20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wim Hof

Wim Hof als spreker boeken

Wim Hof, ook bekend als “The Iceman”, is een naam die resoneert met buitengewone veerkracht en een bijna bovenmenselijk vermogen om de kou te trotseren. Hij heeft wereldwijde bekendheid verworven door zijn vermogen om extreme koude te weerstaan en heeft dit gebruikt als een platform om anderen te onderwijzen en te inspireren over de potentieel onbenutte krachten van het menselijk lichaam. Zijn methodiek, gebaseerd op ademhalingstechnieken, koudetraining en meditatie, heeft aangetoond significante voordelen te hebben voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Wim Hof’s unieke benadering en zijn charismatische wijze van presenteren maken hem een ideale kandidaat voor spreker bij uw evenement, seminar of workshop, waar hij ongetwijfeld zal inspireren en motiveren.

Wim Hof

The Ice man

Wim Hof, beter bekend als “The Iceman”, is een naam die synoniem staat voor uitzonderlijke prestaties in de wereld van mentale kracht, zelfbeheersing, en het doorbreken van de grenzen van wat wetenschappelijk mogelijk werd geacht. Met zijn unieke Wim Hof Methode heeft hij wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd en begeleid naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven. Of je nu op zoek bent naar een spreker die je publiek kan motiveren met ongelofelijke verhalen, praktische technieken voor stressmanagement, of een diepgaande blik op het menselijk potentieel, Wim Hof is de persoon die je evenement naar een hoger niveau tilt.

Wim Hof als gastspreker boeken

Wim Hof staat bekend om zijn vermogen om zijn publiek te boeien met verhalen over zijn avonturen, van het beklimmen van de Mount Everest in een korte broek tot het zwemmen onder ijskappen door. Zijn lezingen gaan niet alleen over de fysieke prestaties, maar ook over de mentale strategieën die hem hebben geholpen deze uitdagingen te overwinnen. Hij deelt zijn Wim Hof Methode, bestaande uit ademhalingstechnieken, koude therapie, en commitment, waarmee hij aantoont hoe men controle kan krijgen over het eigen lichaam en geest. Zijn unieke perspectief en levensverhaal maken hem een onvergetelijke spreker op elk congres of seminar.

Wim Hof als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Wim Hof niet alleen zijn energie en enthousiasme, maar ook een diep inzicht in thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, en het overwinnen van grenzen. Hij faciliteert discussies met expertise en zorgt ervoor dat elk onderwerp wordt benaderd met een open geest en een focus op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zijn vermogen om mensen te verbinden met zijn verhaal en methoden biedt een unieke en inspirerende ervaring die elk evenement memorabel maakt.

Over de Wim Hof Methode

De Wim Hof Methode is een praktische manier om een sterker, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Het is gebaseerd op drie pijlers: ademhalingstechnieken, blootstelling aan kou, en meditatie/concentratie. Deze methode is niet alleen wetenschappelijk onderzocht, maar heeft ook duizenden mensen geholpen om hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Het kiezen voor een lezing over de Wim Hof Methode biedt deelnemers niet alleen inzicht in de theorie achter deze praktijken, maar biedt ook praktische handvatten die direct toegepast kunnen worden in het dagelijks leven.

Inhuren voor een lezing

Het boeken van Wim Hof voor een lezing is een eenvoudige en soepele ervaring. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van ondersteuning en duidelijkheid in het boekingsproces. Vanaf het eerste contact bieden we uitgebreide ondersteuning en adviseren we over de beste aanpak voor jouw evenement. Met onze All-Inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur, en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat de organisatie van jouw evenement met Wim Hof vlekkeloos verloopt.

Biografie

Hof’s reis is een van ontdekking, passie en het verkennen van de grenzen van het menselijk potentieel. Geboren in Nederland, begon hij al op jonge leeftijd met het verkennen van de kracht van de geest over het lichaam. Door de jaren heen heeft hij zichzelf onderworpen aan extreme uitdagingen, van het rennen van marathons boven de poolcirkel tot het zetten van wereldrecords voor de langste tijd doorgebracht in direct contact met ijs. Zijn methode, nu bekend als de Wim Hof Methode, combineert ademhalingstechnieken, koude blootstelling en meditatie om controle te krijgen over het autonome zenuwstelsel.

Wim heeft zijn kennis en ervaringen gedeeld in verschillende boeken, zoals “The Way of The Iceman“, “Becoming the Iceman” en “What Doesn’t Kill Us“, waarin hij niet alleen zijn persoonlijke reis beschrijft, maar ook praktische adviezen geeft over hoe je de methode kunt integreren in je leven. Zijn boeken zijn een bron van inspiratie voor velen en bieden een diepgaand inzicht in de wetenschap achter zijn methode.

Wim Hof’s biografie is niet alleen het verhaal van zijn eigen avonturen, maar ook een getuigenis van wat mogelijk is wanneer men de grenzen van het menselijk potentieel durft te verkennen. Met een onwrikbaar geloof in de kracht van het individu om controle te krijgen over zijn eigen gezondheid en welzijn, blijft hij een bron van inspiratie voor mensen over de hele wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 10.000 en hoger

Reviews over Wim Hof

"Na 3 weken dagelijks oefenen is mijn medicatie (Naproxen) voor langdurige ischias met 80% verminderd, en mijn armpijn en tintelingen na een nekblessure 50 jaar geleden zijn gehalveerd!"

― Per Kristian

"Ik heb verbazingwekkende resultaten geboekt bij het bestrijden van verslaving met de Wim Hof-methode. Het heeft mijn leven gered en is het enige dat hielp om schoon en gezond te worden. Ik ga door en kom van mijn lijden af ​​onder de koude douches, dus ik doe het niet Ik hoef niet de hele dag te lijden."

― James

"Ik zou hier 10.000 dollar voor hebben betaald, maar dat zou niet genoeg zijn omdat dit mijn leven heeft veranderd. Ik heb het gevoel dat ik valium heb gebruikt en toch een boost heb gekregen. Als klinisch psycholoog kunnen mijn dagen erg stressvol zijn. Er heerst een stilte in mij nu, en waar ik echt verbaasd over ben, is dat de vrede voortduurt."

― Matthew
Schrijf een review

Video met Wim Hof

Meer informatie & boekingen

Wim Hof inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Wim Hof
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers