Trendwatcher Lieke Lamb (1973) is mede eigenaar van Bureau Trendwatcher.com, dat zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Iedere week  is zij samen met Richard Lambop de radio te horen bij BNR als zij hun Trendsverwachting geven in het programma bij van Paul van Liempt. Ook maken zij samen het radioprogramma “Ditishandig.nl” over innovatieve producten en diensten. Zij was betrokken bij het stimuleringsprogramma van Syntens ‘Nederland gaat Digitaal’ en verzorgde jarenlang mede de nieuwsbrief Elektronisch Zakendoen.

Lieke schrijft regelmatig als gast op verschillende blogs over de trends en noviteiten op het gebied van social media.

Naast lezingen over trends op het gebied van techniek, economie, lifestyle, retail, e-commerce en consumenten richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond de feminisering van de maatschappij. Voor een evenwichtige work-life balance richtte zij de site Balancebabes.com op. Tevens is zij (als moeder van vier kinderen) hoofdredacteur van de site mama.nl. Hier schrijft zij zelf ook bijdragen omtrent onderwerpen als het onderwijssysteem, modern ouderschap als ook autisme. Lieke Lamb is ook ambassadeur voor Onderwijs OnStage en stichting Jong Ondernemen.

Lieke Lamb spreekt graag over:

Lieke Lamb boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lieke Lamb. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21