20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Carlo van Lienden
Exclusief bij
Quality Bookings

Carlo van Lienden als spreker boeken

Gaat de Metaverse uw leven en bedrijf veranderen? Carlo van Lienden geeft op een heldere, visuele en ook humoristische manier antwoord op deze vraag. Hij neemt je tijdens een ontdekkingstocht mee naar de échte Metaverse verheldert onderweg termen als: artificiële intelligentie, virtual en augmented reality, game-technologie, virtual influencers, Web3, blockchain en NFTs.

Carlo van Lienden

Metaverse Speaker

Toen internet nog nieuw was, sprak de Amerikaanse romanschrijver Neil Stevenson over virtual reality. Een virtuele wereld waarin mensen als avatars zouden leven, werken, shoppen en feesten. Hij noemde die virtuele wereld de Metaverse. Stevenson voorzag drie decennia geleden dat deze de Metaverse de opvolger van ons huidige internet zou worden.

Momenteel werkt big tech koortsachtig aan de bouw van deze toekomst. We transformeren daarbij van kijken naar platte 2D schermen naar ons begeven ‘in’ hyperrealistische 3D werelden. ‘Websites van de toekomst’ waar we in werken, shoppen en feesten als avatar, een virtuele representatie van onszelf.

Carlo van Lienden laat op een heldere, visuele en ook humoristische manier zien hoe de Metaverse ook uw leven en bedrijf gaat veranderen. Een nieuw normaal waardoor consumenten andere eisen zullen stellen aan merken, klantrelaties en service. Maar ook aan wat ze lezen, luisteren en vooral zien. een transformatie die nieuwe concurrenten voorbrengt, anders geschoold personeel vereist en nieuwe verdienmodellen creëert.

Termen als: artificiële intelligentie, virtual en augmented reality, Web3, blockchain, smart contract, NFTs en DAOs worden door Van Lienden opgehelderd. Aan de hand van duidelijke voorbeelden, wordt een moeilijk te begrijpen wereld daardoor opeens inzichtelijk.

Carlo van Lienden neemt je tijdens een inspirerende verkenningstocht mee naar de échte metaverse. Een presentatie waarin hij haarfijn uitlegt en vooral laat zien waarom iedere bedrijfseigenaar de komst van de Metaverse serieus moet nemen. Want als de komst van het internet en social media uw business de afgelopen jaren heeft veranderd, dan staat u de komende jaren nog heel wat te wachten.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Carlo van Lienden

Schrijf een review

Video met Carlo van Lienden

Meer informatie & boekingen

Carlo van Lienden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Carlo van Lienden
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers