Als voormalig profbokser heeft Arnold Vanderlyde 233 officiële overwinningen uit 254 gevechten in de boeken staan. De succesvolle zwaargewicht zette in 1992 een punt achter zijn sportieve carrière en stapte het zakenleven in, waar hij niet minder succesvol is. Zijn uitstraling en ruime ervaring met alle aspecten die bepalen of je wel of niet succesvol bent in je leven en je werk, maken dat bedrijven Vanderlyde graag inhuren als spreker of presentator.

Arnold heeft van zijn talenten als spreker zijn vak gemaakt. Hij bouwde een professioneel team om zich heen en zette in 1992 Vanderlyde Sport & Business op de kaart, gevestigd in Breda. De onderneming is gespecialiseerd in presentaties, workshops en sportclinics. Daarnaast kunnen bedrijven de voormalige bokser inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens congressen, seminars en personeelsbijeenkomsten.

Ook u kunt Vanderlyde inhuren als spreker

Arnold Vanderlyde (1963) ging op vijftienjarige leeftijd trainen in een lokale boksschool. Zeven jaar lang werkte hij samen met trainer Jan Derhaag, die zijn talenten op waarde wist te schatten en hem klaarstoomde voor het grote werk. Als amateurbokser nam Arnold drie keer deel aan de Olympische Spelen – in 1984, 1988 en 1992. In alle gevallen haalde hij de bronzen medaille.

Vanderlyde heeft drie Europese en acht Nederlandse kampioenschappen op zijn naam staan. Een wereldtitel werd in de weg gezeten door de Cubaanse bokser Félix Savón, met wie hij zeven keer in de ring stond maar niet één overwinning wist te boeken. In 1991 werd Vanderlyde samen met schoonspringer Edwin Jongejans verkozen tot Sportman van het jaar.

Een spreker inhuren die succes uitstraalt

Als u een spreker wilt inhuren die succes letterlijk uitstraalt, dan moet u Arnold Vanderlyde zéker boeken. Hij put uit zijn eigen ervaringen als sport- en zakenman en neemt de gasten van uw bijeenkomst op een aanstekelijke manier mee in inspirerende succesverhalen. De oud-bokser schittert niet alleen als spreker of presentator, maar ook tijdens clinics en demonstraties.

Buiten de ring was Vanderlyde meerdere keren te zien als presentator voor de World Boxing Council, tijdens gevechten die werden uitgezonden door RTL 7. Hij verscheen in een reclamespotje van Dove en nam eind negentiger jaren namens zijn gemeente Heerlen deel aan Spel Zonder Grenzen, waar hij zich ook van zijn zachte kanten liet zien. In zijn boek, Fighting for Success!, verschenen in 2009, beschrijft Vanderlyde wat een winnaarsmentaliteit is en legt hij mooie verbanden tussen topsport en werk.

U kunt Arnold Vanderlyde direct boeken bij Quality Bookings

Sinds 1992 steekt de sportman al zijn energie in zijn rol als spreker, presentator of dagvoorzitter voor bedrijfsmatige bijeenkomsten en maatschappelijke evenementen. Vanderlyde inhuren betekent: kwaliteit en professionaliteit met toegevoegde waarde voor uw bijeenkomst boeken. Voor informatie over de mogelijkheden en eventuele voorbereiding staat ons Quality Bookings team voor u klaar. En uiteraard kunnen wij deze ervaren spreker direct voor u boeken – ook als u voor uw relaties of personeel een sportieve clinic wilt organiseren, waarin Vanderlyde zijn deelnemers de weg wijst naar succes.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Arnold Vanderlyde spreekt graag over:

Arnold Vanderlyde boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Arnold Vanderlyde. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21