20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arnold Vanderlyde

Arnold Vanderlyde als spreker boeken

Arnold Vanderlyde is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook de kunst van het overwinnen kent? Met een hart zo sterk als zijn slag is hij de persoon die uw evenement kan verrijken met ervaringen uit de ring, overgebracht naar de dagelijkse realiteit. Boek Arnold Vanderlyde voor een krachtige lezing over de parallel tussen topsport en ondernemerschap, de kunst van interactieve communicatie, of hoe je een balans vindt tussen mentaal en fysiek welzijn. Op deze pagina ontdekt u waarom Arnold Vanderlyde de spreker is voor uw evenement en krijgt u inzicht in wat hij te bieden heeft.

Arnold Vanderlyde

Teambuiling

De sleutel tot succes ligt vaak in de balans tussen lichaam en geest, een onderwerp waarin Arnold Vanderlyde gespecialiseerd is. Het is cruciaal om de juiste spreker te kiezen die dit onderwerp met expertise en overtuiging kan overbrengen. Arnold gebruikt zijn ervaringen uit de bokswereld om te illustreren hoe mentale veerkracht en fysieke paraatheid hand in hand gaan. De thema’s waar Arnold over spreekt, zoals teambuilding, zelfvertrouwen, en samenwerking, zijn niet alleen relevant in de sport, maar resoneren sterk binnen elk bedrijf. Zijn aanpak biedt opties voor een scala aan evenementen, van interactieve workshops tot motivatieprogramma’s, allemaal toegespitst op jouw specifieke behoeften.

Arnold Vanderlyde inhuren voor een lezing

Het proces om Arnold Vanderlyde te boeken voor jouw evenement is eenvoudig en helder. Neem direct contact op met Quality Bookings, waar je profiteert van onze expertise in spreker management. Met meer dan 19 jaar ervaring, garanderen we de beste match voor jouw evenement en een vlotte afhandeling van de boeking. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een scherpe offerte en kunt bovendien een boekingsgarantie afsluiten ter garantie van je evenement. Wij nemen drempels weg en zorgen ervoor dat de samenwerking met Arnold naadloos verloopt, van het eerste contact tot aan de applausrijke finale van zijn lezing.

Biografie van Arnold Vanderlyde

Op 24 januari 1963 werd Arnold Vanderlyde geboren in het Limburgse Sittard, een plaats die later met trots zou spreken over hun bronzen held. Arnold, die als geen ander weet dat de weg naar succes vaak bezaaid is met de harde klappen van het leven, groeide op om Nederland te vertegenwoordigen in een sport die zowel fysiek als mentaal het uiterste van hem vroeg: boksen.

Zijn reis naar de top was er een van zweet, doorzettingsvermogen en een sterke wil. Arnold maakte zijn Olympische debuut in 1984 in Los Angeles. Hier stond hij tegenover de Canadees Willie de Wit, waar hij na een intensieve strijd brons won. Dit was echter nog maar het begin van een reeks successen.

Gedreven door passie en ongeëvenaarde technische vaardigheid in de ring, keerde hij in 1988 in Seoul en opnieuw in 1992 in Barcelona terug naar de Olympische arena, waarbij hij beide keren het podium betrad om opnieuw de bronzen medaille in ontvangst te nemen. Zijn consistente prestaties toonden zijn kwaliteiten en maakten hem de eerste Nederlander sinds Bep van Klaveren die een Olympische boksmedaille mee naar huis nam.

Maar Arnold was meer dan alleen een bokser; hij was een ambassadeur van de sport. Zijn liefde voor technisch boksen stond in schril contrast met de brute kracht van zijn tegenstanders en leverde hem bij het Nederlandse publiek de reputatie op van ‘zachtaardige reus’. Ook zijn prestaties bleven niet onopgemerkt. In 1987, 1989 en 1991 werd hij Europees kampioen zwaargewicht en in 1991 werd hij zelfs uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.

Ondanks zijn pensioen in 1992, bleef de bokssport altijd dicht bij zijn hart. Zijn ervaringen als topatleet en de lessen die hij heeft geleerd op het gebied van doorzettingsvermogen, motivatie en mentale kracht, deelt hij nu met anderen als professioneel spreker en coach.

Een impactvolle lezing boeken

Of het nu gaat om het aanwakkeren van de teamgeest, het bevorderen van samenwerking of het simpelweg inspireren van individuele groei, Arnold Vanderlyde is de spreker die je evenement transformeert in een onvergetelijke ervaring. Laat je meenemen op een reis vol inspiratie, motivatie en krachtige inzichten en boek Arnold Vanderlyde voor je volgende evenement.

Voor boekingen en aanvragen kun je contact opnemen via [contactinformatie] en ons team zal je met genoegen verder helpen om een memorabele bijdrage van Arnold Vanderlyde aan jouw programma te garanderen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Arnold Vanderlyde

"Vroeger was hij een jeugdheld, maar nu heeft hij nog meer persoonlijkheid! Wat Arnold doet met metaforen over dozen, doe ik met bergen beklimmen. Zijn vechtlust komt volop naar voren uit de tekst en heeft mij zeker de motivatie gegeven om door te gaan waar ik voor vecht!"

― AHettinga
Schrijf een review

Video met Arnold Vanderlyde

Meer informatie & boekingen

Arnold Vanderlyde inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arnold Vanderlyde
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers