Dagelijks goede content maken zodat je als bedrijf relevant en zichtbaar blijft. Is dat haalbaar voor ondernemingen die nu zelf hun online content maken? Ja, zegt Carlo van Lienden! Als eindverantwoordelijke liet hij zowel RTL Boulevard als zijn geesteskind RTL Late Night uitgroeien tot merken van formaat. Inmiddels boeken bedrijven hem als spreker voor inspirerende lezingen over creativiteit, productiviteit en persoonlijke ontwikkeling.

Carlo van Lienden inhuren als spreker

Carlo van Lienden wist samen met zijn redacties (65 fte) iedere dag kijkers te boeien met spraakmakende, emotionele en inspirerende items. In april 2017 stopte hij echter als eindverantwoordelijke van beide programma’s. Want, zo zegt hij zelf: “Ieder weldenkend mens begrijpt dat traditionele media hun hoogtijdagen hebben gehad.”

Van Lienden gebruikte een lange periode van rust om zijn focus te verleggen. Inmiddels benut hij zijn jarenlange ervaring als dagelijkse contentmaker om pakkende online content te creëren. Bedrijven kunnen hem inhuren als spreker voor een boeiende lezing hierover.

Succesvolle mediaman boeken voor lezing over content

Dagelijks goede, relevante content maken is essentieel om online zichtbaar te zijn. Maar hoe bepaal je nu wat voor jou goede (video)content is? Wanneer is iets geschikt voor jouw bedrijf en waar let je op bij het maken van jouw keuzes?

Maar liefst 13 jaar lang bepaalde van Lienden op basis van zijn gut feeling de inhoud van RTL Boulevard en RTL Late Night. Hij kijkt reikhalzend uit naar de ongekende mogelijkheden die de combinatie van data en creativiteit te bieden heeft en deelt zijn visie als spreker graag met partijen die hem boeken.

Spreker met topsportmentaliteit op uw zakelijke bijeenkomst

Naast succesvol televisiemaker, is Van Lienden ook een topsporter van formaat. In 2015, het jaar waarin RTL Late Night zijn hoogtepunt bereikte, finishte hij als beste Nederlander in de Top 50 tijdens de Ironman van Hawaii. Deze wedstrijd staat bekend als zwaarste eendaags-sport-event ter wereld. Er wordt 3,8 kilometer gezwommen, 180 kilometer gefietst en aansluitend een marathon gelopen.

De gepassioneerde sportman trainde vijf jaar lang om fysiek en mentaal klaar te zijn voor dat wat hij de beste sportdag uit zijn leven noemt. De trainingsjaren verliepen met vallen en opstaan, maar leerden hem veel over de wijze waarop de mens in elkaar zit en wat medewerkers kunnen leren van topsporters om productiever, creatiever en succesvoller te zijn.

Carlo van Lienden: succes en geluk gaan samen

Weken waarin Van Lienden 60 uur werkte en 20 uur trainde waren eerder regel dan uitzondering, maar zijn prestaties op de werkvloer floreerden erbij. Hij raakte niet overtraind en kreeg ook geen burn-out. Hoe je dat doet? Zijn antwoord op deze vraag zal u zeker verrassen. De succesvolle mediaman is het levende bewijs dat professionele en persoonlijke ontwikkeling elkaar niet in de weg hoeven te staan. Succes en geluk gaan wel degelijk samen, zo legt hij als spreker op bevlogen wijze uit aan organisaties die hem inhuren.

Carlo van Lienden inhuren voor lezing over teambuilding

Als Xennial (1979) is Van Lienden jong genoeg om een internetloze jeugd te hebben gehad, maar oud genoeg om zijn hele werkende leven gebruik te maken van het internet. Hij behoort tot een microgeneratie die de digitale transformatie misschien wel het beste aanvoelt, begrijpt en kan leiden.

Of het nu gaat om creativiteit, concept, contentstrategie, doelgroepgericht werken, focus, teambuilding met een fascinatie voor het menselijk ego of presteren op het toppen van je kunnen; Van Lienden spreekt met overgaven en humor. Hij motiveert, is pijnlijk eerlijk maar nooit onrechtvaardig.

Contact opnemen met Carlo van Lienden

Wilt u Carlo van Lienden boeken als spreker voor uw congres, zakelijke bijeenkomst of andersoortige evenement? Het inhuren van deze spreker doet u via Quality Bookings. Neem direct contact op met ons behulpzame team voor meer informatie over de vele mogelijkheden.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Carlo van Lienden boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Carlo van Lienden. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21