20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas als spreker boeken

Adjiedj Bakas, een vooraanstaande trendwatcher en futurist, staat bekend om zijn vermogen om maatschappelijke trends en ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar de toekomst. Met zijn inzichten helpt hij bedrijven, overheden en individuen om zich voor te bereiden op een veranderende wereld. Bakas, met zijn charismatische presentatiestijl en diepgaande kennis, is een veelgevraagde spreker voor congressen, seminars en andere evenementen. Zijn expertise op het gebied van toekomstvoorspellingen en trends maakt hem tot een ideale gastspreker voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en richting in een snel veranderende tijd.

Adjiedj Bakas

Trendwatcher & Futurist

Adjiedj Bakas spreekt tijdens congressen en seminars over een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologische innovaties, maatschappelijke trends, tot aan duurzaamheid en de toekomst van werk. Zijn unieke eigenschap is zijn vermogen om complexe informatie op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Bakas verweeft humor, historische parallellen en toekomstvisies tot een verhaal dat niet alleen informeert maar ook inspireert en motiveert. Door Adjiedj Bakas te boeken, haal je een spreker in huis die garant staat voor een lezing vol inzichten, vermaak en praktische adviezen.

Adjiedj Bakas als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Adjiedj Bakas een extra dimensie naar conferenties en evenementen. Zijn expertise stelt hem in staat om thema’s als innovatie, toekomstige trends en maatschappelijke ontwikkelingen met elkaar te verbinden. Bakas excelleert in het leiden van discussies, het stellen van prikkelende vragen en het betrekken van het publiek bij het gesprek. Zijn brede kennisbasis en energieke presentatiestijl zorgen ervoor dat hij als dagvoorzitter een onvergetelijke indruk achterlaat bij de deelnemers.

Over trendwatching en toekomstvoorspellingen

Trendwatching en toekomstvoorspellingen zijn essentieel voor bedrijven, overheden en individuen om zich aan te passen aan de snel veranderende wereld. Adjiedj Bakas biedt met zijn lezingen een diepgaande blik op de trends die de toekomst vorm zullen geven. Van de impact van technologische innovaties op ons dagelijks leven tot de veranderende dynamieken in de wereldeconomie, Bakas dekt een breed spectrum aan onderwerpen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook activerend, waardoor deelnemers worden aangemoedigd om proactief na te denken over de toekomst van hun organisatie of leven.

Adjiedj Bakas inhuren voor een lezing

Het inhuren van Adjiedj Bakas voor een lezing is een eenvoudig proces dat begint bij Quality Bookings. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het selecteren van het juiste thema voor uw evenement tot het zorgen voor een vlekkeloze uitvoering op de dag zelf. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerteproces en uitgebreide support, garanderen we een zorgeloze ervaring. Laat ons de drempels wegnemen en zorg ervoor dat uw evenement met Adjiedj Bakas een onvergetelijk succes wordt.

Biografie van Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas, geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland, is een van de meest invloedrijke trendwatchers en futuristen van deze tijd. Met een achtergrond in economie en journalistiek begon zijn carrière als trendwatcher toen hij de dynamiek tussen maatschappelijke veranderingen en economische ontwikkelingen begon te onderzoeken. Bakas heeft een indrukwekkende reeks boeken op zijn naam staan, waarin hij zijn visie op de toekomst deelt. Zijn publicaties zijn vertaald in meerdere talen en wereldwijd verspreid, wat zijn status als een internationaal gerespecteerde denker bevestigt.

Zijn reis begon in de late jaren ’90 toen hij zijn eerste boek publiceerde, dat meteen de aandacht trok van zowel het publiek als de media. Sindsdien heeft Bakas een constante stroom van werken geproduceerd, elk onderzoekend hoe de toekomst eruit zou kunnen zien op verschillende gebieden zoals technologie, gezondheidszorg, onderwijs, en maatschappelijke trends. Zijn vermogen om vooruit te kijken en te anticiperen op toekomstige trends heeft hem niet alleen boekenverkoop opgeleverd maar ook een veelgevraagde spreker gemaakt op internationale podia.

Adjiedj Bakas vandaag

Adjiedj Bakas staat bekend om zijn energieke en dynamische presentatiestijl. Hij weet complexe informatie om te zetten in begrijpelijke en boeiende verhalen. Zijn lezingen zijn verrijkt met voorbeelden uit de hele wereld, waardoor hij een brede visie op de toekomst biedt die zowel lokaal als globaal relevant is. Bakas’ werk als trendwatcher gaat verder dan alleen het voorspellen van toekomstige trends; hij biedt ook strategieën aan voor hoe individuen en organisaties zich kunnen voorbereiden en aanpassen aan de komende veranderingen.

Door de jaren heen heeft Adjiedj Bakas meerdere prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder erkenningen voor zijn bijdrage aan het vakgebied van trendwatching en zijn impact op de maatschappij. Zijn inzichten worden regelmatig geciteerd in de media, en hij is een graag geziene gast in discussieprogramma’s waar zijn kennis en visie op de toekomst een breed publiek bereiken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Adjiedj Bakas

Ik werk inmiddels geregeld met Quality Bookings samen voor verschillende doeleinden. Het prettige is dat er snelle doorlooptijden zijn en er goed meegedacht wordt over geschikte sprekers/presentatoren. Bovendien is het erg fijn dat er altijd contact is met een vast contactpersoon. Het aanbod is bovendien zeer breed.

― Keren , Utrecht

"Ik werk inmiddels geregeld met Quality Bookings samen voor verschillende doeleinden. Het prettige is dat er snelle doorlooptijden zijn en er goed meegedacht wordt over geschikte sprekers/presentatoren. Bovendien is het erg fijn dat er altijd contact is met een vast contactpersoon. Het aanbod is bovendien zeer breed."

― Fijn boekingskantoor met persoonlijk contact en snelle doorlooptijden

"Adjiedj sprak op onze beleidsdag voor ongeveer 250 mensen op 1 februari 2024. Ik vond het een inspirerende lezing met veel humor. Ik heb veel positieve reacties gehoord van mijn collega’s."

― Leandra Schaapman – GGZ IJsselland

“Altijd leuk om te genieten van de observaties en kritische commentaren van Adjiedj Bakas.”

― Dr Guido Rijnja – Rijksvoorlichtingsdienst (RVD)

“Onlangs heb ik een lezing bijgewoond van Adjiedj Bakas in Genève. Het was een inspirerend verhaal. Dank daarvoor!"

― Bart Twaalfhoven – Ambassadeur van Nederland in Zwitserland
Schrijf een review

Video met Adjiedj Bakas

Meer informatie & boekingen

Adjiedj Bakas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Adjiedj Bakas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers