20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Robin van Galen

Robin van Galen als spreker boeken

Robin van Galen is de perfecte spreker voor uw evenement als u uw publiek wilt inspireren met een lezing van een van Nederlands meest succesvolle coaches. In zijn lezingen deelt hij zijn rijke ervaring als coach van de Nederlandse waterpolovrouwen, met wie hij tijdens de Olympische Spelen een gouden medaille won. Maar ook hoe hij deze ervaringen vertaalt naar het bedrijfsleven, om te laten zien hoe je een team succesvol kunt coachen. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over het boeken van Robin van Galen als spreker voor uw evenement.

Robin van Galen

Inspirerende spreker

Leiderschap en teambuilding zijn essentieel voor succes, zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Robin van Galen heeft als coach van de Nederlandse waterpolodames bewezen dat hij weet hoe je een team moet opbouwen en leiden naar succes. Tijdens zijn lezingen deelt hij zijn inzichten en ervaringen op dit gebied, waarbij hij praktische tips geeft die je direct kunt toepassen in je eigen team of organisatie. Van het creëren van een winnende mindset tot het omgaan met tegenslagen, hij heeft alle kennis in huis om je te helpen je doelen te bereiken.

Robin van Galen inhuren voor een lezing

Het boeken van Robin van Galen voor een lezing is eenvoudig en snel geregeld bij Quality Bookings. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, zorgen wij ervoor dat je altijd de beste match hebt voor jouw evenement. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte, en als je wilt, kun je bij ons een boekingsgarantie afsluiten ter garantie van je boeking. Neem contact op met een van onze accountmanagers en ontdek de mogelijkheden.

Biografie van Robin van Galen

Robin van Galen is een van Nederlands meest succesvolle coaches. Zijn carrière begon als waterpolospeler, maar een slepende schouderblessure zette een vroege streep door zijn sportieve ambities. Gelukkig voor de Nederlandse sportwereld besloot Robin van Galen zich vervolgens te richten op een carrière als coach.

In 1988, op slechts zestienjarige leeftijd, startte Robin van Galen als jeugdtrainer in Rotterdam. Niet lang daarna, in 1995, nam hij het roer over van zijn eerste seniorenploeg bij GZC Donk in Gouda. In 2004 werd hij gevraagd als bondscoach van de Nederlandse waterpoloheren, maar Robin van Galen zag meer potentie in de dames en maakte in 2006 de overstap naar het vrouwenteam.

Deze beslissing bleek een schot in de roos. Onder leiding van Robin werkten de waterpolodames keihard om weer tot de wereldtop te behoren. Het hoogtepunt van zijn carrière kwam in 2008, toen meer dan drie miljoen Nederlanders zagen hoe hij het damesteam naar een gouden medaille coachte tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt en kort na de Spelen ontving Robin van Galen uit handen van Erica Terpstra de medaille voor beste Nederlandse coach op de Olympische Spelen.

Na het succes van de Spelen keerde hij terug naar GZC Donk, waar hij coach werd van het eerste herenteam. In 2011 maakte hij de overstap naar waterpolovereniging UZSC in Utrecht, waar hij een jaar lang de rol van coach en technisch directeur vervulde. Van 2013 tot 2019 was Robin van Galen bondscoach van de waterpoloheren. In 2019 maakte hij de overstap naar de Zwembond, waar hij werd benoemd tot Commercieel Directeur.

Als spreker

Naast zijn werk als (bonds)coach wordt hij regelmatig gevraagd als spreker op diverse symposia. Tijdens deze lezingen deelt hij zijn inzichten en ervaringen over hoe hij de Nederlandse waterpolodames heeft klaargestoomd voor de Olympische Spelen, en hoe deze lessen toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Met zijn inspirerende verhalen en praktische tips staat Robin van Galen garant voor een onvergetelijke bijeenkomst. Wil jij deze talentvolle coach inhuren voor jouw congres, seminar of andere bijeenkomst? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers en ontdek de mogelijkheden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Robin van Galen

Schrijf een review

Video met Robin van Galen

Meer informatie & boekingen

Samen met de waterpolodames werkte Van Galen er keihard aan om het Nederlandse waterpolo weer naar de wereldtop te brengen. En hij kreeg het voor elkaar.

Celine
  • Snel contact met Robin van Galen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers