Info & boekingen
Spreker Niek van den Adel - Inspirator

Niek van den Adel Inspirator

Niek van den Adel als spreker boeken

Geluk is een keuze. Het is het motto van succesvol spreker Niek van den Adel, die op zijn achtentwintigste zwaar onderuit gaat met zijn motor en hieraan een dwarslaesie overhoudt die hem vanaf zijn borst verlamt. De ongelooflijke tegenslag leert hem echter een belangrijke levensles: de bevrijding schuilt in het omarmen van de verandering.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Niek van den Adel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Niek van den Adel

Acht jaar later is Niek gevierd auteur van Crash, spreekt hij voor volle zalen over de hele wereld en is hij vader van drie prachtige dochters. Elke dag weer bewijst Niek aan zichzelf én anderen dat geluk niet in je benen zit. Hij vertelt er op inspirerende wijze over aan bedrijven en zorginstellingen die hem inhuren voor een lezing over verandering en de toekomst.

Biografie van Niek van den Adel

Niek wordt geboren in 1982 en is in zijn twintiger jaren actief in de horeca. Hij werkt zich op van afwasser tot oberkelner en van gastheer tot bedrijfsleider. Hij verheft gastvrijheid zelfs tot een kunst die hij als consultant ook anderen aanleert.

In 2010 slaat het noodlot toe en loopt Niek na een motorongeluk niet alleen een dwarslaesie, maar ook een syringomyelie op. Deze vormt een continue bedreiging voor zijn nog resterende lichaamsfuncties.

De enorme klap blijkt na verloop van tijd tegelijkertijd een zegen: er bloeit liefde tussen Niek en zijn ergotherapeute, waarmee hij een jaar later trouwt en inmiddels drie mooie dochters heeft. Opvallend genoeg is hij na zijn ongeluk zelfs gelukkiger dan ervoor.

Auteur van bestseller Crash

Hoewel de dwarslaesie Niek dagelijks veel pijn en ellende oplevert, ontdekt hij dat het accepteren van de pijn en verandering bevrijdend werkt. Het is een thema dat als een rode draad door zijn leven loopt en waarover hij in 2015 het indrukwekkende boek Crash schrijft.

Overigens geldt deze wetmatigheid volgens de succesvolle auteur niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook in de zorg in het bedrijfsleven. Aan organisaties die hem boeken voor een presentatie, vertelt hij hoe het omarmen van de verandering ogenschijnlijke tegenslagen verandert in kansen.

Spreker over verandering en gastvrijheid inhuren

Inmiddels is Niek van den Adel al jarenlang een veelgevraagd spreker en deelt hij zijn indrukwekkende verhaal met duizenden mensen over de hele wereld. Na zijn ongeluk gevolgde opleidingen op het gebied van NLP, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zorgen dat hij zijn verworven levenservaring kan koppelen aan zijn horecakennis over gastvrijheid en klantgerichtheid.

Het resultaat is een bijzondere filosofie over gastvrijheid, klantgerichtheid, veerkracht en verandering die voor elke hedendaagse organisatie een grote meerwaarde vormt. Want volgens Niek is het in essentie heel simpel: of je nu in de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg of bij de overheid werkt; jezelf aardig en dienstbaar opstellen zou heel normaal moeten zijn.

Contact opnemen met Niek van den Adel

Wilt u Niek van den Adel ook inhuren als inspirator op uw evenement? De behulpzame specialisten van Quality Bookings begeleiden u graag bij het boeken van deze unieke spreker. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden.

Meer informatie & boekingen

Niek van den Adel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Niek van den Adel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers