20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
José Woldring
Exclusief bij
Quality Bookings

José Woldring als spreker boeken

Als eerste Nederlandse vrouw ooit is ze opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’-lijst. José Woldring staat met haar bedrijf The Media Nanny aan de top van de internationale dance-industrie en verzorgt de PR en marketing voor artiesten van wereldfaam. Graag deelt zij haar inspirerende ondernemerstips met organisaties die haar inhuren voor een lezing.

José Woldring

The Media Nanny

Als eerste Nederlandse vrouw ooit is ze opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’-lijst. José Woldring staat met haar bedrijf The Media Nanny aan de top van de internationale dance-industrie en verzorgt de PR en marketing voor artiesten van wereldfaam. Graag deelt zij haar inspirerende ondernemerstips met organisaties die haar inhuren voor een lezing.

Biografie

José Woldring wordt geboren in het Groningse Loppersum, maar na haar schooltijd lonkt al snel het westen van het land. Ze studeert Media & Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland en gaat vervolgens in Amsterdam aan de slag als PR manager. Hier doet ze haar eerste waardevolle ervaringen op met pr, marketing, social media en het inkopen van media.

Al snel merkt José dat veel artiesten hulp nodig hebben bij bovengenoemde zaken. Ze beschikken weliswaar over een boekingskantoor en manager, maar die zijn niet altijd gespecialiseerd in marketing en pr. In 2010 besluit ze de sprong in het diepe te wagen en richt ze op 23-jarige leeftijd The Media Nanny op. Het blijkt een schot in de roos!

Met The Media Nanny kan José haar liefde voor muziek combineren met haar passie voor marketing. In korte tijd bouwt ze haar bedrijf uit tot een wereldwijd opererend PR-bureau met beroemde klanten zoals Martin Garrix, Joris Voorn, David Guetta, Gianluca Vacchi, Sunnery James & Ryan Marciano, Jonas Blue, The Black Madonna en nog vele anderen.

The Media Nanny is al snel niet meer weg te denken uit de entertainmentindustrie en vertegenwoordigt naast artiesten ook merken, restaurants, festivals, sportsterren en andere vooraanstaande persoonlijkheden. Het maakt oprichter en CEO José Woldring niet alleen tot een van de meest invloedrijke personen in de entertainmentsector, maar zorgt er ook voor dat veel bedrijven haar willen boeken als spreker voor hun congres of seminar.

Ondernemer José Woldring boeken voor een evenement

Je bouwt een eenmanszaak in korte tijd niet zomaar uit tot een wereldspeler in de branche. José blijkt het ondernemen in de vingers te hebben en onderscheidt zich daarnaast als absolute specialist in haar vakgebied. Van storytelling tot strategieontwikkeling en van branding tot concept design; de creatieve duizendpoot beheerst alle disciplines die te maken hebben met pers, nieuwe media en overige platforms.

Een recent bewijs van haar ondernemersgeest is de (in samenwerking met het sociale platform Bumble) gestarte campagne ‘Making Moves In Music’. José treedt op als wereldwijde ambassadeur van dit initiatief, dat vrouwen in de muziekindustrie helpt om hun bekendheid te vergroten en hun muzikale ambities te verwezenlijken. Voor elk evenement over vrouwelijke ondernemers, entertainment of PR is deze inspirerende persoonlijkheid dan ook de ideale spreker.

Expert in marketing, pr en entertainment

Inmiddels zijn de prestaties van José in de wereld niet onopgemerkt gebleven. Zo is zij door Harper’s Bazaar bekroond tot ‘Vrouw van het jaar’ in 2017, ‘Billboard Dance Power Player’ in 2018 (als eerste Nederlandse vrouw ooit), ‘Media Mastermind’ van Holland Herald en ‘Business Babe van December’ door Quote. De succesvolle onderneemster is tegenwoordig een van ’s werelds bekendste consultants op het gebied van creatieve content, talentmanagement en influencer marketing.

Toch is José nog lang niet van plan om te stoppen. Door het lanceren van nieuwe initiatieven en optredens als spreker hoopt ze haar kennis verder te verspreiden en nog meer impact te maken op talenten, merken en organisaties. Het unieke karakter van haar werk en haar stormachtige opkomst vormen een garantie voor een lezing die vermakelijke anekdotes koppelt aan een ijzersterke inhoud.

Contact opnemen

Wilt u José Woldring ook inhuren als spreker tijdens uw eerstvolgende ondernemerscongres of evenement in de entertainmentsefeer? Via Quality Bookings kunt u de succesvolle CEO van The Media Nanny boeken voor een maatwerk optreden of lezing. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met ons enthousiaste team.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over José Woldring

Schrijf een review

Video met José Woldring

Meer informatie & boekingen

José Woldring inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met José Woldring
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers