Quality Bookings

Quality Bookings is een fullservice artiesten- en sprekersbureau dat nu ruim tien jaar actief is en inmiddels is uitgegroeid tot het meest toonaangevende bureau van Nederland. Wij werken met veel trots en passie voor de top 500 bedrijven van ons land en boeken jaarlijks honderden sprekers, dagvoorzitters, cabaretiers en artiesten voor de meest uiteenlopende evenementen.

Over de oprichting
De oprichter van Quality Bookings Robert de Vries is al vanaf zijn jongste levensjaren gepassioneerd met entertainment bezig. Na honderden shows gedaan te hebben als entertainer en cabaretier, is hij tien jaar geleden begonnen met Quality Bookings. Hij werd vaak geboekt door andere bureaus en wat hem opviel, was dat de focus bij deze bureaus puur op geld verdienen lag en niet op het zoeken van de juiste artiesten of sprekers bij de juiste doelgroep of bedrijf. Terwijl volgens hem dát nu juist de toegevoegde waarde moet zijn van een bureau! Ook voorzag Robert als een van de eersten de verschuiving van fysieke boekingskantoren naar online servicebureaus. Als pionier begon hij een van de eerste online boekingskantoren, dat inmiddels is uitgegroeid tot een fullservicebureau.

Relatie die past bij uw wensen
Bij Quality Bookings geven wij u als opdrachtgever de volledige aandacht. Ook als wij u op internet leren kennen, zullen wij direct een relatie met u opbouwen die past bij uw wensen. Wilt u snel informatie over beschikbaarheid, gages of mogelijkheden? Dan krijgt u vandaag nog de antwoorden op uw vragen. Wilt u dat wij de juiste match vinden die passend is bij uw doelgroep, doelstellingen en budget? Door middel van een telefonisch of fysiek intakegesprek zullen wij uw wensen uiteindelijk vertalen in een verrassend voorstel. Bekijk hier een aantal recente cases.

Bent u bezig met de organisatie van een evenement en heeft u hulp nodig bij het vinden de meest geschikte personality, gastspreker, dagvoorzitter of cabaretier, dan willen wij u graag verrassen met een inspirerend en verrassend voorstel.

57c978ebe1