20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Deborah Nas Copyright foto: William Rutten
Exclusief bij
Quality Bookings

Deborah Nas als spreker boeken

Deborah Nas is technologie trendwatcher, innovatie-expert, auteur, hoogleraar én een van de meest succesvolle sprekers in Nederland op het gebied van technologie en innovatie. Door technologische ontwikkelingen in een maatschappelijke én zakelijke context te plaatsen maakt ze inzichtelijk wat er vandaag al gaande is en wat we in de toekomst kunnen verwachten. Haar maatwerk, enthousiasmerende presentatiestijl en haar vermogen om technologie voor iedereen begrijpelijk te maken, maken Deborah de ideale spreker voor uw event.

Deborah Nas

Innovatie expert & Technologie trendwatcher

Deborah Nas is een technologieliefhebber, keynote spreker en expert in technologiegedreven innovatie. Na een kickstart van haar carrière bij Philips en KPN, was ze 16 jaar lang directeur van een succesvol strategisch innovatiebureau. Ze heeft 25 jaar hands-on ervaring in innovatie en werkt met startups, MKB en corporates aan projecten waar nieuwe technologieën de basis vormen voor nieuwe producten en diensten.

Deborah is deeltijdhoogleraar ‘Strategic Design for Technology-Based Innovation’ aan de Technische Universiteit Delft, commissaris bij Hardt Hyperloop en bekleedt verschillende bestuursfuncties. Daarnaast is ze sparringpartner voor bedrijven die hun innovatievermogen willen vergroten.

“Onze kritische houding ten opzichte van technologische innovaties komt vaak voort uit ervaringen in ons verleden en de context waarin we opgroeiden. Ik laat mensen ervaren dat verandering van referentiekader leidt tot een nieuw perspectief.” – Deborah Nas

Deborah schreef in 2021 het boek ‘Design Things That Make Sense’: een praktisch handboek voor startups, scaleups en corporate innovatieteams die technologie succesvol willen toepassen in hun producten en diensten. Geef dit innovatiehandboek als presentje aan uw bezoekers mee en u biedt hen waardevolle handvatten voor succesvolle innovatie!

Een verfrissende blik op Technologie, Innovatie en onze Toekomst

Aan de hand van persoonlijke anekdotes legt Deborah op verfrissende wijze uit hoe het komt dat niet iedereen nieuwe technologieën direct omarmt, en dat dit eigenlijk heel menselijk is. Doordat Deborah op het kruispunt van technologie, business en psychologie acteert weet ze de koppeling te maken tussen het individu, organisaties en de maatschappij. Hiermee helpt ze mensen om trends en ontwikkelingen in een groter perspectief te zien.

Ze geeft in haar boeiende presentaties bovendien praktische tips over wat organisaties kunnen doen om innovatiever te worden en nieuwe technologieën te omarmen. Daarnaast laat ze aan de hand van vele inspirerende voorbeelden zien wat er op dit moment al gaande is, en wat we de komende jaren kunnen verwachten.

Lezingen:

De mens in een technologisch veranderende wereld

Sinds de komst van digitale technologieën gaan de ontwikkelingen steeds sneller en is de invloed van technologie op ons leven en de wereld om ons heen steeds groter. Deborah neemt uw publiek aan de hand van herkenbare anekdotes en verrassende gedachtenexperimenten mee in de psychologie achter het wel of niet omarmen van nieuwe technologische innovaties.

De AI-revolutie

Deborah neemt uw publiek mee op een fascinerende reis door de wereld van Artificial Intelligence. Op een manier die voor iedereen begrijpelijk is laat Deborah aan de hand van échte voorbeelden zien hoe AI onze manier van leven, werken en communiceren nu al verandert en wat ons de komende jaren te wachten staat. De voorbeelden worden aangepast op uw sector of werkveld en is onmisbaar voor iedereen die de ontwikkelingen in AI wil begrijpen en wil weten hoe het ons toekomstige leven en werk zal beïnvloeden.

Ondernemerschap, leiderschap en innovatie

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom startups de grote bedrijven ver achter zich laten als het op innovatie aankomt? Waarom de ene innovatie wel succesvol is en de andere niet, terwijl de producten soms op elkaar lijken? Deborah biedt inzicht in de redenen waarom startups zoveel sneller kunnen innoveren dan gevestigde organisaties. Aan de hand van praktische en inspirerende voorbeelden die zijn afgestemd op het thema van uw event, krijgt uw publiek inzicht in de innovatiekansen binnen uw domein en ‘recepten voor succesvolle innovatie’.

De toekomst van werk

Drastische veranderingen in ons werk roepen vaak weerstand op en angst voor verlies van baan of het niet mee kunnen komen met de technologische ontwikkelingen. Deborah legt op verhelderende wijze uit waarom werknemers weerstand tegen nieuwe technologische innovaties ervaren en hoe we deze weerstand kunnen verkleinen. Daarnaast laat ze aan de hand van inspirerende voorbeelden zien wat we de komende jaren kunnen verwachten van nieuwe technologieën als AI, Augmented en Virtual Reality, Robotica en IoT.

Duurzaamheid en de energietransitie

Ieder bedrijf moet zijn verantwoordelijkheid nemen in de energietransitie en versneld verduurzamen. Technologie kan hierbij helpen. Maar hoe? Deborah geeft een inkijk in de huidige en toekomstige ontwikkelingen en technologische innovaties op het gebied van duurzaamheid en energie en de invloed hiervan op onze maatschappij en uw sector.

Disruptieve technologieën: AI & Quantum

Soms komen er technologieën voorbij die de wereld écht veranderen. Artificial Intelligence (AI) en Quantumtechnologie zijn zulke disruptieve technologieën. Deborah schets in een toekomstbeeld wat AI en Quantum voor het bedrijfsleven en de mensheid kunnen betekenen: Waar staan we nu en welke ontwikkelingen kunnen we verwachten? Welke maatschappelijke en ethische vragen roepen deze ontwikkelingen op?

Technologie en innovatie in mobiliteit

Mobiliteit speelt een cruciale rol in onze samenleving en onze economie. Helaas veroorzaakt het ook een kwart van onze CO2 uitstoot, luchtvervuiling en (geluids)overlast. De manier waarop wij onszelf en onze goederen verplaatsen moet daarom snel verduurzamen. Deborah biedt inzicht in hoe nieuwe innovaties complexe mobiliteitsvragen kunnen adresseren. Ook geeft zij een fascinerende inkijk in de mobiliteitstrends van de nabije en de verre toekomst.

Disruptieve technologieën in de gezondheidszorg

Technologie zal op vele manieren het werk van de zorgprofessional raken en de relatie tussen verzekeraar, zorgaanbieder en patiënt veranderen. Deborah legt op verhelderende wijze uit waarom de zorgsector nu slechts een fractie gebruikt van wat op technologisch gebied mogelijk is. Ze belicht daarnaast de kansen en bedreigingen van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg en de nodige vragen die dit oproept.

Technologie en innovatie in de bouw

Data en kunstmatige intelligentie maken nieuwe manieren van onderhoud en nieuwe businessmodellen mogelijk en bieden enorme kansen voor organisaties die hier tijdig op inspringen. Deborah biedt aan de hand van inspirerende voorbeelden van startups uit binnen- en buitenland een verfrissend perspectief op de (digitale) innovatiemogelijkheden in de bouw- en vastgoedsector en vertaalt deze naar kansen en mogelijkheden voor uw domein, nu en in de toekomst.

Technologie en innovatie in het onderwijs

Het onderwijs staat voor enorme uitdagingen: het lerarentekort, kansenongelijkheid en dalende lees- en schrijfvaardigheden zijn bij iedere school topprioriteit. Deborah laat zien hoe technologie een bijdrage kan leveren in het adresseren van deze uitdagingen en legt op aansprekende wijze uit waarom nieuwe technologische innovaties slechts langzaam hun weg vinden naar het klaslokaal. Ze combineert hierin haar theoretische kennis van het menselijk gedrag en persoonlijke anekdotes als moeder van twee schoolgaande kinderen. Deborah kan haar presentatie op maat maken voor het primair, voortgezet of het hoger onderwijs.

Paneldiscussie als waardevolle aanvulling op Deborah’s keynote

Wilt u ontwikkelingen op het gebied van technologie, innovatie of digitale transformatie uitdiepen met experts in een paneldiscussie? Dan adviseren wij om Deborah ook in te zetten als deelnemer of moderator van het panel. Naast haar inhoudelijke expertise begrijpt ze de uitdagingen binnen verschillende sectoren en kan ze de juiste verdiepingsvragen stellen.

Wanneer u kiest voor de combinatie van een keynote en moderatie van een paneldiscussie dan zorgt Deborah dat deze inhoudelijk goed op elkaar aansluiten. Ze creëert een duidelijke rode draad en stemt de vragen vooraf af met de panellisten en de eventorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een paneldiscussie met diepgang die uw publiek waardevolle inzichten biedt.

Boek nu een inspirerende presentatie van Deborah Nas!

Wilt u uw bezoekers een doorkijkje geven naar de toekomst en hen inspireren met een presentatie van een van de meest gerenommeerde experts op gebied van technologie en innovatie? Huur innovator en technologie trendwatcher Deborah Nas in voor een boeiende lezing die speciaal voor u op maat gemaakt wordt voor uw event, thema en doelgroep.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Deborah Nas

"Met Deborah Nas hadden we een hele professionele en inspirerende spreker op onze kennissessie die zich goed had voorbereid in ingeleefd in de doelgroep. Door de medewerkers van het bureau werd op al mijn vragen werd snel en uitgebreid gereageerd."

― Mijke

"Deborah Nas wist het publiek van het begin tot het einde te boeien. Louter enthousiaste reacties ontvangen over de inhoud van de door ons georganiseerde middag, waarin Deborah Nas onze keynote speaker was. De contacten met het bureau waren ook zeer plezierig."

― Marlies vd Flier

"Deborah Nas is byfare de beste trendwatcher die ik heb gezien!"

― Tim

"Prettig bureau om mee samen te werken. Wilde ook meedenken toen het event werd verzet dus dat was heel erg prettig."

― Femke

"Ben enorm te spreken over dit sprekersbureau. Zij zijn open, snel en vriendelijk. Ook enorm meedenkend en flexibel als het gaat over wat afwijkende verzoeken. Deborah Nas heeft voor ons een Webinar verzorgd over 'Quantum Mechanica/Computing'. Super interessant. We hebben enorm genoten. Ze vertelt leuk en heeft een fijne energie."

― Rocky

"Ik heb de samenwerking met zowel Quality Bookings als spreker Deborah Nas als bijzonder prettig ervaren. Het bureau is snel in hun communicatie en laat je weten welke informatie zij van jou nodig hebben. Tijdens een inventarisatiegesprek met de spreker kan de verhaallijn volledig op de doelgroep die naar jouw event komt afgestemd worden. Op de dag zelf verloopt alles voorspoedig en stelt Deborah zich professioneel op door initiatief te tonen en zelf alles te regelen, waardoor jij als klant totaal ontzorgd wordt en zelf kunt genieten van het event. Bezoekers gaven zelf aan dat zij gedurende de gehele presentatie aan de lippen van Deborah hingen. Zeker voor herhaling vetbaar."

― Michelle

"Deborah heeft tijdens de jaaropening van de Tech Campus Nieuwegein een zeer boeiende lezing cq presentatie gegeven over de innovaties in de techniek en vanuit welk perspectief wij als mensen hiermee omgaan. De lezing paste perfect om het schooljaar mee te starten. Tevens een inspirerend verhaal voor onze (techniek) docenten en medewerkers van de Tech Campus!"

― Rene

"Bij het boeken van een gastspreker voor ons klantevent hebben Anne en Joyce van Quality Bookings ons zeer vriendelijk en kundig geholpen. Het boeken en daarna briefen van de spreker is soepel en efficiënt verlopen. De spreker zelf had succes met haar verhaal over innovatie en technologie. Al met al voldeed alles aan onze verwachtingen."

― Ewoud

"Voor het I/nnovatiefestival van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hadden we een deskundige spreker nodig voor het panel. Via Qualtiy Bookings hebben we Deborah Nas geboekt. Zij was een succes! Qualtiy Bookings heeft alles goed geregeld en het was heel fijn communiceren met het bureau: snel, professioneel en accuraat."

― Madeleine

"Snelle en transparante communicatie, heel fijn!"

― Marjolein

"Deborah was een hele krachtige spreker, veel goede reacties en heel veel mensen zijn aan het denken gezet door haar sessie."

― Tess

"Bedankt voor de uitstekende presentatie tijdens onze leiderschapsbijeenkomst. Je bent erin geslaagd de perfecte balans te vinden tussen autoriteit, directe feedback en verbinding met het publiek, zodat ze zeer betrokken blijven."

― Global Strategy & Innovation Lead @Cargill Cocoa & Chocolate

"Ik wil je nogmaals bedanken voor je inspirerende presentatie aan de start van de (e)sports Tech Campus. Nog steeds krijg ik bijna dagelijks reacties van mensen die je presentatie prezen. Het heeft mensen echt wakker gemaakt om anders naar verandering en technologie te kijken. Met name de heldere manier van presenteren en de heldere uitleg zorgden ervoor dat de boodschap precies zo overkwam als wij hadden gehoopt.

― Marcella Wiffrie

“We hebben tijdens de borrel veel complimenten gekregen over je lezing over AI. Heel goed gedaan. Veel mensen zijn naar huis gegaan met het gevoel ‘hier moet ik iets mee doen’. Doel bereikt!”

― Milou van Elburg

Voor het Innovatiefestival van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hadden we een deskundige spreker nodig voor het panel. Via Qualtiy Bookings hebben we Deborah Nas geboekt. Zij was een succes! Qualtiy Bookings heeft alles goed geregeld en het was heel fijn communiceren met het bureau: snel, professioneel en accuraat.

― Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Schrijf een review

Video met Deborah Nas

Meer informatie & boekingen

Deborah Nas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Deborah Nas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers