Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen

Quality Bookings – Sprekers van de toekomst!

Robert en Otto de VriesSprekersbureau Quality Bookings is opgericht door Robert en Otto de Vries. Met een gedeelde passie voor entertainment, theater en het creëren van mooie merken hebben vader en zoon gezamenlijk verschillende event gerelateerde bedrijven opgebouwd. Quality Bookings heeft als missie de sprekers van de toekomst te maken.

Sprekers van de toekomst

Zodat u als opdrachtgever continu voorzien wordt van de meest opvallende, meest inspirerende en nieuwste sprekerstalenten van Nederland. Alle accountmanagers bij Quality Bookings hebben als voornaamste doel u aan de hand mee te nemen door het boekingsproces. Hierbij wordt gekeken naar uw merk, uw doelstellingen, doelgroep en uiteraard uw budget. Op basis van uw input is het voor ons een kunst om steeds weer met een verrassende match te komen. Sprekers die op het podium staan vanuit authenticiteit en passie en met de meest inspirerende verhalen.

Managementbureau voor sprekers

Wij managen en begeleiden het proces om deze sprekers in de markt te zetten. Ons hart gaat sneller kloppen van het bouwen van merken rondom sprekers, dagvoorzitters en cabaretiers. Zodat u als opdrachtgever uw gasten steeds opnieuw weer kunt motiveren en verrassen met de sprekers van de toekomst!

Greep uit onze opdrachtgevers:

57c978ebe1