20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Niek van den Adel

Niek van den Adel als spreker boeken

Niek van den Adel is een van de meest geboekte sprekers over veerkracht. Geluk is een keuze. Het is het motto van succesvol spreker Niek van den Adel, die op zijn achtentwintigste zwaar onderuit gaat met zijn motor en hieraan een dwarslaesie overhoudt die hem vanaf zijn borst verlamt. De ongelooflijke tegenslag leert hem echter een belangrijke levensles: de bevrijding schuilt in het omarmen van de verandering.

Niek van den Adel

Spreker over veerkracht

Niek van den Adel is een naam die resonantie vindt in de harten van velen die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie en echte levenslessen. Niek, met zijn aangrijpende levensverhaal en zijn vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen, is een spreker die je niet mag missen. Of het nu gaat om een groot congres of een intieme seminar, Niek weet zijn publiek te raken en te inspireren.

Niek van den Adel als gastspreker boeken

Als gastspreker brengt Niek van den Adel een scala aan thema’s naar voren, variërend van persoonlijke ontwikkeling tot het overwinnen van tegenslagen. Hij weet als geen ander hoe je uitdagingen kunt ombuigen naar kansen en deelt zijn levenslessen op een manier die zowel ontroerend als humoristisch is. Zijn unieke vermogen om zijn persoonlijke ervaringen te verbinden met universele levenslessen maakt elke lezing met Niek een onvergetelijke ervaring.

Niek van den Adel als dagvoorzitter boeken

Niek van den Adel is niet alleen een gastspreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn scherpe inzicht en empathisch vermogen weet hij elk evenement op een unieke manier te leiden. Hij gaat diepgaand in op thema’s zoals veerkracht, leiderschap en het belang van mindset. Niek’s benadering als dagvoorzitter is niet alleen informatief, maar ook interactief, waardoor hij een onuitwisbare indruk achterlaat bij zijn publiek.

Over persoonlijke veerkracht en leiderschap

Het onderwerp waar Niek van den Adel in uitblinkt, is ‘Persoonlijke veerkracht en leiderschap’. Deze thema’s zijn essentieel in onze snel veranderende wereld. Niek belicht onderwerpen als het vinden van innerlijke kracht, het omarmen van verandering en het ontwikkelen van authentiek leiderschap. Zijn lezingen bieden niet alleen inspiratie, maar ook concrete handvatten om deze principes in het dagelijks leven toe te passen.

Niek van den Adel inhuren voor een lezing

Het inhuren van Niek van den Adel voor een lezing is een naadloos proces bij Quality Bookings. We begeleiden je stap voor stap, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en de boeking zo eenvoudig en helder mogelijk te maken. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offertes en uitgebreide support garanderen we een zorgeloze ervaring.

Biografie van Niek van den Adel

Niek van den Adel’s leven nam een dramatische wending toen hij op 28-jarige leeftijd betrokken raakte bij een ernstig motorongeluk. Dit ongeluk resulteerde in een dwarslaesie, waardoor hij vanaf zijn borst verlamd raakte. Ondanks deze immense uitdaging, koos Niek ervoor zijn situatie niet als een beperking te zien, maar als een kans om te groeien en anderen te inspireren.

Geboren in een liefdevol gezin, had Niek van den Adel altijd al de drang om het leven ten volle te leven. Zijn jeugd kenmerkte zich door een avontuurlijke geest en een onstuitbare nieuwsgierigheid. Na zijn ongeluk, toen hij geconfronteerd werd met zijn nieuwe realiteit, gebruikte hij deze eigenschappen om zijn leven opnieuw vorm te geven.

Niek’s revalidatieproces was een reis van zelfontdekking en transformatie. Hij leerde niet alleen fysiek omgaan met zijn handicap, maar ontwikkelde ook een diepe mentale veerkracht. Deze periode was cruciaal in het vormen van de man die hij vandaag is: een inspirerende spreker, een gepassioneerde levenscoach en een voorbeeld van ongebroken geestkracht.

Naast zijn werk als spreker en coach, is Niek ook auteur van meerdere boeken. Zijn publicaties, waaronder “Crash” en “Zet de patient op 2“, zijn zowel hartverscheurend als hoopgevend en bieden een diep inzicht in zijn reis en de lessen die hij onderweg heeft geleerd.

Niek als spreker

Niek van den Adel’s vermogen om zijn verhaal te delen op een manier die zowel persoonlijk als universeel is, maakt hem een uitzonderlijke spreker. Hij spreekt niet alleen over overleven, maar ook over bloeien in het aangezicht van tegenspoed. Zijn boodschap over persoonlijke veerkracht, het overwinnen van obstakels en het leiden van een doelgericht leven, heeft talloze mensen geïnspireerd.

De kracht van Niek’s verhaal ligt in zijn authenticiteit en kwetsbaarheid. Hij is open over zijn worstelingen en overwinningen, waardoor hij een diepe verbinding met zijn publiek kan maken. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een oproep tot actie om onze eigen uitdagingen aan te gaan en ons volledige potentieel te bereiken.

In de wereld van sprekers is Niek van den Adel een stralend voorbeeld van veerkracht en transformatie. Zijn levensverhaal is een krachtige herinnering dat, ongeacht de obstakels die we tegenkomen, we altijd de keuze hebben om ons eigen pad te creëren. Met Niek van den Adel als spreker op je evenement, ben je verzekerd van een ervaring die zowel het hart als de geest raakt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Niek van den Adel

"Wat een inspirerende spreker is Niek. Met zijn eigen verhaal, feiten, zelfreflectie en de nodige humor zet hij je aan het denken en in de actiestand. Dit was het perfecte startpunt dat wij in gemeente Tilburg nodig hadden en nu op verder doorpakken. Aanrader voor collega gemeenten!"

― Wendy Spoel

"Met zijn positieve kijk op het leven weet hij zijn publiek te veroveren en op te vrolijken. Ik heb veel respect voor de manier waarop Niek tegenslagen heeft overwonnen en er een positieve draai aan heeft gegeven."

― Lara Leenhouts-Regnault

"Wat een geweldige inspiratiepresentatie tijdens onze kick-off. Mooi om te zien dat je onze mensen ertoe aanzet om na te denken over hun eigen situatie en hen motiveert om vanuit verschillende perspectieven te kijken."

― Uwe Reimer
Schrijf een review

Video met Niek van den Adel

Meer informatie & boekingen

Niek van den Adel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Niek van den Adel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers