20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michael Kortekaas

Michael Kortekaas als spreker boeken

Michael Kortekaas, de perfecte keuze voor een inspirerende spreker! Michael Kortekaas is een veelgevraagde spreker in Nederland die het publiek meeneemt in zijn kennis en ervaring op het gebied van werkgeluk, mentale veerkracht en leiderschap. Deze pagina geeft je een uitgebreide blik op wie Michael Kortekaas is, wat je kunt verwachten van zijn lezingen, en hoe je hem kunt boeken voor je volgende evenement.

Michael Kortekaas

Spreker over veerkracht

Werkgeluk, mentale veerkracht en leiderschap zijn onderwerpen die steeds meer aandacht krijgen in de huidige maatschappij. Michael Kortekaas is een expert op deze gebieden en biedt waardevolle inzichten en praktische tools om het welzijn en de prestaties van mensen te verbeteren. Tijdens zijn lezingen kan Michael ingaan op onderwerpen als het belang van humor in stressvolle situaties, het evenwicht tussen harde en zachte vaardigheden, en het omgaan met verandering en tegenslag. Je hebt de optie om een lezing op maat te kiezen die perfect aansluit bij de behoeften van je publiek.

Michael Kortekaas inhuren voor een lezing

Wil je Michael Kortekaas boeken voor een lezing? Dat kan eenvoudig via Quality Bookings. Ons ervaren team helpt je graag verder en zorgt ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt. We luisteren naar je wensen en vinden de perfecte match voor jouw evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement, ben je bij ons in goede handen. Bovendien bieden we een boekingsgarantie, zodat je zeker weet dat je boeking in orde komt.

Biografie van Michael Kortekaas

Michael Kortekaas is een ervaren spreker die het publiek inspireert met zijn kennis en ervaring op het gebied van werkgeluk, mentale veerkracht en leiderschap. Jaarlijks staat hij meer dan 150 keer op het podium en weet hij het publiek te boeien met zijn interactieve en energieke sessies.

Michael begon zijn carrière als docent Lichamelijke Opvoeding, waar hij een pedagogische achtergrond en ervaring opdeed binnen het onderwijs. Zijn passie voor mentale veerkracht en leiderschap leidde hem naar een carrière als spreker, waar hij nu impact maakt op mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Leiderschap

Als spreker op het gebied van leiderschap heeft Michael al veel managementteams en leiderschapsteams geholpen met hun visie en aanpak op het gebied van w wendbaarheid, vitaliteit en duurzaamheid. Zijn aanpak is gericht op het bereiken van duurzame high performance, waarbij zowel harde als zachte vaardigheden een rol spelen.

Mentale veerkracht

Op het gebied van mentale veerkracht is Michael een impactvolle spreker die mensen in beweging zet met zijn authenticiteit en kennis. Hij biedt praktische tools om beter om te gaan met uitdagingen zoals werkdruk, verandering en teleurstelling.

Onderwijs

Ook in het onderwijs heeft Michael zijn sporen verdiend. Hij wordt regelmatig gevraagd om te spreken op scholen en universiteiten, waar hij leerlingen en studenten inspireert om meer vanuit intrinsieke motivatie te handelen en controle te nemen over hun leven en toekomst. Michael heeft een goede connectie met zijn publiek, mede dankzij zijn herkenbaarheid vanuit diverse tv-programma’s.

Kortom, Michael Kortekaas is een inspirerende spreker die je niet wilt missen. Boek hem nu voor je evenement en laat je inspireren door zijn kennis en ervaring!

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Michael Kortekaas

"Michael heeft een aanstekelijk enthousiasme wat hij weet te combineren met goede input vanuit de theorie. Weet goede connectie met onze groep te maken."

― Joeri

"Michael Kortekaas komt uit een heel ander werkveld dan waar wij in werken. Hij vertelde enthousiast en zorgde dat iedereen erbij bleef, door praten af te wisselen met vragen of een oefening. Het was vooral inspirerend en hij liet je nadenken over je eigen mentale veerkracht."

― Q. Paz Fonseca

"Niet het hele voorbereidingstraject meegekregen, maar de communicatie met Quality Bookings verliep soepel per mail. Zowel in aanloop naar ons evenement als na afloop. Wij mochten Michael Kortekaas ontvangen als gastspreker met zijn verhaal over Focus en Veerkracht. Heel interactief en boeiend van begin tot eind. De zaal had de volle aandacht en focus! Zowel spreker als boekingsbureau een absolute aanrader voor uw evenement"

― Nienke

"Visma YouServe organiseert jaarlijks een Learning Cafe voor haar 450 medewerkers. Daar trapte deze keer Michael Kortekaas af om ons te inspireren over werkgeluk en Mentale Veerkracht. De reacties achteraf over de keynote waren enorm positief, zoals: "spot on", "hele goede spreker" en "belangrijke en confronterende boodschap". Ik kon het erg waarderen dat we in de voorbereiding kort voor het event, snel konden schakelen met Quality Bookings over de laatste details."

― Marjolijne Gyurik

"Met volle energie zet Michael je aan het denken en in de actiestand! "

― Robin de Jongh – Managing Director @Detective Financial Crimes (DFC)

"Simpel, to the point, emotioneel en recht vanuit het hart! Michael is een absolute aanrader. "

― Roger Loo – Managing Director @Friesland Campina Global Foodservice

"Wauw, ik barst van de energie! Wat is Michael vandaag een inspiratiebron geweest voor mij maar ook voor vele anderen. Ik kan wel naar je blijven luisteren! Dankjewel. "

― Yagmur Kol – KYC / DFC Analist @ABN AMRO
Schrijf een review

Video met Michael Kortekaas

Meer informatie & boekingen

Michael Kortekaas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Michael Kortekaas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers