20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Michael Kortekaas - Spreker over veerkracht

Michael Kortekaas Spreker over veerkracht

Michael Kortekaas als spreker boeken

Heb je ooit gedacht aan het inhuren van een inspirerende spreker voor je evenement? Dan is Michael Kortekaas de perfecte keuze voor jou! Michael Kortekaas is een veelgevraagde spreker in Nederland die het publiek meeneemt in zijn kennis en ervaring op het gebied van werkgeluk, mentale veerkracht en leiderschap. Deze pagina geeft je een uitgebreide blik op wie Michael Kortekaas is, wat je kunt verwachten van zijn lezingen, en hoe je hem kunt boeken voor je volgende evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Michael Kortekaas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Michael Kortekaas

Over werkgeluk, mentale veerkracht en leiderschap

Werkgeluk, mentale veerkracht en leiderschap zijn onderwerpen die steeds meer aandacht krijgen in de huidige maatschappij. Michael Kortekaas is een expert op deze gebieden en biedt waardevolle inzichten en praktische tools om het welzijn en de prestaties van mensen te verbeteren. Tijdens zijn lezingen kan Michael ingaan op onderwerpen als het belang van humor in stressvolle situaties, het evenwicht tussen harde en zachte vaardigheden, en het omgaan met verandering en tegenslag. Je hebt de optie om een lezing op maat te kiezen die perfect aansluit bij de behoeften van je publiek.

Michael Kortekaas inhuren voor een lezing

Wil je Michael Kortekaas boeken voor een lezing? Dat kan eenvoudig via Quality Bookings. Ons ervaren team helpt je graag verder en zorgt ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt. We luisteren naar je wensen en vinden de perfecte match voor jouw evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement, ben je bij ons in goede handen. Bovendien bieden we een boekingsgarantie, zodat je zeker weet dat je boeking in orde komt.

Biografie van Michael Kortekaas

Michael Kortekaas is een ervaren spreker die het publiek inspireert met zijn kennis en ervaring op het gebied van werkgeluk, mentale veerkracht en leiderschap. Jaarlijks staat hij meer dan 150 keer op het podium en weet hij het publiek te boeien met zijn interactieve en energieke sessies.

+ lees meer

Michael begon zijn carrière als docent Lichamelijke Opvoeding, waar hij een pedagogische achtergrond en ervaring opdeed binnen het onderwijs. Zijn passie voor mentale veerkracht en leiderschap leidde hem naar een carrière als spreker, waar hij nu impact maakt op mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Leiderschap

Als spreker op het gebied van leiderschap heeft Michael al veel managementteams en leiderschapsteams geholpen met hun visie en aanpak op het gebied van w wendbaarheid, vitaliteit en duurzaamheid. Zijn aanpak is gericht op het bereiken van duurzame high performance, waarbij zowel harde als zachte vaardigheden een rol spelen.

Mentale veerkracht

Op het gebied van mentale veerkracht is Michael een impactvolle spreker die mensen in beweging zet met zijn authenticiteit en kennis. Hij biedt praktische tools om beter om te gaan met uitdagingen zoals werkdruk, verandering en teleurstelling.

Onderwijs

Ook in het onderwijs heeft Michael zijn sporen verdiend. Hij wordt regelmatig gevraagd om te spreken op scholen en universiteiten, waar hij leerlingen en studenten inspireert om meer vanuit intrinsieke motivatie te handelen en controle te nemen over hun leven en toekomst. Michael heeft een goede connectie met zijn publiek, mede dankzij zijn herkenbaarheid vanuit diverse tv-programma’s.

Kortom, Michael Kortekaas is een inspirerende spreker die je niet wilt missen. Boek hem nu voor je evenement en laat je inspireren door zijn kennis en ervaring!

Meer informatie & boekingen

Michael Kortekaas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Michael Kortekaas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers