20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Randall van Poelvoorde als spreker boeken

Randall van Poelvoorde is niet zomaar een spreker; hij is een visionair op het gebied van kunstmatige intelligentie en technologische innovaties. Met zijn diepgaande kennis en boeiende presentatiestijl neemt hij zijn publiek mee in een wereld waar technologie niet alleen een hulpmiddel is, maar een drijvende kracht achter maatschappelijke en economische veranderingen. Als je Randall boekt, haal je iemand in huis die complexe onderwerpen als AI, robotica en de toekomst van werk, begrijpelijk en toegankelijk maakt voor een breed publiek. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en zetten aan tot denken over de impact van technologie op ons dagelijks leven.

Randall van Poelvoorde

Kunstmatige intelligentie

Als dagvoorzitter onderscheidt Randall van Poelvoorde zich door zijn unieke vermogen om technologische thema’s te verbinden met de dagelijkse realiteit van zijn publiek. Hij combineert expertise met entertainment, waardoor hij complexe onderwerpen levendig en aantrekkelijk presenteert. Randall’s benadering is niet alleen informatief maar ook interactief, waardoor hij de perfecte dagvoorzitter is voor evenementen die gericht zijn op innovatie, technologie en toekomstige trends. Zijn vaardigheid om discussies te leiden en zijn publiek te betrekken, maakt hem een ideale keuze voor conferenties en seminars die een diepgaand en verhelderend gesprek vereisen.

Over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie (AI) is een fascinerend en snel evoluerend veld dat invloed heeft op vrijwel elk aspect van ons leven. Randall van Poelvoorde is een expert in het uitleggen van AI in begrijpelijke termen, waarbij hij onderwerpen behandelt zoals machine learning, patroonherkenning en de toekomst van automatisering. In zijn lezingen verkent hij de ethische en sociale implicaties van AI, de impact op werkgelegenheid en de ongekende mogelijkheden die het biedt. Hij maakt duidelijk dat AI niet enkel een technologische vooruitgang is, maar ook een katalysator voor maatschappelijke verandering.

Randall van Poelvoorde inhuren voor een lezing

Het boeken van Randall voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Quality Bookings biedt All-Inclusive tarieven en een snelle offerte binnen 24 uur. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de boeking naadloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat u een ervaren, professionele spreker in huis haalt die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Biografie van Randall van Poelvoorde

Randall van Poelvoorde is een belichaming van innovatie en technologische vooruitgang. Geboren in een familie van ingenieurs en ondernemers, ontwikkelde hij al op jonge leeftijd een passie voor technologie. Zijn carrière begon in de wereld van start-ups, waar hij waardevolle ervaring opdeed in disruptieve businessmodellen als marketingmanager bij Autotrack en Independer.nl.

In 2009 richtte hij RobotXperience op, een platform dat zich richt op de integratie van robottechnologie in verschillende sectoren. Deze stap markeerde zijn toewijding aan de exponentiële groei van technologie en het besef dat we in een unieke tijd leven.

Randall is niet alleen een gerenommeerd spreker maar ook een veelgevraagd adviseur. Hij heeft als gastdocent bijgedragen aan Nyenrode Business Universiteit en was adviseur voor de Telders Foundation. De betrokkenheid van Randall van Poelvoorde bij verschillende technologiegerelateerde platforms, zoals robots.nu en robotzorg.nl, toont zijn veelzijdigheid en diepgaande kennis van het onderwerp.

Bovendien heeft zijn internationale ervaring als keynote speaker hem in staat gesteld inzichten en strategieën over disruptieve technologieën over de hele wereld te delen. Zijn visie op innovatie is uniek; hij ziet het niet alleen als een technologische vooruitgang, maar ook als een culturele verschuiving. Hij benadrukt het belang van klantgerichtheid, schaalbaarheid en de bereidheid om te leren van fouten voor bedrijven die willen innoveren en groeien in het huidige technologische tijdperk.

De reis van Randall van Poelvoorde als spreker en innovator is er een van constante evolutie en aanpassing aan de snel veranderende wereld van technologie en innovatie. Zijn verhaal en inzichten zijn niet alleen inspirerend, maar ook essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van technologie en de impact ervan op onze samenleving.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Randall van Poelvoorde

"Randall inspireert, adresseert, maar shockeert ook wel met zijn ‘wake-up call’. Een blik in de toekomst geschetst vanuit een hele realistisch scenario. Na afloop hebben we van veel aanwezigen de vraag gehad om op dit thema door te borduren waaruit blijkt dat het werkelijk gelukt is hen de ogen te openen voor wat er op ons afkomt. Maar ook dat afwachten niet de beste strategie is."

"Vernieuwend, inspirerend, maar ook best angstig en zorgwekkend. Randall van Poelvoorde neemt je vol enthousiasme en aandachtig mee in de wereld die in een razend tempo aan het veranderen is. Met pakkende en “sprekende” voorbeelden ligt hij zijn verhaal duidelijk toe. In een korte tijd word je aan het denken gezet over de veranderingen die al gaande zijn, maar ook die nog staan te gebeuren. Zowel privé, zakelijk en in de wereld om ons heen. Heel leuk!”

“Ik wilde je bedanken voor je deelname aan onze recente conventie in Zweden, en voor de uitstekende presentatie die je hebt gegeven. We hebben zeer positieve feedback gekregen van onze gasten, en jouw bijdrage – kijkend naar de impact van kunstmatige intelligentie en robotica – was een sleutelelement dat heeft bijgedragen aan het creëren van een succesvol evenement. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om in de toekomst opnieuw samen te werken”

Schrijf een review

Video met Randall van Poelvoorde

Artikelen over Randall van Poelvoorde

Meer informatie & boekingen

Randall van Poelvoorde inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Randall van Poelvoorde
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers