20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Richard de Mos
Exclusief bij
Quality Bookings

Richard de Mos als spreker boeken

Richard de Mos is niet zomaar een spreker; hij is een fenomeen. Zijn verhaal is uniek, zijn pad ongebruikelijk en zijn vastberadenheid ongeëvenaard. Dit maakt hem tot een van de meest intrigerende en inspirerende sprekers van Nederland. De strijd die Richard de Mos heeft gevoerd tegen de aantijgingen van het Openbaar Ministerie, die zijn functie als wethouder en loco-burgemeester van Den Haag in rook zag opgaan, onthult een man die weigert te buigen onder druk en die vastberaden is om zijn naam te zuiveren. Zijn boek, ‘Mijn Verhaal’, is niet alleen een testament van zijn strijd, maar ook een zeldzaam kijkje in de psyche van iemand die bereid is om de status quo te trotseren.

Richard de Mos

Oordeel zelf

Wanneer je Richard de Mos als gastspreker boekt, haal je niet alleen de grondlegger van de Ombudspolitiek, maar ook een persoon met een uniek verhaal in huis. Iemand met een diepgaande kennis van politiek en bestuur. Richard spreekt met passie over de uitdagingen van het politieke bedrijf, over integriteit, veerkracht en de kunst van het terugvechten tegen onrecht. Zijn ervaringen, gedeeld vanuit een eerlijke en persoonlijke invalshoek, bieden waardevolle inzichten en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in politiek, bestuur, en de kracht van persoonlijke veerkracht.

Richard de Mos als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Richard de Mos een energie en diepgang die maar weinig anderen kunnen evenaren. Met zijn achtergrond als (Ombuds)politicus en als iemand die zelf in het oog van de storm heeft gestaan, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om open, transparant en authentiek te zijn. Richard excelleert in het leiden van discussies over politieke integriteit, bestuurlijke uitdagingen en het overwinnen van tegenslagen. Zijn vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken, gecombineerd met zijn persoonlijke ervaringen, maakt hem de ideale dagvoorzitter voor evenementen die diepgang en betekenis zoeken.

Wat opdrachtgevers zeggen over Richard de Mos

Oud-vicepremier Hans Wiegel had waarderende woorden voor De Mos: “Ik heb De Mos leren kennen als iemand die onmiddellijk de inhoud snapt. Het is een toegankelijk man die bij het gewone volk de juiste snaar weet te raken”. Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events benadrukken vaak Richards unieke perspectief en zijn vermogen om complexe kwesties in begrijpelijke taal te bespreken. Zijn transparantie, gecombineerd met de wil om te vechten voor zijn overtuigingen, wordt gezien als een bron van inspiratie. Zijn boek en de daaropvolgende lezingen worden niet alleen gezien als een verdediging, maar ook als een oproep tot transparantie en integriteit binnen de politiek.

Over politiek en bestuur

In een tijd waarin politiek en bestuur meer dan ooit onder het vergrootglas liggen, biedt Richard de Mos een boeiende kijk op wat het betekent om in deze wereld stand te houden. Zijn expertise strekt zich uit van (lokale) bestuurlijke kwesties tot de complexiteit van politieke beschuldigingen en de weg naar eerherstel. Door te kiezen voor Richard als spreker, kies je voor iemand die leeft wat hij leert: veerkracht, integriteit en de moed om tegen de stroom in te gaan.

Richard de Mos inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Richard de Mos verloopt soepel en transparant, waarbij Quality Bookings je volledig ontzorgt. Met 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, binnen 24 uur een offerte, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie, staan we garant voor een inspirerende en moeiteloze ervaring. Het inhuren van Richard voor een lezing betekent kiezen voor een spreker die niet alleen inspireert, maar ook echt verschil maakt.

Biografie

Richard de Mos heeft een opmerkelijk pad bewandeld, van een gedreven leraar tot een vooraanstaande politicus. Eerst in de Tweede Kamer der Staten-Generaal, later als volksheld in Den Haag. Zijn politieke carrière, gekenmerkt door oprechtheid en directheid, heeft hem geliefd gemaakt bij velen, maar ook uitgedaagd. De beschuldigingen van corruptie en omkoping, en zijn daaropvolgende strijd om zijn naam te zuiveren, tonen een man die weigert zich neer te leggen bij onrecht. In zijn boek, ‘Mijn Verhaal‘, deelt Richard niet alleen zijn kant van het verhaal, maar ook zijn onwrikbare overtuiging in gerechtigheid en in zijn manier van politiek bedrijven. Het is een levensverhaal van vallen en opstaan, waarbij hij nooit de hoop en het gevecht voor wat juist is, uit het oog verliest.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Richard de Mos

Ik heb De Mos leren kennen als iemand die onmiddellijk de inhoud snapt. Het is een toegankelijk man die bij het gewone volk de juiste snaar weet te raken.

Schrijf een review

Video met Richard de Mos

Meer informatie & boekingen

Richard de Mos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Richard de Mos
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers