20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lieke Lamb

Lieke Lamb als spreker boeken

Lieke Lamb is een spreker die de laatste trends in de maatschappij en de invloed daarvan helder en boeiend kan presenteren. Lieke Lamb is dé trendwatcher van Nederland en laat je kennismaken met de veranderende wereld. In dit artikel leer je meer over Lieke, haar expertise in trendwatching en de mogelijkheid om haar in te huren voor een onvergetelijke lezing.

Lieke Lamb

Trendwatcher

Trendwatching is essentieel voor bedrijven en professionals die voorop willen lopen in hun branche. Lieke Lamb heeft zich gespecialiseerd in het opmerken van en inspelen op veranderingen binnen de maatschappij en de impact daarvan op diverse sectoren. Ze behandelt onderwerpen zoals technologische, sociale en economische trends. Daarnaast geeft ze inzichten in hoe bedrijven kunnen anticiperen op deze trends en zo waarde kunnen blijven toevoegen in de toekomst.

Lieke Lamb inhuren voor een lezing

Het boeken van Lieke Lamb voor een lezing is eenvoudig en direct. Met meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement zorgt Quality Bookings voor een naadloze ervaring. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en met de boekingsgarantie via Quality Bookings ben je altijd verzekerd van je boeking. Je krijgt de unieke kans om rechtstreeks in contact te komen met Lieke, wat zorgt voor een persoonlijke touch aan jouw evenement.

Biografie van Lieke Lamb

Lieke Lamb is meer dan zomaar een trendwatcher; ze is een visionair die de complexiteit van veranderingen in de maatschappij weet te ontrafelen. Met haar twee decennia ervaring heeft ze talloze sectoren en professionals geholpen zich aan te passen aan de immer veranderende wereld.

Als Innovatie Ambassadeur en TrendStrateeg heeft Lieke een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze adviseert niet alleen bedrijven en overheidsinstanties, maar is ook een prominent figuur in de media. Of het nu gaat om haar vaste bijdrage aan programma’s als “Tijd voor Max” of haar rol als lid van de Advisory Board van Women in Tech NL, Lieke’s invloed is overal merkbaar. Ze heeft zich ook ingezet voor technisch onderwijs en heeft bijgedragen aan de vorming van toekomstige trendsetters.

Maar Lieke’s reikwijdte beperkt zich niet alleen tot lezingen en media-optredens. Ze heeft zich ook als auteur gevestigd. Haar boek ‘YourFuture!’, een essentieel handboek voor trendwatchers, kreeg nationale erkenning toen ze het eerste exemplaar persoonlijk mocht overhandigen aan Minister President Mark Rutte. Jaarlijks geeft ze samen met haar echtgenoot Richard een vooruitblik op de trends van het komende jaar vanuit hun bedrijf ‘Future Expertise Center’.

Tijdens haar lezingen brengt Lieke complexe onderwerpen op een begrijpelijke en toegankelijke manier over. Ze weet een lichte toon te geven aan zware onderwerpen, wat resulteert in een interactieve en boeiende ervaring voor haar publiek. Haar nuchtere blik op complexe zaken maakt haar tot een unieke en onmisbare aanvulling op elk evenement.

Dus, of je nu inzicht wilt in de laatste digitale trends of simpelweg een inspirerende en motiverende lezing wilt voor jouw evenement, Lieke Lamb is de ideale keuze. Boek haar nu via Quality Bookings en zorg voor een memorabele ervaring voor jouw publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lieke Lamb

"Lieke heeft het vermogen om een ogenschijnlijk simpel verhaal te vertellen over complexe verschijnselen. Door de aansprekende manier van presenteren is het makkelijk om "aan te haken" bij haar verhaal, zelfs als het gaat om onderwerpen waar je nog niet zoveel van afweet. Haar betrokkenheid bij en passie voor haar onderwerpen zorgen ervoor dat haar verhaal blijft hangen en doet verlangen naar meer."

"Voor een bijeenkomst voor ondernemers en winkeliers uit Almere hebben wij Lieke gevraagd een presentatie te verzorgen over de te verwachten trends en ontwikkelingen in de retail branche. Dit heeft zij fantastisch gedaan; Lieke is een enthousiaste en sprankelende presentator met een goed inhoudelijk verhaal. Ze weet het publiek te boeien!"

"Lieke Lamb was dagvoorzitter bij de SDG bijeenkomst in Oosterhout.Zij heeft het talent om goed te luisteren en iedereen in zijn waarde te laten.Verder zorgde ze voor veel dynamiek door het publiek te betrekken bij het debat."

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Lieke Lamb inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lieke Lamb
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers