Quality Bookings

Quality Bookings is een fullservice artiesten- en sprekersbureau dat nu ruim tien jaar actief is en inmiddels is uitgegroeid tot het meest toonaangevende bureau van Nederland. Wij werken met veel trots en passie voor de top 500 bedrijven van ons land en boeken jaarlijks honderden sprekers, dagvoorzitters, cabaretiers en artiesten voor de meest uiteenlopende evenementen.

Bekijk hier een aantal recente cases. 

Over de oprichting
De oprichter van Quality Bookings Robert de Vries is al vanaf zijn jongste levensjaren gepassioneerd met entertainment bezig. Na honderden shows gedaan te hebben als entertainer en cabaretier, is hij tien jaar geleden begonnen met Quality Bookings. Hij werd vaak geboekt door andere bureaus en wat hem opviel, was dat de focus bij deze bureaus puur op geld verdienen lag en niet op het zoeken van de juiste artiesten of sprekers bij de juiste doelgroep of bedrijf. Terwijl volgens hem dát nu juist de toegevoegde waarde moet zijn van een bureau! Ook voorzag Robert als een van de eersten de verschuiving van fysieke boekingskantoren naar online servicebureaus. Als pionier begon hij een van de eerste online boekingskantoren, dat inmiddels is uitgegroeid tot een fullservicebureau met meerdere toonaangevende websites zoals: Artiestenbureau.nl, Cabaretier.nl, Eventbureau.nl, Saxofonist.nl, Presentatrice.nl, House.nl, Sprekersbureau.com, en Workshoppen.nl.

Relatie die past bij uw wensen
Bij Quality Bookings geven wij u als opdrachtgever de volledige aandacht. Ook als wij u op internet leren kennen, zullen wij direct een relatie met u opbouwen die past bij uw wensen. Wilt u snel informatie over beschikbaarheid, gages of mogelijkheden? Dan krijgt u vandaag nog de antwoorden op uw vragen. Wilt u dat wij de juiste match vinden die passend is bij uw doelgroep, doelstellingen en budget? Door middel van een telefonisch of fysiek intakegesprek zullen wij uw wensen uiteindelijk vertalen in een verrassend voorstel.

Meer dan alleen boeken…
Het boeken van artiesten en sprekers stopt niet bij het rondmaken van de opdracht. Wij blijven nauw betrokken bij het gehele boekingsproces. Zo zorgen wij voor een goede briefing voor de sprekers en artiesten, zodat deze grondig voorbereid beginnen aan uw event. Ook zijn wij altijd aanwezig bij de uitvoering, zodat u als opdrachtgever een aanspreekpunt heeft voor onvoorziene gebeurtenissen. Ook hebben onze producers jarenlange ervaring met events en kunnen zij u vaak aanvullend advies geven voor een optimaal resultaat. Er zijn tenslotte veel factoren die bijdragen aan een succesvol evenement.

Bent u bezig met de organisatie van een evenement en heeft u hulp nodig bij het vinden de meest geschikte personality, gastspreker, dagvoorzitter of cabaretier, dan willen wij u graag verrassen met een inspirerend en verrassend voorstel.

57c978ebe1