20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Deborah Nas - Innovatie expert & Technologie trendwatcher Copyright foto: William Rutten
Exclusief bij
Quality Bookings

Deborah Nas als spreker boeken

Deborah is innovatie-expert, technologie trendwatcher, auteur, professor én een van de meest succesvolle sprekers in Nederland op het gebied van technologie en innovatie. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business en geeft uw publiek verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing de wereld volledig op zijn kop zet.

Deborah Nas

Innovatie expert & Technologie trendwatcher

Innovatie expert & technologie trendwatcher Deborah Nas

Deborah Nas is een technologieliefhebber, keynote spreker en expert in technologiegedreven innovatie. Na een kickstart van haar carrière bij Philips en KPN, was ze 16 jaar lang directeur van een succesvol strategisch innovatiebureau. Ze heeft 25 jaar hands-on ervaring in innovatie en werkt met startups, MKB en corporates aan projecten waar nieuwe technologieën de basis vormen voor nieuwe producten en diensten.

Deborah is deeltijdhoogleraar ‘Strategic Design for Technology-Based Innovation’ aan de Technische Universiteit Delft, commissaris bij Hardt Hyperloop en bekleedt verschillende bestuursfuncties. Daarnaast is ze sparringpartner voor bedrijven die hun innovatievermogen willen vergroten.

“Onze kritische houding ten opzichte van technologische innovaties komt vaak voort uit ervaringen in ons verleden en de context waarin we opgroeiden. Ik laat mensen ervaren dat verandering van referentiekader leidt tot een nieuw perspectief.” – Deborah Nas

+ lees meer

Deborah schreef in 2021 het boek ‘Design Things That Make Sense’: een praktisch handboek voor startups, scaleups en corporate innovatieteams die technologie succesvol willen toepassen in hun producten en diensten. Geef dit innovatiehandboek als presentje aan uw bezoekers mee en u biedt hen waardevolle handvatten voor succesvolle innovatie!

Een verfrissende blik op Technologie, Innovatie en onze Toekomst

Aan de hand van persoonlijke anekdotes legt Deborah op verfrissende wijze uit hoe het komt dat niet iedereen nieuwe technologieën direct omarmt, en dat dit eigenlijk heel menselijk is. Doordat Deborah op het kruispunt van technologie, business en psychologie acteert weet ze de koppeling te maken tussen het individu, organisaties en de maatschappij. Hiermee helpt ze mensen om trends en ontwikkelingen in een groter perspectief te zien.

Ze geeft in haar boeiende presentaties bovendien praktische tips over wat organisaties kunnen doen om innovatiever te worden en nieuwe technologieën te omarmen. Daarnaast laat ze aan de hand van vele inspirerende voorbeelden zien wat er op dit moment al gaande is, en wat we de komende jaren kunnen verwachten.

Lezingen:

  • De mens in een technologisch veranderende wereld
   Sinds de komst van digitale technologieën gaan de ontwikkelingen steeds sneller en is de invloed van technologie op ons leven en de wereld om ons heen steeds groter. Deborah neemt uw publiek aan de hand van herkenbare anekdotes en verrassende gedachtenexperimenten mee in de psychologie achter het wel of niet omarmen van nieuwe technologische innovaties.
  • Ondernemerschap, leiderschap en innovatie
   Heeft u zich ooit afgevraagd waarom startups de grote bedrijven ver achter zich laten als het op innovatie aankomt? Waarom de ene innovatie wel succesvol is en de andere niet, terwijl de producten soms op elkaar lijken? Deborah biedt inzicht in de redenen waarom startups zoveel sneller kunnen innoveren dan gevestigde organisaties. Aan de hand van praktische en inspirerende voorbeelden die zijn afgestemd op het thema van uw event, krijgt uw publiek inzicht in de innovatiekansen binnen uw domein en ‘recepten voor succesvolle innovatie’.
  • De toekomst van werk
   Drastische veranderingen in ons werk roepen vaak weerstand op en angst voor verlies van baan of het niet mee kunnen komen met de technologische ontwikkelingen. Deborah legt op verhelderende wijze uit waarom werknemers weerstand tegen nieuwe technologische innovaties ervaren en hoe we deze weerstand kunnen verkleinen. Daarnaast laat ze aan de hand van inspirerende voorbeelden zien wat we de komende jaren kunnen verwachten van nieuwe technologieën als AI, Augmented en Virtual Reality, Robotica en IoT.
  • Duurzaamheid en de energietransitie
   Ieder bedrijf moet zijn verantwoordelijkheid nemen in de energietransitie en versneld verduurzamen. Technologie kan hierbij helpen. Maar hoe? Deborah geeft een inkijk in de huidige en toekomstige ontwikkelingen en technologische innovaties op het gebied van duurzaamheid en energie en de invloed hiervan op onze maatschappij en uw sector.
  • Disruptieve technologieën: AI & Quantum
   Soms komen er technologieën voorbij die de wereld écht veranderen. Artificial Intelligence (AI) en Quantumtechnologie zijn zulke disruptieve technologieën. Deborah schets in een toekomstbeeld wat AI en Quantum voor het bedrijfsleven en de mensheid kunnen betekenen: Waar staan we nu en welke ontwikkelingen kunnen we verwachten? Welke maatschappelijke en ethische vragen roepen deze ontwikkelingen op?
  • Technologie en innovatie in mobiliteit
   Mobiliteit speelt een cruciale rol in onze samenleving en onze economie. Helaas veroorzaakt het ook een kwart van onze CO2 uitstoot, luchtvervuiling en (geluids)overlast. De manier waarop wij onszelf en onze goederen verplaatsen moet daarom snel verduurzamen. Deborah biedt inzicht in hoe nieuwe innovaties complexe mobiliteitsvragen kunnen adresseren. Ook geeft zij een fascinerende inkijk in de mobiliteitstrends van de nabije en de verre toekomst.
  • Disruptieve technologieën in de gezondheidszorg
   Technologie zal op vele manieren het werk van de zorgprofessional raken en de relatie tussen verzekeraar, zorgaanbieder en patiënt veranderen. Deborah legt op verhelderende wijze uit waarom de zorgsector nu slechts een fractie gebruikt van wat op technologisch gebied mogelijk is. Ze belicht daarnaast de kansen en bedreigingen van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg en de nodige vragen die dit oproept.
  • Technologie en innovatie in de bouw
   Data en kunstmatige intelligentie maken nieuwe manieren van onderhoud en nieuwe businessmodellen mogelijk en bieden enorme kansen voor organisaties die hier tijdig op inspringen. Deborah biedt aan de hand van inspirerende voorbeelden van startups uit binnen- en buitenland een verfrissend perspectief op de (digitale) innovatiemogelijkheden in de bouw- en vastgoedsector en vertaalt deze naar kansen en mogelijkheden voor uw domein, nu en in de toekomst.
  • Technologie en innovatie in het onderwijs
   Het onderwijs staat voor enorme uitdagingen: het lerarentekort, kansenongelijkheid en dalende lees- en schrijfvaardigheden zijn bij iedere school topprioriteit. Deborah laat zien hoe technologie een bijdrage kan leveren in het adresseren van deze uitdagingen en legt op aansprekende wijze uit waarom nieuwe technologische innovaties slechts langzaam hun weg vinden naar het klaslokaal. Ze combineert hierin haar theoretische kennis van het menselijk gedrag en persoonlijke anekdotes als moeder van twee schoolgaande kinderen. ​Deborah kan haar presentatie op maat maken voor het primair, voortgezet of het hoger onderwijs.

Boek nu een inspirerende presentatie van Deborah Nas!

Wilt u uw bezoekers een doorkijkje geven naar de toekomst en hen inspireren met een presentatie van een van de meest gerenommeerde experts op gebied van technologie en innovatie? Huur innovator en technologie trendwatcher Deborah Nas in voor een boeiende lezing die speciaal voor u op maat gemaakt wordt voor uw event, thema en doelgroep.

 • Snel contact met Deborah Nas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Deborah Nas

Meer informatie & boekingen

Deborah Nas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Deborah Nas
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers