Drs.Adjiedj Bakas

Drs. Adjiedj Bakas is een gerenommeerde trendwatcher, spreker en dagvoorzitter die behoort tot de top 10 van meest geboekte sprekers van ons land. Op unieke wijze koppelt hij spirituele en economische trends en schetst hij een intrigerend toekomstbeeld waarin zowel geluk als succes maakbaar zijn.

Adjiedj Bakas wordt geboren in 1963 en studeert in Utrecht Nederlands met een specialisatie in Communicatiekunde. Na zijn studie werkt hij aanvankelijk bij de NOS, maar al snel blijkt hij over de gave te beschikken trends al in een vroegtijdig stadium te herkennen en te duiden. Hij groeit uit tot een gerespecteerd trendwatcher en veelvuldig gevraagd spreker en dagvoorzitter.

Adjiedj Bakas inhuren als dagvoorzitter of spreker

Als spreker is hij zowel provocerend als positief, waardoor hij zijn publiek direct weet te prikkelen. Zelfs in tijden van een recessie weet hij positief te blijven. Zijn motto luidt dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt.” Moeilijkheden zijn volgens hem alleen maar kansen met doornen.

Ondanks zijn aanstekelijke optimisme, verliest hij ook de realiteit niet uit het oog. Zo is eenzaamheid volgens hem een belangrijk thema de komende tijd. Toch blijft hij van mening dat geluk maakbaar is. “Het is een kwestie van verstandige keuzes maken.” De visionair stelt dat ongelukkige mensen net zoveel kansen krijgen op geluk als mensen die wel gelukkig zijn. Alleen zien zij dit vaak niet.

Trendwatcher Adjiedj Bakas boeken voor lezing

Adjiedj Bakas mag zich met zo’n 200 lezingen per jaar met recht een veelgevraagde spreker noemen. Hij staat in de top 10 van meest geboekte sprekers van Nederland en werd in 2009 verkozen tot Trendwatcher van het jaar. NIMA, de branchevereniging van marketeers, riep hem zelfs uit tot de meest invloedrijke trendwatchers onder de vaderlandse marketeers.

Bedrijven willen hem vaak inhuren voor een lezing vanwege zijn inspirerende visie. Een visie die hij ook deelt via zijn boeken. Met titels als Megatrends Werk (2014), Kapitalisme & Slowbalisering (2015), Trends in Afscheid en Herinneren (2015) en De Toekomst van Woongenot (2015) heeft hij diverse bestsellers op zijn naam.

Contact opnemen met Adjiedj Bakas

Wilt u Adjiedj Bakas ook inhuren als spreker of dagvoorzitter voor een lezing tijdens uw seminar, congres of zakelijke evenement? U kunt deze bekende trendwatcher boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Drs.Adjiedj Bakas spreekt graag over:

Drs.Adjiedj Bakas boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Drs.Adjiedj Bakas. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21