20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yori Kamphuis
Exclusief bij
Quality Bookings

Yori Kamphuis als spreker boeken

Yori Kamphuis is een spreker die het complexe onderwerp van Artificiële Intelligentie op een onderhoudende en toegankelijke manier kan overbrengen. Yori Kamphuis, bekend als futurist en AI-expert, biedt diepgaande inzichten en levendige discussies over de impact van AI op diverse gebieden zoals gezondheidszorg, onderwijs en ethiek. Door Yori Kamphuis te boeken, krijgt je evenement een spreker die niet alleen kennis deelt maar ook aanzet tot denken. In dit artikel verkennen we de veelzijdigheid van Yori Kamphuis als spreker en de relevante thema’s die hij behandelt.

 

Yori Kamphuis

Artificiële Intelligentie

De term ‘artificiële intelligentie’ klinkt wellicht futuristisch, maar het is al lang geen sciencefiction meer. Yori Kamphuis neemt je mee in de wereld van AI, waarin hij de potentiële invloed op onder andere gezondheidszorg, veiligheid en ethiek ontrafelt. Kies je voor een lezing over AI door Yori, dan kies je voor een boeiend verhaal dat je laat nadenken over vragen als: Wat betekent het voor een dokter als diagnoses door algoritmes worden gesteld? Hoe kan AI het onderwijs transformeren, en welke ethische dilemma’s brengt dat met zich mee? Yori behandelt deze en meer vragen, afgestemd op jouw specifieke wensen en de context van je evenement.

Yori Kamphuis inhuren voor een lezing

Het inhuren van Yori Kamphuis voor een lezing is een gestroomlijnd proces met Quality Bookings. Wij garanderen een heldere communicatie, een vlotte afhandeling en persoonlijke aandacht. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke boeking, staan we voor je klaar. Neem de stap en laat ons binnen 24 uur een scherpe offerte opstellen. Met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvol evenement.

Biografie van Yori Kamphuis

Yori Kamphuis, geboren in 1985, is het toonbeeld van veerkracht en intellectuele nieuwsgierigheid. Zijn leven nam een dramatische wending toen hij tijdens een studiereis in 2007 een ernstig auto-ongeluk in Kenia kreeg, resulterend in een slagaderlijke hersenbloeding. Te midden van deze tegenspoed, met een prognose die allesbehalve hoopgevend was, begon Yori aan een onwaarschijnlijke comeback.

Zijn revalidatieproces was een herdefiniëring van doorzettingsvermogen; hij leerde opnieuw lopen, praten, lezen en schrijven. Dit was slechts de voorbode van een indrukwekkende academische en professionele carrière. Yori voltooide een master in Geopolitiek & Veiligheid aan King’s College London, verdiepte zich in exponentiële technologieën aan Singularity University en behaalde een Associate’s titel in Theologie en Ethiek.

Zijn drang naar kennis en innovatie leidde hem naar het ondernemerschap. Als medeoprichter van de softwarebedrijven Coblue en Storro heeft Yori zich bewezen als een visionair in de techwereld. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt; hij werd uitgeroepen tot Futurist of the Year 2013 en is een prominente figuur in de Nerd101 en FutureMaker50 lijsten, wat zijn invloed en deskundigheid benadrukt.

Yori Kamphuis is een autoriteit op het gebied van AI, en met recht. Hij begint zijn lezingen vaak met een persoonlijke reflectie op intelligentie, geïnspireerd door zijn eigen ervaringen, en stelt de vraag: Wat is intelligentie echt? Vanuit deze filosofische invalshoek leidt hij het gesprek naar de technische en maatschappelijke facetten van kunstmatige intelligentie. Zijn ervaringen voeden zijn presentaties, die niet alleen informatief zijn, maar ook emotioneel resoneren met het publiek.

In de uiteenlopende domeinen van geopolitiek en digitale veiligheid, ethiek, theologie en AI, staat Yori Kamphuis bekend om zijn vermogen om abstracte en complexe onderwerpen om te zetten in concrete en begrijpelijke lezingen. Het boeken van Yori voor je evenement betekent dat je niet alleen kennis in huis haalt, maar ook inspiratie en de mogelijkheid tot een diepere reflectie op de impact van technologie op onze samenleving en de mensheid.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Yori Kamphuis

"Nooit problemen gehad met de communicatie, ook als het ging om last-minute wijzigingen. Was ook altijd bereid om nog extra dingen te regelen en aanwijzingen te geven wat beter kon. Zou het zeker aanbevelen!"

― Sander Meinderts
Schrijf een review

Video met Yori Kamphuis

Meer informatie & boekingen

Yori Kamphuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Yori Kamphuis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers