20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Wim Hof - The Ice man

Wim Hof als spreker boeken

Wim Hof, ook bekend als “The Iceman,” is een buitengewone spreker die u kunt boeken voor uw evenementen en bijeenkomsten. In deze sectie zullen we u vertellen waarom het boeken van Wim Hof als gastspreker een inspirerende keuze is en wat u kunt verwachten van zijn presentaties.

Wim Hof

The Ice man

Wim Hof staat wereldwijd bekend om zijn opmerkelijke prestaties en het vermogen om de kou te trotseren. Geboren in Sittard in 1959, begon hij op jonge leeftijd al met het verkennen van de grenzen van het menselijk kunnen. Hij rende zelfs in zijn tienerjaren met blote voeten door de sneeuw. Zijn avonturen met kou leidden tot het verleggen van grenzen die de meeste mensen voor onmogelijk hielden.

Over Wim Hof

Wim Hof heeft bewezen dat hij buitengewone controle heeft over zijn lichaam. Hij kan zijn hartslag, ademhaling en bloedcirculatie beheersen, allemaal functies die normaal gesproken worden geregeld door het autonome zenuwstelsel. Hij heeft ook controle over zijn hypothalamus, een deel van de hersenen dat de lichaamstemperatuur regelt. Dit stelt hem in staat om ongelooflijke prestaties te leveren, zoals het staan in een grote bak met ijsklontjes gedurende 1 uur en 50 minuten, terwijl zijn lichaamstemperatuur stabiel blijft op ongeveer 37 graden Celsius.

Wim Hof heeft niet alleen zijn eigen grenzen verlegd, maar hij heeft ook de aandacht van wetenschappers over de hele wereld getrokken. Onderzoekers, waaronder Maria Hopman van het UMC St Radboud Nijmegen, hebben geprobeerd te begrijpen hoe hij dergelijke prestaties kan leveren. Zijn vermogen om zijn lichaam te beheersen en de kou te trotseren heeft de wetenschap voor raadsels gesteld.

+ lees meer

Inspirerende Onderwerpen

Als gastspreker kan Wim Hof spreken over een scala aan onderwerpen die allemaal draaien om het verleggen van grenzen en het bereiken van buitengewone prestaties. Enkele van de onderwerpen die hij kan behandelen tijdens zijn lezingen zijn onder andere:

 • Het overwinnen van fysieke en mentale beperkingen.
 • Het belang van ademhalingstechnieken voor gezondheid en welzijn.
 • De kracht van doorzettingsvermogen en vastberadenheid.
 • Hoe je jezelf kunt trainen om beter om te gaan met stress en uitdagingen.
 • De wetenschap achter zijn buitengewone prestaties en wat we ervan kunnen leren.

Biografie van Wim Hof

Wim Hof werd geboren op 20 april 1959 in Sittard, Nederland. Hij groeide op in een groot gezin en ontwikkelde al op jonge leeftijd een interesse in verschillende culturen, talen en esoterische gedachtegoed. Zijn avontuurlijke geest leidde hem tot het verkennen van de mogelijkheden van het menselijk lichaam, met name op het gebied van koudebestendigheid.

Als extreem sporter heeft Wim Hof buitengewone prestaties geleverd. Hij heeft talloze Guinness World Records op zijn naam staan, waaronder het lopen van een marathon boven de poolcirkel in een korte broek, het beklimmen van besneeuwde bergen op blote voeten, en het zwemmen onder ijs op één ademteug. Zijn ongelooflijke uithoudingsvermogen en vastberadenheid hebben hem wereldwijde erkenning opgeleverd.

Wim heeft de “Wim Hof Methode” ontwikkeld, die ademhalingstechnieken en koudetraining combineert om het lichaam en geest te beïnvloeden. Hij gelooft in de kracht van deze methode om de gezondheid te verbeteren en verschillende aandoeningen te behandelen.

Met meer dan 20 jaar expertise in zijn vakgebied en een gemiddelde beoordeling van 9,0, is Wim Hof een inspirerende spreker die uw publiek zal boeien en motiveren. Boek hem vandaag nog via Quality Bookings en laat uw evenement een onvergetelijke ervaring worden.

 • Snel contact met Wim Hof
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Wim Hof

Meer informatie & boekingen

Wim Hof inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Wim Hof
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers