Info & boekingen
Spreker Michael Kortekaas - Dat wat je doet, daar word je goed in!

Michael Kortekaas Dat wat je doet, daar word je goed in!

Michael Kortekaas als spreker boeken

Michael is oprichter van het programma ‘ProfessioneelFit’, inspirerend spreker leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht, schrijver van diverse blogs en staat bekend als één van de Hunters in het TV-programma ‘Hunted’ van NPO3.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Michael Kortekaas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Michael heeft na zijn opleiding aan het CIOS en de Sportacademie 12,5 jaar gewerkt voor de de Politie(academie) en Defensie. Naast de fysieke gesteldheid van militairen en politiemensen trainde hij deze doelgroepen vooral op gevechtsvaardigheden, procedures en Mentale (veer)Kracht.
In 2010 heeft hij ontslag genomen en is zich gaan richten op de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en teams in een High Performance omgeving.
Al jarenlang helpt hij mensen en teams binnen verschillende bedrijven en overheidsinstanties naar een energieker, fitter en vitaal bestaan door middel van teambuilding, verandermanagement en klantgerichtheid.
Als spreker wordt Michael geëvalueerd als energiek, authentiek, verfrissend maar vooral als iemand die mensen kan activeren.
In zijn sessies geeft hij het publiek handvatten om hun gewoontes dus gedrag te veranderen en in te zien dat fitheid hieraan ten grondslag ligt. Dit doet hij door een krachtig verhaal te houden met weinig slides maar verrassend simpele inzichten, reflecties en tools waar iedereen mee aan de slag kan.

Eén van zijn veelgebruikte uitspraken; ‘dat wat je doet, daar word je goed in’ omvat de kern van een inspiratiesessie. Zeur en klaag je veel, dan word je daar goed in! Maar leer je bijvoorbeeld omgaan met angst, teleurstelling en tegenslag dan ontwikkel je wilskracht en doorzettingsvermogen.
Het is paradoxaal maar ‘gewoon’ doen is één van de grote sleutels tot echte verandering. De truc is alleen om te beginnen…
Michaels gedachtegoed en inzichten zijn gebaseerd op breed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek, zijn eigen levenservaring en die als trainer van veel verschillende doelgroepen binnen de overheid; Politie(academie), Defensie en het bedrijfsleven.

De drie grote thema’s die Michael als coach en spreker mentale veerkracht kan beïnvloeden zijn;
– Presteren onder druk (werkdruk),
– Omgaan met verandering (verandermanagement) en
– Volhouden (oftewel gedragsverandering).
Op het gebied van Energiemanagement maakt Michael inzichtelijk hoe mensen, teams en organisatie hun energie beter kunnen managen en meer bevlogen kunnen zijn in hun werk. Energie is namelijk de basis van goed functioneren. Zowel dagelijkse ‘quick wins’ voor mensen op de werkvloer als integratie op tactisch en strategisch niveau kunnen aan bod komen.

Onderwerpen
– Energie / Energiemanagement
– Mentale (veer)Kracht / Veerkracht / Wendbaarheid / Verandering
– Duurzaamheid
– Vitaliteit / Gezondheid / Fitheid
– Werkgeluk
– High Performance
– Leiderschap

Meer informatie & boekingen

Michael Kortekaas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Michael Kortekaas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers