Zijn benadering is direct, humoristisch en altijd gericht op actie. Een lezing of workshop van Jos Burgers is een garantie voor vernieuwende inzichten, praktische tips en een flinke dosis motivatie om direct aan de slag te gaan met het verbeteren van je klantrelaties.

Jos Burgers

Topspreker over klantgerichtheid

Als gastspreker spreekt Jos Burgers over diverse thema’s binnen het spectrum van klantgerichtheid, marketing en het bouwen van sterke klantrelaties. Zijn unieke eigenschap is de manier waarop hij met voorbeelden uit de praktijk en een flinke dosis humor zijn publiek weet te boeien en tegelijkertijd waardevolle lessen meegeeft. Jos heeft de gave om complexe concepten te vertalen naar begrijpelijke en uitvoerbare stappen. Zijn sessies zijn niet alleen informatief maar ook interactief, waarbij hij altijd zoekt naar verbinding met zijn publiek.

Jos Burgers: de inspirerende spreker voor jouw evenement

Jos Burgers is een van de meest gevraagde sprekers in Nederland, bekend om zijn inspirerende en humoristische presentaties over klantgerichtheid en ondernemerschap. Met jarenlange ervaring als marketingprofessional en auteur van diverse bestsellers, weet Jos zijn publiek te boeien en praktische inzichten te bieden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Als je op zoek bent naar een spreker die je team kan motiveren en concrete strategieën kan bieden om klantgerichtheid te verbeteren, dan is Jos Burgers de perfecte keuze. Zijn presentaties zijn niet alleen leerzaam, maar ook bijzonder vermakelijk, waardoor hij een blijvende indruk achterlaat op elk evenement.

Jos Burgers als gastspreker boeken

Jos Burgers spreekt tijdens congressen en seminars over uiteenlopende onderwerpen die voornamelijk gericht zijn op klantgerichtheid, marketing en ondernemerschap. Wat Jos uniek maakt, is zijn vermogen om complexe concepten op een eenvoudige en humoristische manier uit te leggen. Hij gebruikt herkenbare voorbeelden uit de praktijk waardoor zijn boodschap blijft hangen bij het publiek. Jos benadrukt het belang van de klant in elke organisatie en inspireert zijn toehoorders om klantgericht te denken en handelen. Zijn presentaties zitten vol praktische tips en adviezen die direct toepasbaar zijn, wat ervoor zorgt dat het publiek niet alleen geïnspireerd, maar ook goed geïnformeerd naar huis gaat.

Over klantgerichtheid

Klantgerichtheid is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het gaat niet alleen om het voldoen aan de verwachtingen van klanten, maar juist om het overtreffen ervan. Jos Burgers deelt zijn visie over hoe bedrijven een cultuur van klantgerichtheid kunnen creëren en onderhouden. Hij behandelt onderwerpen zoals het belang van luisteren naar je klanten, het creëren van unieke klantbelevingen en het inzetten van klantfeedback voor continue verbetering. Jos biedt concrete handvatten om van klanten echte fans te maken, wat leidt tot meer loyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame.

Jos Burgers inhuren voor een lezing

Het boeken van Jos Burgers voor een lezing is een eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings en geef aan wat de wensen zijn voor het evenement. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en om samen de perfecte lezing of workshop samen te stellen die aansluit bij de behoeften. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen we ervoor dat het boeken van Jos Burgers een zorgeloze ervaring is.

Biografie van Jos Burgers

Jos Burgers heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als spreker, auteur en adviseur op het gebied van marketing en klantgerichtheid. Met een achtergrond in economie en een natuurlijke affiniteit voor het onderwerp, heeft Jos zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande experts in Nederland. Door de jaren heen heeft hij voor een breed scala aan organisaties gewerkt, van kleine bedrijven tot grote corporaties, altijd met het doel om de relatie tussen bedrijven en hun klanten te verbeteren.

Zijn boeken, waaronder “Eén fan per dag”, “Geef nooit korting!” en “Hondenbrokken”, zijn in Nederland en daarbuiten erkend als essentiële lectuur voor iedereen die zich bezighoudt met klantenservice, marketing en sales. Deze publicaties bieden niet alleen inzicht in de filosofie van Jos over klantgerichtheid, maar staan ook vol met praktijkvoorbeelden en tips die direct toepasbaar zijn.

Jos is niet alleen bekend vanwege zijn schriftelijke werk; hij is ook een veelgevraagd spreker op conferenties, seminars en bedrijfsevenementen. Zijn lezingen zijn energiek, informatief en direct toepasbaar, waardoor ze bijzonder waardevol zijn voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun klantrelaties te verbeteren. Zijn aanpak is altijd persoonlijk, met aandacht voor het publiek en een diepe kennis van het onderwerp.

Door de jaren heen heeft Jos een trouwe volgerschare opgebouwd, mensen die zijn adviezen hebben toegepast en daarmee hun bedrijven succesvoller hebben gemaakt. Zijn bijdrage aan het vakgebied is onmiskenbaar en zijn werk blijft een bron van inspiratie voor velen die zich bezighouden met het verbeteren van klantrelaties. Jos Burgers is niet alleen een expert in zijn vakgebied; hij is ook een inspirator die laat zien hoe klantgerichtheid in de praktijk gebracht kan worden, met positieve resultaten als gevolg.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jos Burgers

"De lezing van Jos paste perfect bij ons thema en de doelgroep, veel positieve reacties gehad. Heel knap hoe hij alles zo klein weet te maken dat het voor iedereen te begrijpen is en direct toepasbaar."

― Tjeerd Posthumus

"Wij hebben Jos ervaren als een warme persoonlijkheid die met zijn humor een fantastisch verhaal heeft neergezet. Jos is een waardevolle toevoeging geweest aan ons evenement!"

― Center Parcs Vastgoed

"Ik heb de presentatie als bijzonder ervaren. Vanmorgen heb ik mijn collega’s gesproken en zij vonden het ook bijzonder leerzaam. Wij kunnen met Jos zijn opmerkingen vooruit 🙂"

― Toni Schuitemaker
Schrijf een review

Video met Jos Burgers

Meer informatie & boekingen

Jos Burgers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jos Burgers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers